Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
W sobotę grają chyba?
Jutro jeszcze farmazony i pompowanie Edka helem.
Jutro jeszcze farmazony i pompowanie Edka helem.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To nie sa dywagacje tylko zasłyszane informacjeBudziol pisze: ↑czw maja 21, 2026 10:02 pmDziwią mnie tylko dywagacje typu: jednak tylko jeden kawałek zmienią bo drugi wypadł. A czemu? I skąd w ogóle ta pewność ile utworów miało zostać zmienionych i że jednak tylko jedennugz pisze: ↑czw maja 21, 2026 8:37 pm Budziol, jedziesz ponownie na ukochany zespół. Czy to jest AŻ TAK ISTOTNE, co zagrają? W Twoich postach jest jakaś panika "a co jeśli nie". Nie pozwól, żeby to weszło pod skóręPowinniście świętować, nie stresować się sprawami na które nie macie żadnego wpływu.
![]()
Ludzie nie byli na Twitterze Piłkarskim, tam to są dopiero kumaci którzy zasłyszeli kto gdzie przechodzi, kto odchodzi itp. Tutaj to jest chuj jeszczeBon Dzosef pisze: ↑czw maja 21, 2026 11:45 pmTo nie sa dywagacje tylko zasłyszane informacjeBudziol pisze: ↑czw maja 21, 2026 10:02 pmDziwią mnie tylko dywagacje typu: jednak tylko jeden kawałek zmienią bo drugi wypadł. A czemu? I skąd w ogóle ta pewność ile utworów miało zostać zmienionych i że jednak tylko jedennugz pisze: ↑czw maja 21, 2026 8:37 pm Budziol, jedziesz ponownie na ukochany zespół. Czy to jest AŻ TAK ISTOTNE, co zagrają? W Twoich postach jest jakaś panika "a co jeśli nie". Nie pozwól, żeby to weszło pod skóręPowinniście świętować, nie stresować się sprawami na które nie macie żadnego wpływu.
![]()
Ja słyszę głosy że Aces High OUT, The Evil i Infinite Dreams IN
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ten Evil to chyba sie nie uda, ale no byl grany na probach w tym tygKevin18 pisze: ↑pt maja 22, 2026 12:12 amLudzie nie byli na Twitterze Piłkarskim, tam to są dopiero kumaci którzy zasłyszeli kto gdzie przechodzi, kto odchodzi itp. Tutaj to jest chuj jeszcze
Ja słyszę głosy że Aces High OUT, The Evil i Infinite Dreams IN![]()
No skoro mają być dwa IN-y i niby nie RF to nie wiem co ma być obok Infinite jeśli nie Evil.Bon Dzosef pisze: ↑pt maja 22, 2026 12:26 amTen Evil to chyba sie nie uda, ale no byl grany na probach w tym tyg
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakbym mial teraz mowic to jeden IN.Kevin18 pisze: ↑pt maja 22, 2026 12:54 amNo skoro mają być dwa IN-y i niby nie RF to nie wiem co ma być obok Infinite jeśli nie Evil.Bon Dzosef pisze: ↑pt maja 22, 2026 12:26 amTen Evil to chyba sie nie uda, ale no byl grany na probach w tym tyg
Tym drugim miał byc Evil, ale dzis niby słysze ze nie.
RF mial byc rok temu ale wyleciał.
A nie chce tak wprost wypisywac ej ej powiedz ej ej
Teraz to juz go tylko wyświetlają nie pompują 
To jest minus postępu
Eddie dmuchawiec za perkusją to było coś, a nie jakieś tam hologramy...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam nie wiem co to będzie strasznie długo ostatnio śpię a i tak jestem niewyspany ciągle się budzę spocony potem boje się zasnąć żeby nie zaspać na próbę trzeba nadzorować tych leszczy Janick pozdrawiam
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
To jest post kierowany do Janicka, czy Janick sie wlamal Stevowi na konto, zeby sie z nami skontaktowac?Steve Harris pisze: ↑pt maja 22, 2026 6:46 pm Witam nie wiem co to będzie strasznie długo ostatnio śpię a i tak jestem niewyspany ciągle się budzę spocony potem boje się zasnąć żeby nie zaspać na próbę trzeba nadzorować tych leszczy Janick pozdrawiam
UP THE IRONS !!!
Będzie Infinite Dreams ale Adrian oddał solo Janowi 
To jest największy absurd w sumie ostatniej i najprawdopodobniej tej trasy. Janick znowu będzie w pozycji Ferdka Kiepskiego, za dużo do roboty/grania autorskiego materiału mieć nie będzie xd Już przynajmniej ze względu na niego mogli dać coś więcej z Feara lub cokolwiek z NPFTD xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Steve zawsze się uśmiecham Twoich postów pozdrawiamSteve Harris pisze: ↑pt maja 22, 2026 6:46 pm Witam nie wiem co to będzie strasznie długo ostatnio śpię a i tak jestem niewyspany ciągle się budzę spocony potem boje się zasnąć żeby nie zaspać na próbę trzeba nadzorować tych leszczy Janick pozdrawiam
#jebaćinterpunkcję
Będzie czas na tańce i nogi na głośnikachEmilio pisze: ↑pt maja 22, 2026 7:52 pm To jest największy absurd w sumie ostatniej i najprawdopodobniej tej trasy. Janick znowu będzie w pozycji Ferdka Kiepskiego, za dużo do roboty/grania autorskiego materiału mieć nie będzie xd Już przynajmniej ze względu na niego mogli dać coś więcej z Feara lub cokolwiek z NPFTD xd
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zuru moze juz wystarczy to bezbekaSteve Harris pisze: ↑pt maja 22, 2026 6:46 pm Witam nie wiem co to będzie strasznie długo ostatnio śpię a i tak jestem niewyspany ciągle się budzę spocony potem boje się zasnąć żeby nie zaspać na próbę trzeba nadzorować tych leszczy Janick pozdrawiam
To co jest na filmiku wskazuje na identyczny set co w 25 roku
IMHO jedyna realna zmiana to ID.
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Jest AH czyli teoria z chowaniem spitfirea z plakatu legła w gruzach