02/03/2026 - Adrian Smith & Richie Kotzen - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8263
Re: 02/03/2026 - Adrian Smith & Richie Kotzen - Warszawa
Jak Adrian rozkrecal swoją kariere solo to już rynek muzyczny promowal inne rzeczy. Rolling Stones by się nie przebili jakby wydawali w latach 90
- Emilio
- -#Lord of the flies

Kupiłem bilet, ciekawe czy będzie szansa na podpis to bym winyla kupił czy coś 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
maleńka, ale większa niż przy okazji Ironów
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
- Emilio
- -#Lord of the flies

Na ironach to nie poluje na podpisy nawet, raz sie udało przypadkiem na mieście i tyle. Myślałem, że może na klubowym typ podejdzie po koncercie pod barierke z flamastrem i coś tam pomazga 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
raczej jak po koncercie postoisz pod busem , to typ wchodząc doń maźnie
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
- Emilio
- -#Lord of the flies

Spoko, nie to jest najważniejsze, jak się uda to się uda, stalkować go nie mam zamiaru 
W Progresji busy i tak zwykle stoją przed wejściem do klubu, więc tam pewnie będzie najlepiej się przyczaić.
Dzień po moich urodzinach, fajnie byłoby na prezent dorwać Adriana po jakiś podpisik i fotę. Może będzie jak ze Stevem w 2016, który to po koncercie British Liona wylazł do motłochu na pogadanki, fotki i podpisy
7.8.08 - Somewhere Back In Time
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Trasa z Davem to byłoby moje absolutne marzenie. Tylko Adrian i Dave, instrumentalnie. Takie Walking on Glass do sześcianiu. Z tym typkiem to w ogóle mnie to nie interesuje.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Adrian na nowym filmiku na swoim kanale stoi z setlistą na kartce, nie wiem, może ktoś umie zrobić jakiegoś super zooma i coś odczytać xd
Tylko bez spoilerów!
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ale jak komuś sie chce zoomować, to niech wstawi xd
Wtedy johnny musi kliknąć, bo czyta wszystko.
Zawsze można oznaczyć jako spoiler.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
FOMO nie jest raczej spoiler-free 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

No właśnie, każdemu kto chce udostępniać jakiekolwiek informacje o setlistach i innych podobnych rzeczach (przed koncertami, na które członkowie tego forum się wybierają) również i ja przypominam, że od jakiegoś czasu na tym forum istnieje funkcja spoilerowania tekstu, przypominam o tym w pierwszej kolejności Zajzajerowi i kamowi (ciągle pamiętam o tym Swans), a w kolejnej kolejności wszystkim pozostałym, ale przede wszystkim tym, którzy lubią ujawniać setlistowe szczegóły.
Nie pamiętam kiedy ostatnio znałem setlistę przed gigiem, poza Maiden, i nie mam najmniejszego problemu z nieczytaniem spoilerów.
Czyli czytasz wszystko, oprócz wybranych spoilerów. Twój order przekłamuje 
powiem więcej, pomysł jest pod ochroną moderatorską i szczerze się zastanawiam o dorzuceniu na ten temat punktu do RegulaminuCaracalized pisze: ↑wt lut 03, 2026 7:26 am No właśnie, każdemu kto chce udostępniać jakiekolwiek informacje o setlistach i innych podobnych rzeczach (przed koncertami, na które członkowie tego forum się wybierają) również i ja przypominam, że od jakiegoś czasu na tym forum istnieje funkcja spoilerowania tekstu, przypominam o tym w pierwszej kolejności Zajzajerowi i kamowi (ciągle pamiętam o tym Swans), a w kolejnej kolejności wszystkim pozostałym, ale przede wszystkim tym, którzy lubią ujawniać setlistowe szczegóły.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Sytuacja póki co czysto teoretyczna - jeszcze nie było spoilera którego bym nie przeczytał, bo żaden nie dotyczył interesującego mnie gigu.
Doskonały pomysł!
Doskonały pomysł!