Ogólnie o koncertach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnie o koncertach
Już kilkukrotnie planowałem się wybrać, ale jakoś nigdy mi nie wyszło. A ceny bardzo przystępne, nawet VIP jest tani. Przynajmniej był rok temu w katowickim Energy 2000
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ogólnie tak i sam bym normalnie nie narzekał, wręcz przeciwnie. Do tego bliskość metra więc późne rozpoczęcie do przebolenia.
Zrobiłem wyjątek i odpalilem te komentarze... Piękne zesrańsko, Dzosef może być dumny. Beka, mości Schizoidzie
Zrobiłem wyjątek i odpalilem te komentarze... Piękne zesrańsko, Dzosef może być dumny. Beka, mości Schizoidzie
VIP to był niecałe dwa lata temu za 50zł z banią na barze w zestawie
Przecież to i tak są psie pieniądze za taki recital
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Myślę, że w VIP nawet obciąganie, tyłko musisz być naprawdę zadbany i przycięty.
Nie no, przecież ona nawija "nie masz 6 zer na koncie to nawet nie podbijaj"
Luxtorpeda regularnie grywa przed swoimi supportami. A przy najmniej odkąd zacząłem na nich chodzić.johnny_o pisze: ↑śr lut 18, 2026 4:25 pm I oba dowozy dzięki mnie
Wyjątkowo tragiczna dla mnie rozpiska godzinowa sobotniej Luxtorpedy w Stodole, choć może komuś będzie pasowała -
18:00 – The Doors
19:00 – Luxtorpeda
20:45 – Diving Stove
21:30 – Flapjack
Pierwszy raz widzę żeby gwiazda wieczoru grała jako pierwsza, i jak na złość. Normalnie takie heheszki by mi nie przeszkadzały, ale bilet kupiłem na długo zanim okazało się że nie wyrobię się na pierwszy zespół, a teraz takie info.
Chce ktoś kolekcjonerski za stówę? Jeśli nie uda mi się sprzedać to pójdę na Diving Stove i Flapjack, ale wolałbym uniknąć wkurwu.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
W tym roku nie byłem jeszcze na żadnym gigu, a moje plany na 2026 wyglądają w ten sposób, że oprócz Turbo planuję zobaczyć Judas Priest i Petera Hooka
I tyle. Ale czy przełoży się to na 6 zer? Kurdebele chciałbym...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Mniej kanapek z awokado
Ale w sprawach kulinarnych to wydaje mi się, że właściwym adresatem będzie inny użytkownik forume 
Ja też chciałem Turbo, ale wyszło jak zwykle
Na PRIEST jest bilet i ogromne chęci, a życie zweryfikuje
- Caracalized
- -#Moonchild

Ludzie, jak ta pani zobaczy Wasze starania, to na pewno Wam ob... no, przynajmniej obejmie 
Ślinienie się do kobiet których nawet nie znam nie należy do zakresu moich ambicji 
- Caracalized
- -#Moonchild

Ale zawsze można poznać, przecież nie zawsze znałeś kobiety, które znasz 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jebany szon. Każdy przyglup który kupuje jej onlyfansa powinien być deportowany, a każdy rodzic który pozwala swojej corce sluchac tej arcykurwy powinien dostać liscia.
Najgrzeczniej dziś można ją określić e-prostytutką.
Mam nadzieję, że rodzice już się jakoś pogodzili z karierą córy i dostali od niej chociaż na jakieś nowe mieszkanie, w ramach tej rodzicielskiej porażki.
Mam nadzieję, że rodzice już się jakoś pogodzili z karierą córy i dostali od niej chociaż na jakieś nowe mieszkanie, w ramach tej rodzicielskiej porażki.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ciekawostka: Anyma, DJ z USA, w 4h wyprzedał występ w Stoczni Gdańskiej. Właśnie ogłoszono drugą datę. Bilety od 270 do 390 zł.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Pierwsze słyszę o kimś takim, coraz gorzej ze mną...
Właśnie ostatnio widziałem, że coraz częściej DJ'je, którzy dotąd brylowali jedynie na letnich festiwalach czy ravewach z muzyką klubową, zaczynają coraz częściej organizować koncerty na arenach, które się całkiem szybko wyprzedają. Było coś w tamtym roku na Tauronie, gdzie jakiś inny DJ także sprzedał wszystko w sekundy. Ciekawe jest wzięcie na te koncerty. Wychodzi na to, że milenialsi są mocno nakręceni na muzyką do której skakali pijąc przepłacone drinki w klubach w ciągu ostatnich 20 lat
Ale w sumie nie tylko oni. Jean-Michelle Jarre też gromadził na festiwalach rzesze idące pod milion ludzi, a fanów to on ma głównie wśród osób po 60 roku życia. Dobrze się ma elektronika, nawet bardzo dobrze. Gdyby teraz taki Richard D. James się ogłosił z halowymi występami, to pewnie zobaczylibyśmy grube kolejki na TM.