sajki, sprawdziłem tę "filmową" końcówkę albumu.
Co tam się odwaliło
Ten album powinien mieć nazwę "I LOVE MYSELF - DAVE MUSTAINE"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Tylko o sobie, tylko - JA, JA, JA, JA, JA...

Co to znaczy "ta trasa"?

Na całej płycie doslownie jeden wers jest taki, nugz jak zwykle nadaje z przygłupolandii

Po pierwsze to był zespol z mocnymi i czesto niejednoznacznymi tekstami, po drugie gdzie ta megalomania na tej płycie xddd. Jakieś trzy cytaty?Recit The Thornographer pisze: ↑pt sty 23, 2026 3:12 pm Do tego teksty są strasznie egocentryczne, megalomańskie. Mustaine na tej płycie to dla mnie taki Donald Trump. Pyskaty, zarozumiały, zapatrzony w swoją zajebistość. To naprawdę jest to, co chce zaprezentować na końcu kariery? Wiadomo, Megadeth to nie był nigdy zespół z zajebistymi, poetyckimi tekstami, ale bez przesady.
Odniosłem się do słów sajkiego, a później sam to sprawdziłem, nie będę studiował liryków. Zresztą, ten wers krzyczy narcyzmem jak 1000 słówBon Dzosef pisze: ↑ndz sty 25, 2026 4:56 amNa całej płycie doslownie jeden wers jest taki, nugz jak zwykle nadaje z przygłupolandii

U mnie tak to by wyglądało:
Fajnie, że doceniasz Dystopię. System tak nisko? Endgame dla mnie zawsze był troszkę przereklamowany, a UA niedoceniany.Saimon1995 pisze: ↑ndz sty 25, 2026 9:13 amU mnie tak to by wyglądało:
1. Dystopia
2. Endgame
3. Megadeth
4. The Sick, the Dying… and the Dead!
5. The System Has Failed
6. United Abominations
7. 13
8. The World Needs a Hero
9. Super Collider

I akurat się załapałem