Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
A mnie się znudził ten kawałek nieco (co nie znaczy, ze wymieniłbym go na tetmd) Ja obstawiam dwie zmiany w secie i to z mojej perspektywy na gorsze, czyli wspomniany jasnowidz za evil that... oraz wpadnie może jakieś Revelations za coś.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Akurat revelations miałoby dużo więcej sensu w tym secie niz np SSOASS :p aczkolwiek nie chciałbym usłyszeć jak Dawson zarzyna ten kawałek :d
Dlaczego zarzyna, przecież tam nie ma co zjebac 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Nie róbmy z Dawsona jakiegoś upośledzonego gościa, co miałby położyć w Revelations?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- maidengraf
- -#Wrathchild

No fakt.przeciez jest od maja 2025 XD
Nie jest upośledzony, ale styl ma zupełnie inny niż Nicko. I super się sprawdza w repertuarze Burra (Phantom brzmiał mocarnie), natomiast na trasie takie np Powerslave grał dla mnie zbyt kwadratowo i brakowało mi tam feelingu Nicko. Moje zdanie ofc.
Całe szczęście, że ma inny styl.
Do klonowania muzyków, zatrudnia się jutuberów
Do klonowania muzyków, zatrudnia się jutuberów
Nie będzie żadnych zmian. Gdzieżby! W tym wieku? Po tylu przygotowaniach strony wizualnej?
Zresztą po tym jak zagrali ATG, to nic już nie muszą. Nawet brak ID wybaczam. Po prostu nie ciągnie mnie już na wiele koncertów. Z perspektywy krótkiego czasu żałuję, że nie widziałem więcej w 2023, bo jednak moje kochane CSIT, SIASL i ATG to było coś niepowtarzalnego.
M.
Zresztą po tym jak zagrali ATG, to nic już nie muszą. Nawet brak ID wybaczam. Po prostu nie ciągnie mnie już na wiele koncertów. Z perspektywy krótkiego czasu żałuję, że nie widziałem więcej w 2023, bo jednak moje kochane CSIT, SIASL i ATG to było coś niepowtarzalnego.
M.