11/08/2026 - Savatage (+ Nevermore, Armored Saint) - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Re: 11/08/2026 - Savatage (+ Nevermore, Armored Saint) - Warszawa

Post autor: Żelazny »

W porównaniu z KiT Legions w niedzielę to uwierzcie, że i tak było całkiem znośnie I przewiewnie
Forum internetowe to poważna sprawa.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Prezes Progresji jest jak PreZes tutaj - prawie nic nie robi i wyręcza się innymi :) To jest skandal z tą sauną tam, przy takim obłożeniu, ile można... Warszawka...
Znajomy pojechał tylko na Nevermore i jest zachwycony. Turas grzmi jak zły.
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Wiadomo, że nawet gdyby Savatage grało w towarzystwie chłopa grającego na akordeonie to i tak bym jechał, ale potwierdzam, Nevermore też super, brzmiało to doskonale
Forum internetowe to poważna sprawa.
nugz
SMERF MARUDA

Zajebiście, że ten młody gość dostał szansę od Jeffa, wymiata, ale kurde, bardzo chciałbym u jego boku znów Brodericka albo Smytha.
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Słyszałem że Nevermore będzie robił festy w Czerwcu w Europie to pewnie godzinka na Mystic wleci po sukcesie wczorajszego gigu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Koncerty świetne - wszystkie trzy. Można podejść ze śrubokrętem, coś podłubać ale lepiej się chyba tego nie da zagrać jak wczoraj. Wszystkie trzy kapele dowiozły pięknie.

PS. Idź Pan Panie w piz** z tym klubem :B Co to w ogóle ma być. Jak oni z tą duchotą, drogami ewakuacyjnymi, szatnią w połowie schodów dostają odbiory BHP / PPoż? Musi się faktycznie jak ktoś tu pisał coś stać żeby to ogarnąć?? Ostatnie 30 minut Savatage radość mi odbierała ta duchota - a stałem w połowie sali. Nawet nie chce wiedzieć co było na froncie.

PS2. Armored Saint to mi się tak skojarzyło że to zespół sobowtórów. Pałker, jak zdjął nakrycie głowy, wyglądał jak krzyzówka Glenna Danziga z Vinniem Appicem, gitarowy z lewej strony jak Pete Way. A i wokalista jak żywcem wyjęty jak koleś co śpiewał w Anthraxie w latach 90-tyc :wink: A poważnie to miałem sobie ich jutro w KRK odpuścić i przyjść na MC dopiero ale jednak będę w Studio wcześniej - zasługują bo tak wczoraj zagrali.

PS3. Można się śmiać z kebabowego zaciągu w Nevermore ale ten wokalista to jest sztos wyborny. I frontman też przedni.
nugz
SMERF MARUDA

Nie skończą w Turcji elektrowni jądrowej, dopóki ten chłop nie wróci na stałe do kraju :)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Miałem w czasie Sava dwa momenty, że mi tlenu zaczynało brakować.

Spora część wątku viewtopic.php?t=12326 ma gdzieś w tle koncerty progresjowe ....
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Recit The Thornographer »

Kuba pisze: śr sie 12, 2026 1:01 pm
PS. Idź Pan Panie w piz** z tym klubem :B Co to w ogóle ma być. Jak oni z tą duchotą, drogami ewakuacyjnymi, szatnią w połowie schodów dostają odbiory BHP / PPoż? Musi się faktycznie jak ktoś tu pisał coś stać żeby to ogarnąć?? Ostatnie 30 minut Savatage radość mi odbierała ta duchota - a stałem w połowie sali. Nawet nie chce wiedzieć co było na froncie.
No właśnie też mnie to wkurza, już o tym pisałem kiedyś. Obiecałem sobie, że w progresji więcej nie wyląduję, w żadnym klubie w Polsce, w którym byłem, nie było takiego ścisku i duchoty (B90 podczas Mystica nie liczę).
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
ODPOWIEDZ