Tak się zastanawiam, myślicie by kupować ten oficjalny parking, czy kombinować z szukaniem miejsca na tej dojazdówce?jacob1 pisze: ↑pn maja 18, 2026 7:23 pm W tamtym roku wszyscy sie ustawiali na dojazdówce do miejsca na poboczu, gdzie niegdzie sa klepiska na których tez ludzie stawali. Tam w okoliach tego jeziorka/ stawu powinno dać się coś znaleźć (ja na Gnr bylem cos kolo 17 i bylo jeszcze sporo miejsca- ale trzrba wziac pod uwage ze bylo mniej na bogato z supportami) Nie ma co sie pchac do przodu calkiem bo nie wyjedziecie
https://maps.app.goo.gl/zKVtw4S1dxT2DReZA?g_st=ac
Ps. Jak jedziecie autem to uważajcie na fotoradary w Czechach, ja nie wiem gdzie oni je chowaja
14/06/2026 - Rock For People, Hradec Kralove – Czechy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/06/2026 - Rock For People, Hradec Kralove – Czechy
Powrotem przez Lodz bezpośrednio po koncercie bylbym zainteresowanyDeJMIeN Wielki pisze: ↑ndz maja 24, 2026 8:13 pmDołączam się do pytania. Z czego ja raczej na wyjazd przy niedzieli z rana jestem nastawiony i powrót najlepiej też od razu po koncercie.
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Ja porzuciłem temat jazdy samochodem. W Katowicach jest firma busweekend, która mnie zawiezie i odwiezie. Mam nadzieję, że nie odwołają wyjazdu jak inne asy.
- Saimon1995
- -#Moderator

Też z nimi jadę. Czy dostałeś już potwierdzenie sms-em?Under Jolly Roger pisze: ↑pn maja 25, 2026 8:14 pm Ja porzuciłem temat jazdy samochodem. W Katowicach jest firma busweekend, która mnie zawiezie i odwiezie. Mam nadzieję, że nie odwołają wyjazdu jak inne asy.
A wracają zaraz po koncercie?
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Dostałem tylko potwierdzenie przy wpłacie. Szukam też jakiegoś busa, który by mnie tak przetransportował na Nova Rock, bo nie mam siły się tam tłuc autem jako kierowca.
- Saimon1995
- -#Moderator

O to mi chodziło. Trochę musiałem na swoje potwierdzenie poczekać, ale też już dostałem.Under Jolly Roger pisze: ↑wt maja 26, 2026 11:06 am Dostałem tylko potwierdzenie przy wpłacie. Szukam też jakiegoś busa, który by mnie tak przetransportował na Nova Rock, bo nie mam siły się tam tłuc autem jako kierowca.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Ticket kupiony
Trochę dziwne uczucie jeśli wziąć pod uwagę, że jeszcze tydzień temu w ogóle nie planowałem być na Maiden w tym roku 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Magia Infinite Dreams 
- Saimon1995
- -#Moderator

Dokładnie mam tak samo.DeJMIeN Wielki pisze: ↑czw maja 28, 2026 2:28 pm Ticket kupionyTrochę dziwne uczucie jeśli wziąć pod uwagę, że jeszcze tydzień temu w ogóle nie planowałem być na Maiden w tym roku
![]()
Piszę ponownie jakby ktoś był zainteresowany
Na sprzedaz mam bilety.
2 bilety na niedzielę, 370 zł za jeden bilet
1 bilet dla dziecka, 5-dniowy, 70 zł
3 miejsca siedzace na trybunie na niedzielę, 80 zł za miejsce
miejsce parkingowe na terenie festiwalu, tylko niedziela, 60; zł
Ceny taniej
Odbior w Warszawie albo okolicy lub online. Ewentualnie mozemy sie spotkac w Bratyslawie na Ironach i tam ogarnac formalnosci
Na sprzedaz mam bilety.
2 bilety na niedzielę, 370 zł za jeden bilet
1 bilet dla dziecka, 5-dniowy, 70 zł
3 miejsca siedzace na trybunie na niedzielę, 80 zł za miejsce
miejsce parkingowe na terenie festiwalu, tylko niedziela, 60; zł
Ceny taniej
Odbior w Warszawie albo okolicy lub online. Ewentualnie mozemy sie spotkac w Bratyslawie na Ironach i tam ogarnac formalnosci
Mam 2 miejsca w aucie. Wyjazd z Nowej Soli ok. 15. Powrót zaraz po koncercie.
Mogę więc zabrać chętnych po trasie S3.
Mogę więc zabrać chętnych po trasie S3.
Your time will come.
Jakby ktoś jechał z wrocka ze Smokiem i chciał kulturalnie spożywać alkohol, to polecam się. Pozdro.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jedzie ktoś z północy kraju: Trójmiasto, Bydgoszcz, Poznań?
Albo ktoś może jedzie z Wrocławia po 13? Chętnie bym się zabrał
Albo ktoś może jedzie z Wrocławia po 13? Chętnie bym się zabrał
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Wraca ktoś z Was autem zaraz po koncercie do Krakowa/przez Kraków i ma 1 wolne miejsce?
Muszę być w poniedziałek w pracy, dlatego niestety tylko taka opcja powrotu wchodzi w grę.
Dorzucam się do paliwa of course
Muszę być w poniedziałek w pracy, dlatego niestety tylko taka opcja powrotu wchodzi w grę.
Dorzucam się do paliwa of course
Nie zakładam osobnego tematu - może ktoś się wybiera na Metal Fest do Pilzna?
https://www.metalfest.cz/cs/program
https://www.metalfest.cz/cs/program
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Mam tak samo jak TyProdigal Son pisze: ↑śr cze 03, 2026 9:11 pm Wraca ktoś z Was autem zaraz po koncercie do Krakowa/przez Kraków i ma 1 wolne miejsce?
Dorzucam się do paliwa of course![]()
Bylem w zeszlym roku, parkingu oficjalnego nie mialem i stawalem na poboczu przy dlugiej ulicy biegnacej wzdluz pola. Po duzych gigach wieczorem nawet stamtad byl utrudniony wyjazd - zdaje sie, ze po Slipknocie stalismy z dobra godzine.
W tym roku wzialem oficjalny parking, bo znow jade na caly festiwal, a szukanie miejsca i dojscie do festiwalu jednak troche czasu zajmowalo.
W tym roku wzialem oficjalny parking, bo znow jade na caly festiwal, a szukanie miejsca i dojscie do festiwalu jednak troche czasu zajmowalo.
UP THE IRONS !!!