Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
zgadzam sie tu z mikim, na takim duzym obiekcie musza byc...
Jazz is not dead, it just smells funny.
- deadly_sin
- -#Prisoner

Planowana godzina rozpoczęcia gigu?
nie warto o to pytać, bo nie ma jeszcze
z całą pewnością kiedy cos zostanie ogłoszone to będzie o tym tu głośno, więc spokojnie
z całą pewnością kiedy cos zostanie ogłoszone to będzie o tym tu głośno, więc spokojnie
hle hle, ciekawe jak to bedzie z gastronomia... przeciez to caly dzien bedzie w koncu... nie tak jak metallica "pare godzin"... 
na Mecie było pełno jadła przecież
ale na co komu jadło - piwwo
kilka godzin podskakiwania, do tego oczyszczenie organizmu za pomoca piwka i omdlenie gotoweMiKi pisze:na Mecie było pełno jadła przecież![]()
mozesz mniej wiecej powiedziec co do jedzenia sprzedawali i w jakich cenach to bylo?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiadomo - osobiście obstawiam okolice 14.30-15.00.deadly_sin pisze:Planowana godzina rozpoczęcia gigu?
Co do telebimów to chyba wszystko zależy od Maiden... Możliwe, że je załatwią, bo przecież to olbrzymi stadion.
-
Deleted User 1309
Pewnie ceny jadła i picia będą astronomiczne 
na U2 to pewno będą astronomiczne, bo tam to bogaci chodzą
ale na Mysticu nie powinno być tak źle
ale na Mysticu nie powinno być tak źle
No właśnie ciekawe jak się będą ceny prezentowały
żeby coś zjeść i się napić można było
a nie żeby mnei nei było na to stać hehe
Ale chyba nei będzie aż tak źle

żeby coś zjeść i się napić można było
a nie żeby mnei nei było na to stać hehe
Ale chyba nei będzie aż tak źle
UP THE IRONS!!
:solo
- deadly_sin
- -#Prisoner

Czy można wchodzić z plecakiem z własnym żarciem?
Z doświadczenia wiem, że różnie z tym bywało...
Raczej pewni nie będzie możnadeadly_sin pisze:Czy można wchodzić z plecakiem z własnym żarciem?
picia na pewno nei pozwalają wnosić
UP THE IRONS!!
picia nie wolno, ale za to po gigu przy bramach leżą góry butelek z napojami, więc chociaż po koncercie jest co pić i to za free 
No tak heheMiKi pisze:picia nie wolno, ale za to po gigu przy bramach leżą góry butelek z napojami, więc chociaż po koncercie jest co pić i to za free
UP THE IRONS!!
Hehe ceny tez mnie ciekawi jakie beda. NA Metalmani piwo 6 zeta bylo na przyklad. Takze mam generalnie nadzieje ze az tak drogo na Mysticu nie bedzie za wszelakie napoje i przede wszystkim przed wejsciem musze pamietac zeby wypic na zapac jakas butelke wody a potem jakos sie uzupełni.
A za rcie to chyba w plecaku da sie wniesc. NA Maiden we Wrocławiu nie mialem z tym zadnego problemu.
A za rcie to chyba w plecaku da sie wniesc. NA Maiden we Wrocławiu nie mialem z tym zadnego problemu.
Więc tak. Na Metallice picie (Cola) było po jakieś 6-7zł za kubek 0,33 chyba. A z wnoszeniem żarcia nie ma żADNEGO problemu, można wnieśc nawet zupę w termosie
. Ochroniaż przeszukując mój plecak zobaczył kanapki i zapytał tylko "co to, kanapki?" i puscił mnie bez problemu
z jedzeniem nie powinno być żadnego problemu ( jeśli ktoś planuje zamach suchą bułką - jego strata) a napoje dostępne będą "na bank" jak to na imprezie masowej. Za 6 zeta za 0,33 CC można sobie uprzyjemnic żywot 2,3 browarkami albo dobrą spirytową-cytrynką.
PS. Z napojami HI % trzeba uwazać, bo we Wrocku ochroniarz powiedział: " Hej gościu, tu poczekasz sobie jeszcze z pół godzinki jak Ci % z głowy wylecą" .
Pozdrawiam
UP THE IRONS!!!
PS. Z napojami HI % trzeba uwazać, bo we Wrocku ochroniarz powiedział: " Hej gościu, tu poczekasz sobie jeszcze z pół godzinki jak Ci % z głowy wylecą" .
Pozdrawiam
UP THE IRONS!!!
Hmm a w sumie czy z napojami puszkowymi tez jest problem? Przeciez ich nie idzie w zaden sposob zapełnic niepostrzezenie czyms. Itd... bo wolałbym za rozsadna kase sobie jakies napoje samemu przyniesc
jak to?Axel pisze:NA Metalmani piwo 6 zeta bylo na przyklad.
ja za 4,5 kupowałem
^^ znizka dla swojakow
%