Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Powerslave100
- -#Prisoner

Re: Pożegnania
Z 2005 roku też by można było znaleźć takie posty.
Temu forum zasadniczo by wiele dobrego dało jakby ludzie zwracali uwagę na treść posta, a nie na autora posta.
Temu forum zasadniczo by wiele dobrego dało jakby ludzie zwracali uwagę na treść posta, a nie na autora posta.
- Shedao Shai
- -#Nomad

Teraz to w ogóle grubo było, bo:gumbyy pisze: ↑sob gru 27, 2025 7:32 amTymczasem w 2025Caracalized pisze: ↑sob gru 27, 2025 12:30 amOoo, widzę że Nomad już w 2013 się żegnałNomadosław pisze: ↑wt sie 27, 2013 12:57 am moje dalsze pisanie na stronach związanych z muzyką straciło sens, co miałem napisać, to napisałem, z wiekiem robię się coraz bardziej dyktatorski i nietolerancyjny więc jak to się mówi nie ma co psuć powietrza, teraz są inne czasy i co było dobre z 5 lat temu teraz się nie sprawdza![]()
![]()
kładę się spać - Nomad się żegna,
wstaję - Nomad już wrócił
-
Powerslave100
- -#Prisoner

Jak ktoś pamięta początki tego forum, to tu ludzie się non stop żegnali i wracali. Była tu grupka użytkowników, którzy podnosili ciśnienie jak kawa po turecku z rana. Średnia wieku użytkowników była tak niska (17,18?), że nic dziwnego, że młodzi nie wytrzymywali tego klimatu.
Ja też kojarzę te czasy, ale nie wiem, po co znów powołujesz się na tak dawne dzieje.
Co nie zmienia faktu, że Ty sam czasami przypominasz niestabilnych 17-latków - z tymi fochami, powrotami, niogarem, mimo próśb innych i Zarządu.
A jesteś chyba bliżej niż dalej 4ki z przodu (?).
Co nie zmienia faktu, że Ty sam czasami przypominasz niestabilnych 17-latków - z tymi fochami, powrotami, niogarem, mimo próśb innych i Zarządu.
Nomad jest '85 i pamięta Stare Czasy, ale ciekawe czy Stare Czasy pamiętają o nim?
Taaa...Shedao Shai pisze: ↑sob gru 27, 2025 10:31 amTeraz to w ogóle grubo było, bo:
wstaję - Nomad już wrócił![]()
Ja ogólnie nie rozumiem koncepcji "żegnania się z forum". Nie chcesz pisać, to nie piszesz i tyle. A tu wielkie odejścia, czasem z usunięciem konta, żeby za jakiś czas powrócić na innym koncie. Dorośli ludzie...
www.MetalSide.pl
Dorosłe dzieci 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

To prawda, nie ukrywam i ciężko zresztą ukryć, że tak było. No ale cóż, jestem kotłem
Też tego nie pojmę.gumbyy pisze: ↑sob gru 27, 2025 12:24 pmTaaa...Shedao Shai pisze: ↑sob gru 27, 2025 10:31 amTeraz to w ogóle grubo było, bo:
wstaję - Nomad już wrócił![]()
Ja ogólnie nie rozumiem koncepcji "żegnania się z forum". Nie chcesz pisać, to nie piszesz i tyle. A tu wielkie odejścia, czasem z usunięciem konta, żeby za jakiś czas powrócić na innym koncie. Dorośli ludzie...
Nie chcesz, nie loguj się, nie pisz, nie czytaj.
Masz dość, to usuń konto, spadaj i nie wracaj.
Fakt, że ten temat ma tyle stron, jest kurwa abstrakcją
- Shedao Shai
- -#Nomad

Bo to nie o pożegnanie chodzi, a o atencję. Napisze człowiek: odchodzę, żegnajcie, i czeka aż inni mu napiszą: niee, zostań, jesteś taki super gość. A potem cyk wielki powrót 
Wiadomo, że chodzi najczęściej o atencję.
Pewnie większość, która w ostatnim czasie się wyoutowała, podgląda z innego, martwego konta - mam na myśli np. thora albo Pierda. Szczególnie, że do Kawiarni nie wpuszcza się Gości, co otwarcie na dniach pisał mad
Nie ma żartów z FOMO
Pewnie większość, która w ostatnim czasie się wyoutowała, podgląda z innego, martwego konta - mam na myśli np. thora albo Pierda. Szczególnie, że do Kawiarni nie wpuszcza się Gości, co otwarcie na dniach pisał mad
Nie ma żartów z FOMO
Ktoś nawet wspominał, że spotkał Thorgala na jakimś koncercie i on sam mówił, że czyta Sanktuarium.
www.MetalSide.pl
-
Powerslave100
- -#Prisoner

Bliżej mi do 60 niż do 17.nugz pisze: ↑sob gru 27, 2025 11:27 am Ja też kojarzę te czasy, ale nie wiem, po co znów powołujesz się na tak dawne dzieje.
Widzisz ja się ciągle powołuję na stare czasy, a Ty ciągle dowalasz rudemu Dawidkowi, każdy ma jakiegoś hopla.
Świetny argument z Rudym i bardzo ciekawa definicja "ciągle" 
gumbyy, nie może być, piszesz serio?!?!

gumbyy, nie może być, piszesz serio?!?!
Dobrze Cię wypunktował, chociaż nie na temat 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Panie Najgorszy Adminie, podał jedną kwestię - ciekawa definicja wypunktowania