Zlot po koncercie

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

miki
-#Clansman
-#Clansman

Re: Zlot po koncercie

Post autor: miki »

a tam demolki :wink:

rozumiem, że gdyby to był zlot fanów Napalm Death to mogłaby być takowa demolka
ale fani Maidenów to porządni ludzie :P
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

MiKi pisze:a tam demolki :wink:

no ale dla takiego właściciela wszystkie zespoły metalowe to jedno i on nie rozróżnia fanów spokojnych od agresywnych. Tak jak by kibole przyszli do twojego lokalu i powiedzieli że chcą zrobić zlot :D nigdy nie masz pewności jacy oni są :rocx
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

_Sand_man_ pisze:
MiKi pisze:a tam demolki :wink:

no ale dla takiego właściciela wszystkie zespoły metalowe to jedno i on nie rozróżnia fanów spokojnych od agresywnych. Tak jak by kibole przyszli do twojego lokalu i powiedzieli że chcą zrobić zlot :D nigdy nie masz pewności jacy oni są :rocx
Dokładnie o to im chodzi.Jakis facet w Belce powiedział mi ze jak zapłace z góry 6000zł to moge robic i zaczął sie głupio smiac.
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

Slav The Great pisze:
Dokładnie o to im chodzi.Jakis facet w Belce powiedział mi ze jak zapłace z góry 6000zł to moge robic i zaczął sie głupio smiac.
No to zrzuta ludzie :D :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

skoro on taki dowcipniś to może 666zł mu starczy :lol:
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

WAŻNE!
Jezeli ktoś był na After Party po koncercie Rammsteina niech zgłosi sie do mnie.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Cóż, trzeba przekonać właścicieli lokali. W końcu:
- będzie to "oficjalny zlot polskich fanów" - prestiżowa impreza. :D Myślę, że udałoby się zapewnić jej jako taki rozgłos i ewentualnie ściągnąć jakiś zespół... Poza tym warto przedstawić info o SanktuariuM i samym Maiden (że to nie "szataniści" tylko jeden z największych rockowych zespołów na świecie :) ). Niech wiedzą, że to nie zlot kiboli czy jakiejś gówniarzerii. ;)
- pójdą hektolitry piwa i innych % napojów... :twisted:
- zapłacimy za wynajęcie - ale rozsądną cenę. Tylko, że chcemy mieć lokal na wyłączność. Przecież możemy zrzucić się po kilka zeta na bilet - od tego chętnych chyba nie ubędzie, nie? :)
miki
-#Clansman
-#Clansman

argumenty, które wymieniłeś są bardzo dobre do podawania właścicielom

jakoś ze Slavem to załatwimy mam nadzieję, co nie Slav? :wink:

kasa za bilet faktycznie może być, ta kapela jedynie nie wiem czy jest potrzebna, ale jak wolicie :wink:
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Własnie jestem w trakcie załatwiania Guga.MiKi moze po świetach razem sie wybierzemy do Mega?

Jezeli wszystko z Guga uda sie załatwic to bedziecie mieli taka impreze,ze o koncercie zapomnicie 8) :beer
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Super! Może uda nam się załatwić jakiś patronat medialny nad tym wydarzeniem...
Co do kapeli to nic nie jest pewne... Jeśli nie chcecie to może wykombinujemy jakieś inne rozrywki (np. projekcja filmów - byłyby warunki?)...
Czekamy na szczegóły! Odwalacie kawał porządnej roboty, chłopaki! :D :beer
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

W Gugalanderze by bylo fajnie, bo tam jest dosc duza ta sala i weszlo by duzo ludzi, ale to jest od stadionu nie maly "kawalek", bo to centrum Katowic, niewiem czy wszyscy beda w stanie tam trafic i dojechac :roll:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Kroczniok pisze:W Gugalanderze by bylo fajnie, bo tam jest dosc duza ta sala i weszlo by duzo ludzi, ale to jest od stadionu nie maly "kawalek", bo to centrum Katowic, niewiem czy wszyscy beda w stanie tam trafic i dojechac :roll:
Po koncercie w Spodku na trasie Give Me Ed 2003 zorganizowaliśmy autokary - przejazd po kilka zeta od łebka. ;) Więc chyba to byłoby najlepsze rozwiązanie, nie?
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

WICKER MAN pisze:
Kroczniok pisze:W Gugalanderze by bylo fajnie, bo tam jest dosc duza ta sala i weszlo by duzo ludzi, ale to jest od stadionu nie maly "kawalek", bo to centrum Katowic, niewiem czy wszyscy beda w stanie tam trafic i dojechac :roll:
Po koncercie w Spodku na trasie Give Me Ed 2003 zorganizowaliśmy autokary - przejazd po kilka zeta od łebka. ;) Więc chyba to byłoby najlepsze rozwiązanie, nie?
Jesli jest taka opcja to fajnie. Bo w sumie szlo by jescze dojechac komunikacja miejska, ale to bedzie godzina ok. polnocy i niewiem czy cos pojedzie a pozatym to bedzie duzo ludzi, wiec to chyba odpada
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Dokładnie. Myślę, że nasz autokarowy spec, Leon, załatwi nam jakieś busy czy autokary... :)
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

A ja sie z Wami nie zgadzam.Do centrum ze Stadionu jest nawet blisko.A z tramwajem procz problemu zmieszczenia sie nie bedzie problemu.Zreszta po Metallice wiekszosc do centrum pieszo wpadła.Myślałem ,ze spotkamy sie wszyscy na rynku w Katowicach i poprowadzimy wszystkich do Guga.Całe dojscie pieszo zajmie ok.30-40minut. W sam raz na to aby ekipa mogła wszystko przygotowac dokładnie w samym lokalu.

Pozdro :)
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Hmm ciekawe propozycje widze
Ciekawe co uda sie załatwić
Mam nadzieje że dużo
:beer
UP THE IRONS!! :solo
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Slav The Great pisze:A ja sie z Wami nie zgadzam.Do centrum ze Stadionu jest nawet blisko.A z tramwajem procz problemu zmieszczenia sie nie bedzie problemu.Zreszta po Metallice wiekszosc do centrum pieszo wpadła.Myślałem ,ze spotkamy sie wszyscy na rynku w Katowicach i poprowadzimy wszystkich do Guga.Całe dojscie pieszo zajmie ok.30-40minut. W sam raz na to aby ekipa mogła wszystko przygotowac dokładnie w samym lokalu.

Pozdro :)
Wiesz - z nami będą też ludzie, którzy w ogóle nie znają Katowic, a nawet Polski (fani z innych krajów, których chyba zaprosimy na zlot, nie? Nie ma to jak integracja fanów Maiden. :D :twisted: ). Więc autobusy, które zawiozą nas pod sam klub byłyby najlepszym rozwiązaniem. Tym bardziej, że tramwaje będą pewnie okropnie zapchane i dojazd, znalezienie lokalu itp. zajęłoby nam nawet kilka godzin.
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Chyba masz racje,ale to bedzie kosztowac.No i oczywiscie sporo ludzi przyjedzie własnymi samochodami...
miki
-#Clansman
-#Clansman

spoko Slav, po świętach pochodzimy za czymś :wink:

w Guga dałoby się filmy wyświetlić, bo to jest były teatr, poza tym odbywały sie tam projekcje w ramach Festiwalu Filmów Kultowych

co do dojazdu to Wicker ma rację, dla mnie i innych Katowiczan czy wogóle Ślązaków to jest looz tam dotrzeć, ale inni będą mieli ciężko
trzeba o tym pomyśleć, jednak na razie chyba priorytetem jest lokal

gdzie był ten zlot po Spodku 2003?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

W 2003 roku wyszło dosłownie kilka zł od osoby... Chętni mogą oczywiście dojechać na własną rękę. Wcześniej zrobilibyśmy listę, żeby wiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych przejazdem.

Po ostatnim gigu w Spodku zlot odbył się chyba w Rampie... Nie wiem, bo mnie tam nie było. :oops: :wink:
ODPOWIEDZ