Slipknot
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slipknot
Fakt ze Jay byl w zespole prawie dekadę, jest dla mnie niesamowite.
Widzę to podobnie. A takie fajne chłopaki / rednecki Iowy to były, nie? Wydawało się że kumple i tak dalej. A tu jednak gdzie zaczyna się biznes tam się kończy kumplostwo. I tutaj to faktycznie widać jak na dłoni.spooki pisze: ↑wt lis 07, 2023 12:18 pm Zdaje się, że podobnie było z wyrzuceniem Craiga. Umieścili post, a po jednym dniu go skasowali. Co do samej sytuacji, to niestety, ale Slipknot to już bardziej przedsiębiorstwo pełną parą niż zespół. Oczywiście w przypadku większości mainstreamowych zespołów można powiedzieć, ale mam wrażenie, że u nich jest to szczególnie widoczne. Jest to kapela, którą darzę wielkim sentymentem bo zasłuchiwałem się w nich za dzieciaka, ale obecnie i pod względem nowych dokonań muzycznych i zakulisowych jest mi do nich bardzo daleko.
Pan perkusista wylądował w czymś co nazywa się Imajjjin.
Warto odświeżyć temat, bo i Sid Wilson oficjalnie poza Slipknotem, przynajmniej na razie wg sociali zespołu. Ciekawe, ile ten komunikat się utrzyma zanim zostanie skasowany
. Tak że doszliśmy już do momentu, w którym jest 4/9 klasycznego składu, ciekawe kiedy dojdziemy do 2/9, bo w wyrzucenie Coreya nie wierzę. No cóż, biorąc pod uwagę rosnący hype na zespoły z lat '90, to sloty headlinerskie na festiwalach pewnie będą dalej zajmowali, ale wygląda to coraz słabiej.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Jak jest tyłu chłopa i to w maskach, to sądzę że zmiany w składzie osobowym praktycznie #nikogo, to ciekawostka dla fanów.
Uważam, że zespół powinien zatrudnić na weekend Rudego, żeby ten już wszystkich zwolnił z bandu XDD
Prawda. Ale za IOWĘ zawsze będę wdzięczny