27/03/2027 - RUSH - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/03/2027 - RUSH - Kraków
To samo było przy Deftones. Tez zrobili dynamiczne ceny.
https://www.last.fm/user/kamooo
- Emilio
- -#Lord of the flies

A ja myślałem że jednak dość spokojnie pójdzie. Sprzedać się pewnie sprzeda ale bez wyścigów i bójek o bilet.Shedao Shai pisze: ↑pt lut 27, 2026 12:06 pm Szczerze mówiąc, to jestem zdziwiony że jeszcze są bilety, myślałem że jak ruszy sprzedaż to najpierw rozkurwi serwery, potem dwie godziny ludzkich dramatów i informacja o soldoucie![]()
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Shedao Shai
- -#Nomad

No to nieźle przeceniłem popyt, myślałem że przy takim zespole który nigdy u nas nie grał, rzadko grał w okolicy, był taki okres że się myślało że już koniec a tu nagle powrót "zza grobu", w dzisiejszej erze popytu to... nie będzie co zbierać 
No to po 14 latach znowu zobaczę RUSH !!! Banan na gębie
!!! Tylko górne trybuny ale po cichu liczę przemieścić się parę rzędów niżej.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
- Emilio
- -#Lord of the flies

I jak tam, bilety są cały czas, czy idzie ekspresowo?? 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Z ciekawości parę dni temu sprawdzałem jak idzie sprzedaż, to na większość koncertów jest jeszcze sporo biletów dostępnych. W Krakowie większość miejsc na górnej trybunie dostępna. Sam zespół wrzucił zresztą grafikę potwierdzającą, że w kilku pierwszych miejscówkach są sold outy (w takim Toronto za najtańsze bilety z resale'u trzeba dać ponad 300$...), ale dalej to na luzie można kupić wejściówki. Te europejskie daty pewnie będą się spokojnie wyprzedawać przez najbliższy rok, ale ciekawe jak te mniejsze amerykańskie miasta, bo tam z rynkiem różnie bywa.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

I to wcale nie bardzo scalperska cena, gigi w usa na tej trasie sa absurdalnie drogie
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy