Wybitna wokalistka Nightwish zaprezentuje się ze swoim solowym projektem 29 stycznia w Progresji.
Po prostu urodziłam się z tym głosem. Jestem szczęściarą – powiedziała w jednym z wywiadów Floor Jansen. Wszyscy znamy ją z Nightwish, ale w wersji solowej pokazuje zupełnie inne oblicze. To bardzo klasowy i pełen słodyczy pop zmiksowany z rockiem o orkiestrowym tle. Słowem: bajka. Wielka artystka, którą musicie zobaczyć w tym wydaniu!
Bilety na koncerty będą dostępne od 1 lipca (12:00) na Knock Out Music Store (druki kolekcjonerskie).
FLOOR JANSEN (Holandia) pop, symphonic rock:
Z jednej strony wokalistka Nightwish inspiruje się power popem w klasycznie „ejtisowskim” wydaniu, a z drugiej podbija go symfonicznymi elementami, dzięki któremu te słodkie piosenki brzmią monumentalnie. Floor Jansen wciąż w formie, nie zawiedzie was.
Kiedy: 29 stycznia (piątek) 2027
Gdzie: Warszawa @ Progresja, Fort Wola 22
Bilety: 159/169 zł – przedsprzedaż, 180 zł – w dniu koncertu
Organizator: Knock Out Productions
29/01/2027 - Floor Jansen (Nightwish) - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/01/2027 - Floor Jansen (Nightwish) - Warszawa
Ciekawe, że w ciągu kilku miesięcy będzie można "zaliczyć" trzy wokalistki Nightwish w Stolicy: Anette w sierpniu, Floor w styczniu i Tarję w kwietniu
.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak przypakujesz i się dobrze ubierzesz to pewnie dałoby radę, ale to stare rury już
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ach ten Dzosef i jego legendarny szacunek do kobiet
Latynoski to nie są, ale ładnie się trzymają 
Hmmm ... myślę że i 20 lat temu to byłby bardzo trudny challenge.
Ładnie to się trzymają panie z obsady musicalu Wicked w Romie. Ale sam musical słaby, nie polecam
Ładnie to się trzymają panie z obsady musicalu Wicked w Romie. Ale sam musical słaby, nie polecam
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...