Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Po prostu - nowy kawałek - nowy backdrop. To powinien być no-brainer dla zespołu i crew 
Dokladnie nugz
Zanim wszedlem na jakiekolwiek dyskusje, jak zobaczyłem backdrop z jasnowidza to podglosilem dźwięk bo pierwsza mysl skoro jest clairvoyant to co wywalili, a moze jednak nie ma ID¿
Na szczęście jest ID i zgodnie z planem za Clairvoyanta
Tyle ze grają go w tle świeczki 
Zanim wszedlem na jakiekolwiek dyskusje, jak zobaczyłem backdrop z jasnowidza to podglosilem dźwięk bo pierwsza mysl skoro jest clairvoyant to co wywalili, a moze jednak nie ma ID¿
- blackcocker
- -#Moderator

Zmiana na minus. Spoko, że podbije statystyki
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Myślałem, że Ty zaliczyłeś stawiennictwo osobiste w AtenachBudziol pisze: ↑ndz maja 24, 2026 3:34 pm Dokladnie nugz
Tyle ze grają go w tle świeczki
![]()
Dopiero Bukareszt 
Tak sobie myślę że takie trochę z nich psie końcówy że Oni tym Grekom nie zagrali tego "Alexander the Great"
A tyle się nasłuchałem podczas seansu "Burning Ambitions" ze fani to, fani tamto, bez fanów to bez szans i ogólnie wszystko dla fanów ....

A tyle się nasłuchałem podczas seansu "Burning Ambitions" ze fani to, fani tamto, bez fanów to bez szans i ogólnie wszystko dla fanów ....
Po prostu nie stać tego zespołu na jakiś spontan. Kiedyś nawet myślałem, że Janek chociaż na scenie jest wolnym elektronem. Nie, nie jest, nawet ruchy i zajmowane pozycje podczas danych numerów - są takie same. Aż dziwne, że są w stanie odśpiewać któremuś na urodziny, jeśli akurat przypadną w dzień koncertu 
Creatures of Habit.
Creatures of Habit.
- Caracalized
- -#Moonchild

A niektórzy mimo tego wciąż jeżdżą za nimi po całym świecie
Ciekawe jak ten mityczny kolega od Marii Konopnickiej się ma 
Uważam, że to jest super, że maniakom się chce. Ja obejrzałem kilka klipów na YT, posłuchałem ID, i w zasadzie trasa się dla mnie (jako obserwatora) skończyła. Jedyny kontakt z nią będę miał tutaj, kiedy ktoś coś napisze, wrzuci jakiś link. Jaki znowu od Konopnickiej? 
- Caracalized
- -#Moonchild

A w innym wątku kiedyś wspomniałem o takim jego koledze, który od 30 lat słucha Iron Maiden i niczego innego poza nimi i jeździ za nimi na wszystkie koncerty. Maria Konopnicka to taki metalowy, jakby to powiedzieć.... bloger? Nie wiem czy to określenie by go nie obraziło, no ale powiedzmynugz pisze: ↑wt maja 26, 2026 1:39 pm Uważam, że to jest super, że maniakom się chce. Ja obejrzałem kilka klipów na YT, posłuchałem ID, i w zasadzie trasa się dla mnie (jako obserwatora) skończyła. Jedyny kontakt z nią będę miał tutaj, kiedy ktoś coś napisze, wrzuci jakiś link. Jaki znowu od Konopnickiej?![]()
- Caracalized
- -#Moonchild

Ale proszę bez skojarzeń 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
- Caracalized
- -#Moonchild

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie istniejeCaracalized pisze: ↑wt maja 26, 2026 1:04 pm A niektórzy mimo tego wciąż jeżdżą za nimi po całym świecieCiekawe jak ten mityczny kolega od Marii Konopnickiej się ma
![]()
Też mi się wydaje, że nie istnieje, bo o ile Maria ma ciekawe pióro, tak mam wrażenie, że niezły z niego mitoman jest i bajkopisarz.
To bardzo dobry publicysta, który po prostu lubi hiperbole i różne inne tego typu zabiegi stylistyczne. Gdybym miał tyle samo płyt, które zmieniły moje życie, co Maria, to nie miałbym na nie miejsca w domu
U niego to co trzeci tytuł był jakąś rewolucją.
Ten jego znajomy być może istnieje, ale równie dobrze samo wspomnienie może być jeszcze z czasów, gdy Dzosef za Maidenami nie jeździł - albo typ nadal robi sporo koncertów, tylko nie spędza ich na barierce.
Ten jego znajomy być może istnieje, ale równie dobrze samo wspomnienie może być jeszcze z czasów, gdy Dzosef za Maidenami nie jeździł - albo typ nadal robi sporo koncertów, tylko nie spędza ich na barierce.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

Dokładnie i tak może być, przecież oni robią stadionówki dla 60 tysięcy ludzi.
No jasne. Maciek z forum przecież jeździ na wszystko, a z tego co wrzuca to nie kiśnie na barierceCaracalized pisze: ↑wt maja 26, 2026 2:53 pmDokładnie i tak może być, przecież oni robią stadionówki dla 60 tysięcy ludzi.
A Konopnicka - to sporo trzeba dzielić z tych wpisów. Nieraz zerknę, ale jak widzę kolejny raz, że słuchał w dawnych latach debiutu zespołu X to dajcie spokój. To tak nie było hop siup, że każdy miał możliwość poznać takie Deceide czy inny Cannibal Corpse w okolicy debiutu. Tam bajer jest mocny
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie istnieje.Caracalized pisze: ↑wt maja 26, 2026 2:53 pmDokładnie i tak może być, przecież oni robią stadionówki dla 60 tysięcy ludzi.
Maria to nie dokumentalista i pisze w myśl zasady "fakty nie powinny przeszkadzac w opowiesci". W czym nie ma nic złego.