03-06/06/2026 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-06/06/2026 - Mystic Festival - Gdańsk
20 stycznia (wtorek) bedzię podział na sceny i czasówka. I jeszcze jakieś małe ogłoszenie tego dnia, żeby dopiąć lineup.
Dawać mnie jednego dnia Down oraz Electric Wizard i bedę ukontentowany.
Dawać mnie jednego dnia Down oraz Electric Wizard i bedę ukontentowany.
https://www.last.fm/user/kamooo
- blackcocker
- -#Moderator

Dzisiejszy rzut. Ciśnienie super, reszta nie znam i może być wszystko jedno co dla mnie, bo już zapowiada się dla mnie dosyć ciasno 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Shedao Shai
- -#Nomad

Pain fajen, by chłop powtórzył. To teraz czekam do 18:00 i się wyjaśni jaki mam plan na Mystic.
Pain - bardzo fajnie. Reszta raczej meh, choć przy okazji mógłbym w końcu zobaczyć Tides from Nebula.
W tym roku mówię "nie"
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie jest taki zły ten lineup na Mystic. Ja widzę bardzo dużo bandów na plakacie, które bym z chęcia zobaczył.
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Line up jest bardzo dobry, ale ja rezygnuję ze względu na inne plany koncertowe, ten festiwal jest po prostu za drogi dla mnie na ten moment.
Sprzedam karnet za 666 zł, możecie się targować jak jest zbyt diabelsko dla was.
Sprzedam karnet za 666 zł, możecie się targować jak jest zbyt diabelsko dla was.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wezme ale odezwe się na początku lutego jak wroce do PLCaracalized pisze: ↑wt sty 20, 2026 1:09 pm Line up jest bardzo dobry, ale ja rezygnuję ze względu na inne plany koncertowe, ten festiwal jest po prostu za drogi dla mnie na ten moment.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Caracalized
- -#Clairvoyant

No to świetnie!Bon Dzosef pisze: ↑wt sty 20, 2026 3:18 pmWezme ale odezwe się na początku lutego jak wroce do PLCaracalized pisze: ↑wt sty 20, 2026 1:09 pm Line up jest bardzo dobry, ale ja rezygnuję ze względu na inne plany koncertowe, ten festiwal jest po prostu za drogi dla mnie na ten moment.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ciśnienie, Quantum Trio, jazz na mystic wjeżdża na pełnej, jeszcze NIechęć i będzie powód żeby pojechać 
- Shedao Shai
- -#Nomad

- Shedao Shai
- -#Nomad

Ciekawy podział. Pierwsze dwa dni dla mnie nic, kolejne dwa tłuściutkie. Wstępnie, ta jednodnióweczka na piątek realna.
Dzie Pantera przeciesz fszyscy muzycy grajo!!!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Czyli muszę jechać na piątek + sobota. Rudy mnie nie interesuje
Niby ten line-up wydawał się słaby podczas kolejnych rzutów, a ostatecznie naliczyłem ok. 20 nazw, które chciałbym zobaczyć, i kilka kolejnych, które np. już widziałem, ale mógłbym powtórzyć. Rozpiska mogłaby być ciut lepsza, bo na Warm-up Day prawie nic ciekawego, a kolejne dni już konkretne. No i ciekawi mnie ten nowy podział scen - jak rozumiem Sabbath Stage teraz będzie w B90, Desert tam gdzie rok temu, a The Void to ta nowa scena na Elektryków? Jeśli tak, to w ogóle bym nie musiał wchodzić do B90, co mnie bardzo cieszy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

3.06 chujowy, można nie iść.
04.06 nic ciekawego poza mainem, więc mogę barierkowac bez żalu. Bardzo fajnie, dziękuję.
Dwa pozostałe dni dużo dobroci rozrzucone, ale nie zależy mi aż tak na barierkach, więc też git.
Jak zwykle idiotyczna organizacja, mieć ogromnego przestronnego maina i wrzucać zespoly pokroju Saxon na Park, gdzie połowa zainteresowanych pewnie nawet Biffa nie zobaczy, no ale szczęśliwie mam w pompce Adasia, więc się ustawie odpowiednio wcześniej.
04.06 nic ciekawego poza mainem, więc mogę barierkowac bez żalu. Bardzo fajnie, dziękuję.
Dwa pozostałe dni dużo dobroci rozrzucone, ale nie zależy mi aż tak na barierkach, więc też git.
Jak zwykle idiotyczna organizacja, mieć ogromnego przestronnego maina i wrzucać zespoly pokroju Saxon na Park, gdzie połowa zainteresowanych pewnie nawet Biffa nie zobaczy, no ale szczęśliwie mam w pompce Adasia, więc się ustawie odpowiednio wcześniej.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Quite an interesting poster in the end. A little unbalanced maybe, with Friday and Saturday bolstered with good bands. But a very good range of bands i think all over.
"Warm Up" will be exactly that, with Ice Nine Kills and Kanonenfieber as the two i have to see, and maybe a quick look at Neckbreakker and Kublai Khan TX.
Thursday the "weakest" day, with Megadeth, Anthrax, Overkill, Blood Incantation and Bloodywood.
Friday and Saturday will be packed, so lets just hope for minimal clashes.
More than enough for a 4-day pass, so i'll see you in Gdansk!
"Warm Up" will be exactly that, with Ice Nine Kills and Kanonenfieber as the two i have to see, and maybe a quick look at Neckbreakker and Kublai Khan TX.
Thursday the "weakest" day, with Megadeth, Anthrax, Overkill, Blood Incantation and Bloodywood.
Friday and Saturday will be packed, so lets just hope for minimal clashes.
More than enough for a 4-day pass, so i'll see you in Gdansk!
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Spoko rozkład na dni. Czwartek wydaje mi się najbardziej interesujący, bo interesujące rzeczy z innych dni już widziałem i powtórki nie pragnę. Carach Angren, Belphegor, Blood Incamtation
No i Marduk, który jest fenomenalny live.
Na main te zespoły takie hiciarskie, Anthrax, Megadeth można sobie w tle posłuchać, pasują na festyn. Najlepszy z main jest Overkill moim zdaniem.
Coś piszą w poście o nowej organizacji scen. Wiecie coś więcej? Bo jeżeli Marduk wyląduje w klubie, to spodziewam się podobnej masarni co na Asphyx chyba 2 lata temu i jako astmatyk nie chce powtórki :/
Na main te zespoły takie hiciarskie, Anthrax, Megadeth można sobie w tle posłuchać, pasują na festyn. Najlepszy z main jest Overkill moim zdaniem.
Coś piszą w poście o nowej organizacji scen. Wiecie coś więcej? Bo jeżeli Marduk wyląduje w klubie, to spodziewam się podobnej masarni co na Asphyx chyba 2 lata temu i jako astmatyk nie chce powtórki :/
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- Emilio
- -#Lord of the flies

Zastanawiam się nad czwartkiem bo Zobaczyłbym znowu Megadejwa plus Anthrax, pierwszy raz Over Kill i zrobił jeszcze powtórkę z Kawalerów i Marduka (o ile nic by nie kolidowało) No i może blood incantation, którego nie widziałem jeszcze. Jak na jeden dzień to spoko opcja, pytanie czy mi się będzie chciało, bo zaraz następnego dnia muszę spadać do Gliwic na GNR.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
When looking at at the set-up for 2025 it looks like my biggest clashes will be around
Electric Wizard, Carpenter Brut, Rotting Christ, Primordial, Shining, Der Weg Einer Freiheit on Friday.
Mastodon, Gathering, Scour, Septicflesh, Saxon, Harakiri For The Sky, Gaahls Wyrd on Saturday.
I need a time machine :/
Electric Wizard, Carpenter Brut, Rotting Christ, Primordial, Shining, Der Weg Einer Freiheit on Friday.
Mastodon, Gathering, Scour, Septicflesh, Saxon, Harakiri For The Sky, Gaahls Wyrd on Saturday.
I need a time machine :/