rozumiem, że gdyby to był zlot fanów Napalm Death to mogłaby być takowa demolka
ale fani Maidenów to porządni ludzie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

no ale dla takiego właściciela wszystkie zespoły metalowe to jedno i on nie rozróżnia fanów spokojnych od agresywnych. Tak jak by kibole przyszli do twojego lokalu i powiedzieli że chcą zrobić zlotMiKi pisze:a tam demolki![]()
ale fani Maidenów to porządni ludzie

Dokładnie o to im chodzi.Jakis facet w Belce powiedział mi ze jak zapłace z góry 6000zł to moge robic i zaczął sie głupio smiac._Sand_man_ pisze:no ale dla takiego właściciela wszystkie zespoły metalowe to jedno i on nie rozróżnia fanów spokojnych od agresywnych. Tak jak by kibole przyszli do twojego lokalu i powiedzieli że chcą zrobić zlotMiKi pisze:a tam demolki![]()
ale fani Maidenów to porządni ludzienigdy nie masz pewności jacy oni są :rocx

No to zrzuta ludzieSlav The Great pisze:
Dokładnie o to im chodzi.Jakis facet w Belce powiedział mi ze jak zapłace z góry 6000zł to moge robic i zaczął sie głupio smiac.

Po koncercie w Spodku na trasie Give Me Ed 2003 zorganizowaliśmy autokary - przejazd po kilka zeta od łebka.Kroczniok pisze:W Gugalanderze by bylo fajnie, bo tam jest dosc duza ta sala i weszlo by duzo ludzi, ale to jest od stadionu nie maly "kawalek", bo to centrum Katowic, niewiem czy wszyscy beda w stanie tam trafic i dojechac
Jesli jest taka opcja to fajnie. Bo w sumie szlo by jescze dojechac komunikacja miejska, ale to bedzie godzina ok. polnocy i niewiem czy cos pojedzie a pozatym to bedzie duzo ludzi, wiec to chyba odpadaWICKER MAN pisze:Po koncercie w Spodku na trasie Give Me Ed 2003 zorganizowaliśmy autokary - przejazd po kilka zeta od łebka.Kroczniok pisze:W Gugalanderze by bylo fajnie, bo tam jest dosc duza ta sala i weszlo by duzo ludzi, ale to jest od stadionu nie maly "kawalek", bo to centrum Katowic, niewiem czy wszyscy beda w stanie tam trafic i dojechacWięc chyba to byłoby najlepsze rozwiązanie, nie?

Wiesz - z nami będą też ludzie, którzy w ogóle nie znają Katowic, a nawet Polski (fani z innych krajów, których chyba zaprosimy na zlot, nie? Nie ma to jak integracja fanów Maiden.Slav The Great pisze:A ja sie z Wami nie zgadzam.Do centrum ze Stadionu jest nawet blisko.A z tramwajem procz problemu zmieszczenia sie nie bedzie problemu.Zreszta po Metallice wiekszosc do centrum pieszo wpadła.Myślałem ,ze spotkamy sie wszyscy na rynku w Katowicach i poprowadzimy wszystkich do Guga.Całe dojscie pieszo zajmie ok.30-40minut. W sam raz na to aby ekipa mogła wszystko przygotowac dokładnie w samym lokalu.
Pozdro