15-16/05/2026 - Mata - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
15-16/05/2026 - Mata - Warszawa
Gigant polskiego rapu, MATA, ogłasza dwa koncerty na Narodowym.
Po wyprzedaniu koncertu „the best of” na PGE Narodowym oraz halowej trasy #MATA2040, Mata zapowiada kolejne wydarzenie na stadionie. W sobotę 16 maja 2026 r. na PGE Narodowym odbędzie się stadionowy finał wyprzedanej halowej trasy #MATA2040 – największego wydarzenia koncertowego tej jesieni w Polsce. Bilety i szczegóły dostępne na www.33mata.pl
W minionym tygodniu serwis Spotify ogłosił, w ramach corocznego podsumowania Spotify 2025 Wrapped, że Mata jest najpopularniejszym artystą w Polsce. Podczas wczorajszego koncertu w Ergo Arenie w Gdańsku artysta podziękował fanom za to wyróżnienie oraz tak liczne zainteresowanie jego koncertami, a następnie zapowiedział stadionowy finał trasy #MATA2040 na PGE Narodowym.
Ja pierdolę... dokąd ten kraj zmierza.
Po wyprzedaniu koncertu „the best of” na PGE Narodowym oraz halowej trasy #MATA2040, Mata zapowiada kolejne wydarzenie na stadionie. W sobotę 16 maja 2026 r. na PGE Narodowym odbędzie się stadionowy finał wyprzedanej halowej trasy #MATA2040 – największego wydarzenia koncertowego tej jesieni w Polsce. Bilety i szczegóły dostępne na www.33mata.pl
W minionym tygodniu serwis Spotify ogłosił, w ramach corocznego podsumowania Spotify 2025 Wrapped, że Mata jest najpopularniejszym artystą w Polsce. Podczas wczorajszego koncertu w Ergo Arenie w Gdańsku artysta podziękował fanom za to wyróżnienie oraz tak liczne zainteresowanie jego koncertami, a następnie zapowiedział stadionowy finał trasy #MATA2040 na PGE Narodowym.
Ja pierdolę... dokąd ten kraj zmierza.
https://www.last.fm/user/kamooo
Re: 15-16/05/2026 - Mata - Warszawa
ten kolo to absolutna klasyka, nie dziwię się, że ma taką pozycje
czekam jeszcze na platyny w usa
Zajzajer on the Road 2026:
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Dużo chłamu jestem w stanie znieść. Na część nawet sam chodzę i mi się podoba. Ale to wyczerpuje nawet moją tolerancję 
- Caracalized
- -#Assassin

Czemu to ogłoszenie znajduje się na tak poważanym forum jak Sanktuarium? Nawet my nie jesteśmy już bezpieczni!
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Od dawna nie jesteśmy bezpieczni... #takieżycie
Nabijam postyCaracalized pisze: ↑pn gru 08, 2025 12:47 pm Czemu to ogłoszenie znajduje się na tak poważanym forum jak Sanktuarium? Nawet my nie jesteśmy już bezpieczni!
- Caracalized
- -#Assassin

Ładnie się bawicie w tej Warszawie
https://glamrap.pl/wp-content/uploads/2 ... mata-2.jpg
https://glamrap.pl/wp-content/uploads/2 ... mata-2.jpg
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Caracalized
- -#Assassin

Absolutne dno.
Jak już taki temat powstał, to liczyłem na jakiś dobry rant kama, a tu nic na razie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

co temat o tym ***** [mod], synu resortowego ***** [mod], robi na metalowym forum?
Król powróciłBon Dzosef pisze: ↑ndz gru 14, 2025 11:07 pm co temat o tym cwelu, synu resortowego cwela, robi na metalowym forum?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Proszę nie gardzić gigantem polskiego rapu, którego słuchają ogłupione nastolatki bez gustu i szacunku do niczego.Bon Dzosef pisze: ↑ndz gru 14, 2025 11:07 pm co temat o tym cwelu, synu resortowego cwela, robi na metalowym forum?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Z cyklu gówno: Taco Hemingway oglosił mini trasę na maj, na pniu wyprzedały się Tauron, Ergo, Hala Stulecia, dorzucili drugie daty, jest tez Basen Narodowy i tam chyba jeszcze są jakieś miejsca. Popyt byl taki, że pokonał serwery ebiletu.
Jak mnie wkurwia to obrzydliwe merkantylne podejście tej nowej fali pseudoartystów młodego pokolenia, które przez "ekskluzywność" robi taki hajp wokół siebie.
Taco sraco, Mata, Daria Zawiałow czy naczelny król kiczu Podsiadło (boże niech on wróci do dziury z której wylazł) grają po 4 koncerty rocznie. Tylko wtedy mają czas, żeby zejść na ziemię do polaczków i zrobić te kilka gigów. Całym rokiem są zbyt zajęci robieniem tandentnej, ordynardej muzy albo po prostu lęża pędzlem do góry i śmieją z gówniarzerii, która wpycha im pieniądze do kieszeni wykupując 4 stadiony w godzinę.
Jakiś czas temu widziałem laskę na ściane wspinaczkowej, która miała koszulkę z merchu Podsiadło z ostatniej trasy. Sobie pomyslalem, że ja bym podłogi nie chciał wytrzeć taką koszulką a co dopiero nosić. Ludzie nie mają wstydu.
Taco sraco, Mata, Daria Zawiałow czy naczelny król kiczu Podsiadło (boże niech on wróci do dziury z której wylazł) grają po 4 koncerty rocznie. Tylko wtedy mają czas, żeby zejść na ziemię do polaczków i zrobić te kilka gigów. Całym rokiem są zbyt zajęci robieniem tandentnej, ordynardej muzy albo po prostu lęża pędzlem do góry i śmieją z gówniarzerii, która wpycha im pieniądze do kieszeni wykupując 4 stadiony w godzinę.
Jakiś czas temu widziałem laskę na ściane wspinaczkowej, która miała koszulkę z merchu Podsiadło z ostatniej trasy. Sobie pomyslalem, że ja bym podłogi nie chciał wytrzeć taką koszulką a co dopiero nosić. Ludzie nie mają wstydu.
Paru polskich artystów do zapchania raz na rok kilku stadionów i wywoływania palpitacji serca u grafomańskiego ścieku. 90% sielanki zetkowej słucha tylko ich, na tym się zabawa kończy. Do tego dorzucasz seriale na czasie i wychodzi ci słoikowa bananówa/banan z dużego miasta, z licencjatem o czochraniu małpy.
A najbardziej bawi jak te Kłebo i Podsiadły ogłaszają koniec kariery częściej niż Ozzy. Dobre dymanie na hajs.
A najbardziej bawi jak te Kłebo i Podsiadły ogłaszają koniec kariery częściej niż Ozzy. Dobre dymanie na hajs.
-
Powerslave100
- -#Prisoner

Przepraszam, że się wtrącę ale od kiedy miasto Dąbrowa Górnicza (jak podaje wikipedia, tam się urodził pan Podsiadło) jest dziurą? Bez przesady.
Mi nie chodziło o miasto czy pochodzenie