Ogólnie o albumie The Number of The Beast
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: Ogólnie o albumie The Number of The Beast
Tak czytam opinie na forach dla metaluchów, ale ludzie mają ból dupy o zalewskiego xD Normalnie "zdrajca metalu" xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nikt na żywo tego nie powie Krzyśkowi, szczególnie kiedy wiadomo co przyodziewa 
-
Powerslave100
- -#Prisoner

Tam czytałem na youtube przytomny dość komentarz, że gość wraca do czegoś, od czego się przez ostatnie kilkanaście lat dość ostentacyjnie odżegnywał. W tej opinii bólu dupy nie widzę żadnego. Iron Maiden już dawno przestało być symbolem kiczu lat 80 i może dlatego? Nie wiem. Obiektywnie dość dobry cover. Z tym, że ja nie lubię coverów Iron Maiden za bardzo. W 95% przypadków dotyczą tych najbardziej znanych utworów, które się już mocno opatrzyły. Wolę jak sami muzycy Iron Maiden biorą coś na warsztat, to znaczy kiedyś brali, bo od dawna tego nie robią.
Gdzie i jak to robił?Powerslave100 pisze: ↑sob gru 27, 2025 10:41 am Tam czytałem na youtube przytomny dość komentarz, że gość wraca do czegoś, od czego się przez ostatnie kilkanaście lat dość ostentacyjnie odżegnywał.
www.MetalSide.pl
W licznych wywiadach, zdrajca jeden! Ulica nie zapomni cwelowi!
- blackcocker
- -#Moderator

Dla zwiększenia bólu dupy powiem, że nawet paradował w tym roku w sweterku świąteczny z SSOASS
pod spodem pewnie wiadomy ciuch
a co do wylonania Numbera, to uważam, że Krzychu wypadł zajebiście, szkoda, że całości nie śpiewał z Popławskim tylko wrzucili jeszcze dwóch, z czego jeden mega lipny 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
kiedyś powiedział, ze Maiden to wioska i patatajki (czyli mniej więcej to co wielu użytkowników tego forum) ale jak trzeba będzie iść na wojnę w ktorej jedną ze stron będą fani Maiden to założy koszulkę i będzie się bił za Harrisa.gumbyy pisze: ↑sob gru 27, 2025 12:26 pmGdzie i jak to robił?Powerslave100 pisze: ↑sob gru 27, 2025 10:41 am Tam czytałem na youtube przytomny dość komentarz, że gość wraca do czegoś, od czego się przez ostatnie kilkanaście lat dość ostentacyjnie odżegnywał.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Powerslave100
- -#Prisoner

Problem w tym, że ten zespół się zrobił cieńki odkąd próbują robić coś innego niż " wiejskie patatajki", a jak czasem do tego próbują wrócić to wychodzi parodia.
Chyba to dość popularna opinia, nie tylko tutaj.
Nie znam kilku ostatnich płyt, więc co ja mogę wiedzieć, ale na stary, oldskulowy galop, nóżka zawsze się bujnie, bo to po prostu działa. Stare patenty FTW
ECDE - reszta to detale
Nie znam kilku ostatnich płyt, więc co ja mogę wiedzieć, ale na stary, oldskulowy galop, nóżka zawsze się bujnie, bo to po prostu działa. Stare patenty FTW
ECDE - reszta to detale