Mogli by i na moje zagraćSim0n pisze:a moj ziomal ma urodziny 29 maja i to specjalnie na jego urodziny ironi beda grali
Szkoda ze ja nei mam 29 maja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Mogli by i na moje zagraćSim0n pisze:a moj ziomal ma urodziny 29 maja i to specjalnie na jego urodziny ironi beda grali
Lee tez bym chcial miec w ten dzien urodziny zwazywszy na dzien 06.06.06. Podwojna impreza by bylaEol_Eddie pisze:Ja mam 6 czerwca więc pierwsza spekulancka data jaka się pojawiła odpowiadała mi najbardziej. Ale teraz tez sie ciesze bo 6 przypadałby w poniedziałek. A po co tracic wiecej niż jeden dzień ze szkoły :]
no to dobrze, że oni niesłowni sąPiwowarus pisze:chyba gdzieś pisaliśmy o efektach pirotechnicznych, ale za żadne skarby nie mogę znaleźć tego tematu.
A propo koncertu w Islandii na który bilety podobno sprzedają się na pniu została zmniejszona ilość biletów na sektor najbliżej sceny z uwagi na efekty pirotechniczne !! Jako że jest to hala to u nas na stadionie efekty takowe pojawią się z pewnością. Więc zapowiada się jeszcze lepszy show

Bruce wspominał o działach na scenie i pirotechnice podczas Paschendale, ale zespół stwierdził chyba, że byłby to przerost formy nad treścią,MiKi pisze:to chyba o tej pirotechnice chodziło o DoD Tour, jestem pewnien, że coś takiego słyszałem
Wszyscy się tak napalacie, a się okaże, że te efekty pirotechniczne to dwa sztuczne ognietom_azs pisze:No to ja widze ze tu niezły Show będzie
Bardzo mi się to podoba :rocx :solo
No wiadomo, że muza jest najważniejsza, ale pirotechnika stworzy klimatMareq555 pisze:W zasadzie pirotechnika jest tylko skromnym dodatkiem, liczy się muzyka
. Jak dla mnie moze nie byc w ogóle zabawy z ogniem itp