Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Księga Skarg i Wniosków

Post autor: Schizoid »

To był przycisk bardzo przydatny i wcześniej. Jak wchodzi się na forum i widzi nieprzeczytane, to ma się przed oczami 10 wyników z jakimiś głosowaniami, w których raz po raz decyduje się, który utwór z danej płyty Iron Maiden/którego innego zespołu jest najlepszy w dyskografii. Dla mnie to jest zupełny spam, bo totalnie mnie to nie interesuje i nie prowadzi do merytorycznej wymiany zdań. Także opcja nugzowania rules 🥰
Da się zrobić tak, żeby oznaczyć dany wątek jako zupełnie nieinteresujący (czyli żeby nie pojawiał się w nieprzeczytanych w ogóle)?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Niestety nie. San chętnie bym tak zrobił. Mechanizmy forum tego nie mają, ale może jest jakaś wtyczka.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Absolutnie tak - znugzuj forum totalnie!👊🏻
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Schizoid pisze: czw gru 25, 2025 11:31 am Da się zrobić tak, żeby oznaczyć dany wątek jako zupełnie nieinteresujący (czyli żeby nie pojawiał się w nieprzeczytanych w ogóle)?
Też bym chciał 🙄
Schizoid pisze: czw gru 25, 2025 11:31 am To był przycisk bardzo przydatny i wcześniej. Jak wchodzi się na forum i widzi nieprzeczytane, to ma się przed oczami 10 wyników z jakimiś głosowaniami, w których raz po raz decyduje się, który utwór z danej płyty Iron Maiden/którego innego zespołu jest najlepszy w dyskografii.
Taaa, ja opuszczam tematy Maiden i wszystkie ankiety, no i wiadomo - pojedyncze trmaty z kawiarni też mnie nie interere
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Shedao Shai »

Same here
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Caracalized »

Szczerze, jak rozumiałem sentymenty nugza czy kogoś innego, że co komu przeszkadza to, że ktoś spamuje we wszystkich tematach jakie są na tym forum, to teraz chyba jestem #teamshedao odnośnie nomada. Ten gość wylewa na klawiaturę więcej negatywnego tekstu w jednym wpisie niż ja potrafię to zrobić przez cały tydzień, naprawdę męczy już mnie to gadanie o przehajpowaniu tego i tamtego i sramtego. Sam lepszy co prawda nie jestem, co ostatnio ta lista teraz raka w jednym temacie pewnie pokazała, ale gdybym tyle czasu co na pisanie głupot w necie poświęcał na doskonalenie się gdzieś (chociażby w nauce języków czy nawet jeszcze głębszym wgłębieniem się w teoretyczne aspekty muzyki czy kryptografię (lol) czy sport wszelaki ), bo na co lepszego miałbym poświęcać swój czas jeszcze, chyba nie uganianie się za toksycznymi laskami, to nie chcę sobie wyobrażać jak zdrowszym i wybitniejszym człowiekiem bym był (albo i nie) xDD A Nomad niech korzysta jak człowiek z jednego konta i zapisuje sobie hasła lub adresy emailowe jak ich nie pamięta, samo to jego pojawienie się i znikanie zaraz na parę tygodni co jakiś czas trochę męczy.
Awatar użytkownika
manichean
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: manichean »

Caracalized pisze: czw gru 25, 2025 2:40 pm A Nomad niech korzysta jak człowiek z jednego konta i zapisuje sobie hasła lub adresy emailowe jak ich nie pamięta
Na forume obowiązuje od dawna lex nomad. Na jego podstawie może on niczym królik z Alicji w Krainie Czarów wskakiwać i wyskakiwać z powrotem z nory w nowym przebraniu (w tym wypadku z nowym kontem). Taka tradycja :mryellow:
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

On przynajmniej tych kont nie usuwa i w 3 sekundy idzie poznać, że to Nomad, bo też nigdy się ze swoją tożsamością nie kryje.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Ankiety - nie pamiętam kiedy tam ostatnio zajrzałem. Pewno z naście lat temu ostatnio :D
www.MetalSide.pl
Powerslave100
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Powerslave100 »

Dla tych, którzy narzekają na masę (w ich opinii) bezwartościowych tematów, spamu, nudnych ankiet i niewiele (w ich opinii) wnoszących typowanek i rankingów, to do nich mam jedną radę. Twórzcie swoje własne tematy lub rozpoczynajcie dyskusje, które są według Was ciekawe i które warto śledzić. Proste? Proste!

Na ten przykład ja piszę sobie jakieś rankingi bo lubię to sobie potem porównać. Pomaga mi to w ogarnięciu muzyki. Niewielkiego wycinka bo ja jestem ignorant i słucham 20-30 zespołów. Moja wiedza muzyczna jest zerowa i się z tym nie kryję.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Żenujące, Nomad. Jak już wracasz i otwierasz nowe konto, to nie pisz po alkoholu, bo wygląda to po prostu żałośnie. Jakieś 24h wystarczyły ci, żeby zacząć wypisywać napędzane wódą pierdolety. Masakra.

nugz
SMERF MARUDA

Powerslave100 pisze: czw gru 25, 2025 3:38 pm Dla tych, którzy narzekają na masę (w ich opinii) bezwartościowych tematów, spamu, nudnych ankiet i niewiele (w ich opinii) wnoszących typowanek i rankingów, to do nich mam jedną radę. Twórzcie swoje własne tematy lub rozpoczynajcie dyskusje, które są według Was ciekawe i które warto śledzić. Proste? Proste!

Na ten przykład ja piszę sobie jakieś rankingi bo lubię to sobie potem porównać. Pomaga mi to w ogarnięciu muzyki. Niewielkiego wycinka bo ja jestem ignorant i słucham 20-30 zespołów. Moja wiedza muzyczna jest zerowa i się z tym nie kryję.
Mnie to powiewa, ale kurwa - hasło do konta sobie zapisz może w końcu, huh? :roll:
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

nugz pisze: pt gru 26, 2025 9:08 am
Powerslave100 pisze: czw gru 25, 2025 3:38 pm Dla tych, którzy narzekają na masę (w ich opinii) bezwartościowych tematów, spamu, nudnych ankiet i niewiele (w ich opinii) wnoszących typowanek i rankingów, to do nich mam jedną radę. Twórzcie swoje własne tematy lub rozpoczynajcie dyskusje, które są według Was ciekawe i które warto śledzić. Proste? Proste!

Mnie to powiewa, ale kurwa - hasło do konta sobie zapisz może w końcu, huh? :roll:
Np. w przeglądarce :lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
nugz
SMERF MARUDA

Jest tyle opcji. Niech wyśle hasło Invaderowi smsem, wtedy przed kolejnym cyklem po prostu poprosi o przypomnienie :)
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Caracalized »

No nawet w przeglądarce niech sobie zapisze, kto i po co chciałby się mu gdzieś włamywać? xD
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Schizoid pisze: pt gru 26, 2025 3:41 am Żenujące, Nomad. Jak już wracasz i otwierasz nowe konto, to nie pisz po alkoholu, bo wygląda to po prostu żałośnie. Jakieś 24h wystarczyły ci, żeby zacząć wypisywać napędzane wódą pierdolety. Masakra.
Powerslave100 pisze: pt gru 26, 2025 3:25 am HHAhahahaha

Jak Jim Carrey z kolegą tego gościa wzięli doa utostopu i śpiewali

MOCK JE
SING JE
BIRD JE

dobre to było

Głupi GUPSczy ja lubię ten film
Powerslave100 pisze: pt gru 26, 2025 2:36 am Szanuję ludzi pierdolniętych na punkcie zbierania, ale jeszcze bardziej lubię ludzi pierdolniętych na punkcie chlania.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Schizoid pisze: pt gru 26, 2025 3:41 am Żenujące, Nomad. Jak już wracasz i otwierasz nowe konto, to nie pisz po alkoholu, bo wygląda to po prostu żałośnie. Jakieś 24h wystarczyły ci, żeby zacząć wypisywać napędzane wódą pierdolety. Masakra.
Powerslave100 pisze: pt gru 26, 2025 3:25 am HHAhahahaha

Jak Jim Carrey z kolegą tego gościa wzięli doa utostopu i śpiewali

MOCK JE
SING JE
BIRD JE

dobre to było

Głupi GUPSczy ja lubię ten film
Powerslave100 pisze: pt gru 26, 2025 2:36 am Szanuję ludzi pierdolniętych na punkcie zbierania, ale jeszcze bardziej lubię ludzi pierdolniętych na punkcie chlania.
Powerslave100 pisze: pt gru 26, 2025 3:24 am INVADETR To potęga to jest człowiek który ze mną dotrzymał króla kroku ktoku kroku który DOTR<ŻYłamał do tak jjahabfsa jajko

MYSZY MYSZ
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

To jedyna kwestia, która mnie naprawdę irytuje u Ciebie - te kolejne konta, ignorując prośby żeby tego nie robić.
A jeśli jesteś atencjuszem i faktycznie potrzebujesz extra-uwagi na nowym koncie podczas kolejnego "nadejścia", to po prostu napisz.
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

teoretycznie żadnego punktu regulaminu nie złamałeś, ale granice dobrego smaku zostały znacznie przekroczone.

polecam Esperal.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Sardi pisze: pt gru 26, 2025 12:49 pm teoretycznie żadnego punktu regulaminu nie złamałeś, ale granice dobrego smaku zostały znacznie przekroczone.

polecam Esperal.
Może warto dopisać, że pisanie głupot po alko to ban? :roll:
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ