Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
Może to być plota ale na Reddit gdzieś mi śmignęło że jakiś francuski pismak w audycji radiowej mówił że wg. jego zródeł Faith No More i Blink-182 będą headlinerami HELLFEST w Czerwcu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ciekawe, Blinki mają pono być u nas na Lost Generation.
To może u nas też taki zestaw na Lost genie. Tym bardziej, że ma być dwudniowy.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Równie dobrze FNM może być na Summer Punch. Tym bardziej, że ma być trzydniowy :-)
- johnny_o
Kto da cztery dni?
Tylko Mystic i Open'er, ten drugi całkiem możliwy.
Faith No More to taka ciekawa i wielogatunkowa nazwa, że w sumie na żadnym festiwalu nie będą zaskoczeniem, może być znowu Opener, albo Summer Punch, albo Lost Generation, albo Mystic, albo jeszcze ten nowy festiwal na Śląsku... albo Torwar z biletami za 500 zł jak to było z A Perfect Circle
.
- johnny_o
Ostatnia opcja w sam raz, głównie dla Alter Art 
Na Mystic to imo za droga nazwa i za mało osób ściągnie na fest by to był opłacalny biznes.Mr. M pisze: ↑pn lip 27, 2026 4:17 pm Faith No More to taka ciekawa i wielogatunkowa nazwa, że w sumie na żadnym festiwalu nie będą zaskoczeniem, może być znowu Opener, albo Summer Punch, albo Lost Generation, albo Mystic, albo jeszcze ten nowy festiwal na Śląsku... albo Torwar z biletami za 500 zł jak to było z A Perfect Circle.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Saimon1995
- -#Moderator

Jeśli festiwale, to najbardziej prawdopodobny Open'er. W inne nazwy jakoś zbytnio nie wierzę, jak mam być szczery.
A gdyby tak, jak tu już podsunął Shin, świętowali 35-lecie "Angel...", to zdecydowanie niech cisną hale. Jadę obowiązkowo.
A gdyby tak, jak tu już podsunął Shin, świętowali 35-lecie "Angel...", to zdecydowanie niech cisną hale. Jadę obowiązkowo.
- johnny_o
Myślę że zgarnie ich Alter Art, a więc Open'er albo Torwar za miliony monet. Pozostałe festy wydają mi się za małe.