dokladnie.. zlot byl w RampieWICKER MAN pisze:W 2003 roku wyszło dosłownie kilka zł od osoby... Chętni mogą oczywiście dojechać na własną rękę. Wcześniej zrobilibyśmy listę, żeby wiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych przejazdem.
Po ostatnim gigu w Spodku zlot odbył się chyba w Rampie... Nie wiem, bo mnie tam nie było.![]()
Zlot po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zlot po koncercie
kurde, marnie
szkoda tej Rampy, dopytam się o szczegóły tego zamknięcia w najbliższym czasie
btw
Wicker, w tym roku roku rozumiem będziesz
btw
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No raczej zaszczycę Was swoją obecnością.
Jeszcze co do tych filmów - pewnie potrzebowalibyśmy zgody EMI na projekcje koncertów (Mystic w przypadku Rock In Rio)... Ale może udałoby się to załatwić.
Jeszcze co do tych filmów - pewnie potrzebowalibyśmy zgody EMI na projekcje koncertów (Mystic w przypadku Rock In Rio)... Ale może udałoby się to załatwić.
Chyba, ze bylyby to jakies bootlegi video. Moznaby cos puscic w dobrej jakosci
Na to chyba nie trzeba zgody
MiKi pisze:kurde, marnie
btw
nie ma sie o co pytac, Rampa albo przeniesie swoje garty, albo znika.
Andrzej (szef) nie wydawal mi sie pokonany. Mysle ze przeniosa sie w inne miejsce, ale obawiam sie ze moze byc dalej, wiec chyba odpada zlot w Rampie. Postaram sie w najblizszym czasie pojechac do Lesniczowki i pertraktowac warunki. Bede informowal o postepach
Wesolych Swiat
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, z góry dzięki!Leon665 pisze:nie ma sie o co pytac, Rampa albo przeniesie swoje garty, albo znika.
Andrzej (szef) nie wydawal mi sie pokonany. Mysle ze przeniosa sie w inne miejsce, ale obawiam sie ze moze byc dalej, wiec chyba odpada zlot w Rampie. Postaram sie w najblizszym czasie pojechac do Lesniczowki i pertraktowac warunki. Bede informowal o postepach
Wesolych Swiat
Rozumiem, że mógłbyś się ewentualnie zająć busami, które przewiozłyby nas do lokalu (jeśli nie będzie w pobliżu Śląskiego)?
a w pobliżu Śląskiego nie będzie na 90%
postaram sie, ale nie obiecuje, kierowcy musza odpoczac po Prahdze, a nie wiem czy nie jada zaraz po nas na nastepna trase... to jeszcze bedzie do obgadania, narazie postram sie , zalatwic lokal na tyle blisko, zebysmy nie musieli uzywac transportu... tu w gre wchodzi Lesniczowka lub AlergiaWICKER MAN pisze:Ok, z góry dzięki!Leon665 pisze:nie ma sie o co pytac, Rampa albo przeniesie swoje garty, albo znika.
Wesolych Swiat
Rozumiem, że mógłbyś się ewentualnie zająć busami, które przewiozłyby nas do lokalu (jeśli nie będzie w pobliżu Śląskiego)?:beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

postaram sie, ale nie obiecuje, kierowcy musza odpoczac po Prahdze, a nie wiem czy nie jada zaraz po nas na nastepna trase... to jeszcze bedzie do obgadania, narazie postram sie , zalatwic lokal na tyle blisko, zebysmy nie musieli uzywac transportu... tu w gre wchodzi Lesniczowka lub Alergia[/quote]Leon665 pisze:Ok, z góry dzięki!
Rozumiem, że mógłbyś się ewentualnie zająć busami, które przewiozłyby nas do lokalu (jeśli nie będzie w pobliżu Śląskiego)?:beer
Ok. Super. Próbuj - będziemy 3mać za Ciebie kciuki!
- Slav The Great
- -#Prisoner

Takie informacje dostałem od Guga.Co wy na to?W najblizszym czasie mam umowione spotkanie z pania manager wiec dowiem sie wiecej.Ilość osób
która mieści się u nas w klubie to około 120-150 miejsc siedzących lub
około
300 stojacych.Samo wynajęcie klubu w sobotę(czego zazwyczj nie robimy) to koszt
pomiedzy
1500-1800 zł. Musiała bym jednak wiedzieć wcześniej jak dokładnie miała
by
wyglądać ta impreza, tzn ile osób byłoby przewidywane.
-
Deleted User 357
No jeżeli na zlocie będzie 120 osób,a wynajem będzie wynosił 1500zł to wychodzi jakies 12 zl z hakiem na osobę...Do przyjęcia..
w sumie nie chcę się czepiać, ale czemu ona pisała o sobocie skoro to ma być w nocy z niedzieli na poniedziałek?
teoretycznie wtedy powinno być troszkę taniej bo niedziela imprezowym dniem w sumie nie jest (oczywiście jak dla kogo
)
teoretycznie wtedy powinno być troszkę taniej bo niedziela imprezowym dniem w sumie nie jest (oczywiście jak dla kogo
a może Mega sobie wynajmiemy??
i zrobimy disco do białego rana 
my aż tacy tró jak fani R+ nie jesteśmy, żeby tańczyć sobie w mega do rana 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hmm. Ciekawe - tylko zaznacz, że chodzi o niedzielę.Slav The Great pisze:Takie informacje dostałem od Guga.Co wy na to?W najblizszym czasie mam umowione spotkanie z pania manager wiec dowiem sie wiecej.Ilość osób która mieści się u nas w klubie to około 120-150 miejsc siedzących lub około 300 stojacych.Samo wynajęcie klubu w sobotę(czego zazwyczj nie robimy) to koszt
pomiedzy 1500-1800 zł. Musiała bym jednak wiedzieć wcześniej jak dokładnie miała by wyglądać ta impreza, tzn ile osób byłoby przewidywane.
Na razie lepiej się wstrzymać od jakichś deklaracji - poczekajmy na więcej ofert i wybierzmy tę najlepszą.
Najlepiej spotkac się w ''Słoneczku'' to jest bodajże przed Wieliczka
Spoko klimat tam jest
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
Spoko klimat tam jest
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
Leśniczówka straciła koncesje 1 kwietnia i nie wiadomo kiedy odzyska więc chyba odpada. Tak sobie myśle, może być jeszcze "Kotłownia", ale nie wiem czy zmieści tyle osób:/ Ale organizacją się nie zajmę bo i tak nie będe mógł isć na zlot 
-
El Dorado
koncesje na co? na alkohol? nie widze problemu.. sami przyniesiemy!!swistak pisze:Leśniczówka straciła koncesje 1 kwietnia i nie wiadomo kiedy odzyska więc chyba odpada. Tak sobie myśle, może być jeszcze "Kotłownia", ale nie wiem czy zmieści tyle osób:/ Ale organizacją się nie zajmę bo i tak nie będe mógł isć na zlot
- Slav The Great
- -#Prisoner

Jezeli dobrze zrozumiałem to koncesje na organizowanie imprez.tobink pisze:koncesje na co? na alkohol? nie widze problemu.. sami przyniesiemy!!swistak pisze:Leśniczówka straciła koncesje 1 kwietnia i nie wiadomo kiedy odzyska więc chyba odpada. Tak sobie myśle, może być jeszcze "Kotłownia", ale nie wiem czy zmieści tyle osób:/ Ale organizacją się nie zajmę bo i tak nie będe mógł isć na zlot