Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Banda Czworga 
Setlist.fm właśnie padło 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
https://www.instagram.com/cartel.maiden ... 0455421551
Livestream
Edit: już padł, póki co lecą jak w tamtym roku
Livestream
Edit: już padł, póki co lecą jak w tamtym roku
ID 
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
26.05.2018 - oglądam Grand Prix w Pradze i sprawdzam set trasy Maiden.
23.05.2026 - oglądam Grand Prix w Pradze i sprawdzam set trasy Maiden.
Wtedy było więcej emocji z całym setem, ale ten dzisiejszy mnie chyba bardziej cieszy, skoro jest utwór z trójki moich ulubionych w całej dyskografii
.
23.05.2026 - oglądam Grand Prix w Pradze i sprawdzam set trasy Maiden.
Wtedy było więcej emocji z całym setem, ale ten dzisiejszy mnie chyba bardziej cieszy, skoro jest utwór z trójki moich ulubionych w całej dyskografii
Rzeczywiście Infinite Dreams nie ma nowej grafiki XD
A
B
C
D
E
B
C
D
E
No to do końca już bez zmian 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Grubo, świetny wybór na seta 
Zajzajer on the Road 2026:
Infinite Dreams - wielka rzecz. Powrót po 38 latach, co oznacza maidenowy rekord.
Jasnowidza bardzo szkoda. Zwłaszcza w kontekście wypełnienia seta Powerslave. Naprawdę im by nie szkodziło grać ciut więcej z Sona.
Jasnowidza bardzo szkoda. Zwłaszcza w kontekście wypełnienia seta Powerslave. Naprawdę im by nie szkodziło grać ciut więcej z Sona.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dawać Tailgunnera
To może będzie i tailgunner z grafiką z AH xD 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kiedyś słyszałem ze argument ze nie robią zmian w setach pomiędzybkoncertami bo musieliby mieć przygotowane różne backdropy
No to teraz argument upadł
-
szatanista
- -#Long distance runner

Mówiłemszatanista pisze: ↑czw maja 14, 2026 9:10 pm Są osoby, takie jak Ralf, Wicker czy ja, które po prostu wiedzą więcej. Będzie ID za Clairvoyanta, i już teraz jest to prawda.
Na Maiden England lecieli The Number of the Beast z backdropem z The Final Frontier, także jakoś mnie to nie dziwi 
Kurłaaa, dobrze to brzmi!
https://www.instagram.com/p/DYsPpspJ9z1/
https://www.instagram.com/p/DYsPpspJ9z1/