23/06/2026 - Steel Panther - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
23/06/2026 - Steel Panther - Warszawa
Steel Panther wyciągają to, co najlepszego z glam rocka i heavy metalu, wzmacniają absurdalnym, amerykańskim humorem, a przy tym wszystkim są tak autentyczni, że ciężko jest przejść obok nich obojętnie. Grupa powróci do naszego kraju 23 czerwca i wystąpi w warszawskim klubie Progresja.
Steel Panther pod obecną nazwą funkcjonują od 2008 roku, jednak podwaliny pod tę działalność budowali od początku lat dwutysięcznych. Stopniowo zdobywali popularność w Los Angeles grając covery Van Halen i hair metalowych zespołów, aż w końcu umiłowany przez nich gatunek opanowali do perfekcji. Pokazali to najpierw debiutanckim “Feel the Steel”, na którym gościnnie wystąpili Corey Taylor (Slipknot & Stone Sour), Justin Hawkins (The Darkness), M. Shadows (Avenged Sevenfold) oraz Scott Ian (Anthrax), a kolejne albumy jak “Balls Out”, “All You Can Eat”, “Lower the Bar”, “Heavy Metal Rules” i zamykający na ten moment dyskografię “On the Prowl” tylko umacniały w przekonaniu, że Steel Panther to najbardziej wyrazisty zespół na pograniczu glam rocka i heavy metalu tych czasów. Kwartet swoją przebojową oldschoolową mieszankę wzbogaca o absurdalny amerykański humor rodem z przełomu wieków, czego połączenie jest gwarancją świetnej zabawy na żywo!
STEEL PANTHER
23.06.2026 / Warszawa, Progresja
BILETY: Przedsprzedaż biletów rozpocznie się w czwartek, 18 grudnia o godzinie 10:00 na https://bit.ly/STEEL_PANTHER_WWA
Punkty sprzedaży: www.winiarybookings.pl, Going, Empik Bilety, Eventim, Ebilet, Ticketmaster
Steel Panther pod obecną nazwą funkcjonują od 2008 roku, jednak podwaliny pod tę działalność budowali od początku lat dwutysięcznych. Stopniowo zdobywali popularność w Los Angeles grając covery Van Halen i hair metalowych zespołów, aż w końcu umiłowany przez nich gatunek opanowali do perfekcji. Pokazali to najpierw debiutanckim “Feel the Steel”, na którym gościnnie wystąpili Corey Taylor (Slipknot & Stone Sour), Justin Hawkins (The Darkness), M. Shadows (Avenged Sevenfold) oraz Scott Ian (Anthrax), a kolejne albumy jak “Balls Out”, “All You Can Eat”, “Lower the Bar”, “Heavy Metal Rules” i zamykający na ten moment dyskografię “On the Prowl” tylko umacniały w przekonaniu, że Steel Panther to najbardziej wyrazisty zespół na pograniczu glam rocka i heavy metalu tych czasów. Kwartet swoją przebojową oldschoolową mieszankę wzbogaca o absurdalny amerykański humor rodem z przełomu wieków, czego połączenie jest gwarancją świetnej zabawy na żywo!
STEEL PANTHER
23.06.2026 / Warszawa, Progresja
BILETY: Przedsprzedaż biletów rozpocznie się w czwartek, 18 grudnia o godzinie 10:00 na https://bit.ly/STEEL_PANTHER_WWA
Punkty sprzedaży: www.winiarybookings.pl, Going, Empik Bilety, Eventim, Ebilet, Ticketmaster
Re: 23/06/2026 - Steel Panther - Warszawa
Chujowe combo Winiary zrobiły, w tym samym czasie obok na Letniej Scenie będzie Breaking Benjamin.
Ostatnio zmieniony śr gru 17, 2025 11:25 am przez Mr. M, łącznie zmieniany 1 raz.
raczej prosiłbym o powstrzymywanie się od używania tych słów w jednym zdaniu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Przepraszam, już poprawiłem na właściwe określenie.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dawać Nocnego na support! Winiary najlepszy majonez i org 
Sardi, spokojnie, nie banuj go
Forum internetowe to poważna sprawa.
- blackcocker
- -#Moderator

Nawet w żartach to jest nieśmieszne
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- johnny_o
To nie był żart i nie miało być śmieszne, zaśmiałem się na zapas odnośnie reakcji. NK pasuje idealnie do SP, u mnie od zawsze jak majonez to Winiary, a org o tej nazwie nie to że zorganizowal mi jeden z lepszych gigów w tym roku, to jeszcze dorzucił do niego gratis 2 x GC o wartości prawie ośmiu stów na kolejne wydarzenie, z którego wróciłem mega zadowolony. Kocham Winiary Bookings! 
chlop co sie popisuje bo usunąłem dzbana z Gali
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Wspomniałem żonie, zapytała czy będzie chłop z lusterkiem, to mówię - nie.
No to nie...
No to nie
No to nie...
No to nie
A szkoda że nie w KRK. Poszedłbym.
Raz byłem i było to lepsze od niejednego stand - upu
Raz byłem i było to lepsze od niejednego stand - upu
Brakuje persony Foxxa i jego gimmicku, ale na pewno koncerty to nadal bardzo dobra zabawa. Chociaż nie brakuje pewnie ludzi, którzy nie kumają, że to wszystko jest żartem 
- johnny_o
Kto bierze SP na serio? Humor jaki jest każdy widzi, no ale humor. U mnie czerwiec jeszcze w miarę pusty więc może się przejdę bo jeszcze nie widziałem.
Znajdą się, zapewniam. Poza tym SP ma albo mieli dość mocną spinę z Motley Crue. Zakładam, że to tym drugim zabrakło dystansu