Mostly Autumn Weekend!
Dopytywaliście jaki zespół w tym roku zaprosimy do Zabrza na weekend, odpowiadaliśmy między wierszami, wybaczcie nam! Tym bardziej cieszymy się, że możemy podzielić tą informacją już oficjalnie:
MOSTLY AUTUMN WEEKEND 02-03.10.2026!
Jak zwykle od 2024 roku na naszych weekendach będą czekać na Was:
- sesje zdjęciowe z zespołem
- sesja Q&A
- Meet & Greet
- dedykowane gadżety
- wyjątkowe dedykowane na każdy koncerty z różnymi repertuarami
W tym roku zaprosiliśmy też specjalnych gości – pierwszego dnia zagrają Kanadyjczycy z Red Sand, a drugiego dobrze znana ekipa z Niderlandów – Leap Day!
Kiedy?
02-03.10.2026
Gdzie?
CK Wiatrak, Zabrze
Ceny biletów:
I pula:
dzień pierwszy – 169zł
dzień drugi – 199zł
karnet dwudniowy – 329zł
II pula:
dzień pierwszy – 199zł
dzień drugi – 229zł
karnet dwudniowy – 369zł
Czekamy na Was!
Bilety na:
IndependentMusicMarket.com
2-3/10/2026 - Mostly Autumn - Zabrze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 2-3/10/2026 - Mostly Autumn/Zabrze
Widziałem wczoraj baner na Wishbone Ash, ale dopiero teraz się zorientowałem że to jest nazwa zespołu a nie festiwalu związana z październikiem, bo nie znałem wcześniej nawet z nazwy XD Kapitalna sprawa dla fanów, zazdro i grzecznie czekam na WA w tej formule. Może w przyszłym roku, po sporym sukcesie tych czterech lutowych gigów u nas?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Re: 2-3/10/2026 - Mostly Autumn - Zabrze
Fajen. Może wpadnę.
po tego typu imprezach z Pendragonem i IQ przynajmniej zapiszę w kalendarzu tę opcję
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Też nie słyszałem wcześniej tej nazwy, no ale w progu to nie siedzę specjalnie. Fajna inicjatywa z tymi weekendami, oby się utrzymała.