Ja tez sie na to pisze!!Super! Szczegóły ustalimy po świętach. Także tam jadę więc mogę wziąć ze sobą ulotki i rozdać Wam partie przed koncertem.Na koncercie JP będe także moge porozdawać co nieco.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja tez sie na to pisze!!Super! Szczegóły ustalimy po świętach. Także tam jadę więc mogę wziąć ze sobą ulotki i rozdać Wam partie przed koncertem.Na koncercie JP będe także moge porozdawać co nieco.

Spoko to ciągle czekamDzięki za chęć pomocy! :rocx
Co do plakatów to powtarzam - nadal nic nie wiadomo. W najbliższym czasie akcja nie ruszy. Może po potwierdzeniu kolejnego zespołu/zespołów... Zobaczymy. Też liczę na to, że niedługo rozpocznie się prawdziwa promocja koncertu.

No to na prawde absurdJakos Mystic nie przyklada sie do promocjiA plakaty ktore mialy promowac koncert sprzedaje sie w sklepach np. u mnie w Bytomiu w sklepie muzycznym sprzedaja plakaty za 6 zl!!!!!!!
a u mnie w łodzi sprzedaje sie je w empiku po 20 zł.. .wiec wiesz.. ze 6 to tanio jestJakos Mystic nie przyklada sie do promocjiA plakaty ktore mialy promowac koncert sprzedaje sie w sklepach np. u mnie w Bytomiu w sklepie muzycznym sprzedaja plakaty za 6 zl!!!!!!!
No to też słuszne stwierdzeniea u mnie w łodzi sprzedaje sie je w empiku po 20 zł.. .wiec wiesz.. ze 6 to tanio jestJakos Mystic nie przyklada sie do promocjiA plakaty ktore mialy promowac koncert sprzedaje sie w sklepach np. u mnie w Bytomiu w sklepie muzycznym sprzedaja plakaty za 6 zl!!!!!!!

Widzisz możesz nie czuć się osamotniony bo dla mnei to też będzie wielka przyjemnośćJa bardzo chetnie pomoge!! Dla mnie to zaden problem a nawet powiedzialbym ze przyjemnosc pomagac promowac koncert Ironow
:rocx
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość