Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Księga Skarg i Wniosków
Żydów też! Zostały czarnuchy...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ty możesz zostawic zydow w spokoju, oni nie zostawia w spokoju ciebie i twoich dzieci
- Caracalized
- -#Moonchild

No właśnie. Mossad i Epstein zawsze i wszędzie jebani być powinni!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Epstein to tam był tylko i aż menedżerem. Dla żymian zgwalcic i zjesc gojskie dziecko to jak dla białasa grill w rodzinka w niedzielne popołudnie.
- Caracalized
- -#Moonchild

Teraz jeszcze wyobraźcie sobie pływaka, który jest Żydem

- johnny_o
Homoseksualnym i czarnoskórym, bingo 
Do pełnego bingo brakuje jakichś egzotycznych, ukraińskich korzeni od strony matki 
- Caracalized
- -#Moonchild

Tak jak pisałem kiedyś, korzenie, płeć i orientacja pływaka znaczenia nie mają 
SOMEBODY GET THESE SWIMMERS OUT OF HERE!
SOMEBODY GET THESE SWIMMERS OUT OF HERE!
- johnny_o
A niepełnosprawność? Kulą w łeb 
Ja tylko chciałem napisać, że do ostatniego mojego dnia tutaj nie znudzi mi się wnioskowanie o perma dla Kolekcjonera Fobii 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Nie no, wchodzi człowiek na forum i widzi coś takiego:
i się zastanawia, czy to facebookowa grupa Konfederacji Korony Polskiej, ale nie, to Sanatorium. Przecież taki post powinien był zostać wypierdolony razem z użytkownikiem, kiedy tylko pierwsze moderatorskie oko padło na niego. Zamiast tego wisi trzeci dzień, a użytkownik sobie hasa w najlepsze racząc nas swoim józioleniem. Tak, jak zawsze podkreślam, że uważam, że Sanatorium jest dobrze moderowane, tak w tym przypadku mam jedno wielkie WTF.Bon Dzosef pisze: ↑sob sie 22, 2026 1:39 pmDla żymian zgwalcic i zjesc gojskie dziecko to jak dla białasa grill w rodzinka w niedzielne popołudnie.
- johnny_o
Wszyscy na urlopach 
- Caracalized
- -#Moonchild

Serio za coś takiego Dżosef ma zostać zbanowany? Wy dla Epsteina i Mossadu pracujecie, że tak bardzo Was to oburza?
- johnny_o
Ciii... 
Caracal, inspirowanie się michałkiem nie wyszło Tobie ostatnio najlepiej, ale Ty dostałeś pit-stopa, a on nie 
Znajdź sobie tutaj inne inspiracje, serio, bo później znów napiszesz kolejnego emo-posta, pożegnasz się, żeby wrócić za kilka dni - bez sensu.
bcc, Sardi, usiądźcie kiedyś jeszcze raz z PreZesem, popatrzcie na ceny paliwa i ropy, poczytajcie posty - wyciągnijcie w końcu słuszne wnioski, jako trio, jednogłośnie
Znajdź sobie tutaj inne inspiracje, serio, bo później znów napiszesz kolejnego emo-posta, pożegnasz się, żeby wrócić za kilka dni - bez sensu.
bcc, Sardi, usiądźcie kiedyś jeszcze raz z PreZesem, popatrzcie na ceny paliwa i ropy, poczytajcie posty - wyciągnijcie w końcu słuszne wnioski, jako trio, jednogłośnie
- Caracalized
- -#Moonchild

Piszesz tak jakbym traktował Dżosefa jak nie wiadomo kogo tutaj, ale zmartwię Cię - też nie zawsze zgadzam się z tym co tu pisze i nie podzielam jego zdania czy poglądów w niejednej kwestii, sam nie tak dawno mu wytknąłem, że robi problemy o to, że ktoś zrobi mały offtop, a sam w temacie o koncercie JP ciągle o Scorpionsach coś pisał. I w tym samym temacie przesadził z pisaniem, że setlista z tegorocznej trasy to tragedia, chociaż poza tym setem, przyznaję że zespół poleciał sobie w chuja z tą trasą, no ale najlepszym się może zdarzyć. W każdym razie, sam się zaniepokoiłem jak oglądałem różne materiały bardziej lub mniej związane z Epsteinem i o pedofilii w Hollywood, przez te różne rzeczy nawet Hanksem czy Spielbergiem się zniesmaczyłem, naczytałem się różnych teorii spiskowych i trochę struło mi mózg, ale tak to jest jak za długo przesiaduje się w internecie i nie poszuka się jakiegoś przyzwoitego zajęcia. Chociaż i tak, skąd wiemy co jest prawdą, a co zwykłą paranoją? Z tego co kojarzę to wyciekło gdzieś z tych epsteinowskich akt, że Trump z Epsteinem zabili jakieś dzieci i zakopali na jakimś ranczu i się dziwisz, że ja po stronie Dżosefa tutaj stoję jak pisze coś o jedzeniu niemowląt. Skąd wiesz czy to nie jest prawda? Jak ktoś ma pieniądze to spokojnie może takie sprawy zmieść pod dywan i sprawić, by opinia publiczna o nich nie wiedziała, no ale widocznie ktoś skądś o nich wie skoro się o tym mówi. Poczekajmy parę lat i zobaczmy co wyjdzie na światło dzienne jak ulubiony prezydent naszej putinowskiej kukiełki się pożegna z prezydenturą.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Stary, polecam usiąść i na spokojnie przemyśleć sobie co Ty napisałeś, bo Epstein to jedno, obecna administracja Izraelska to drugie, a nieskrępowany rasizm naszego młodego konfederaty to trzecie. Chyba nie muszę tłumaczyć, że nic, ale to NIC nie usprawiedliwia nienawiści do całego narodu?Caracalized pisze: ↑pn sie 24, 2026 9:12 pm Serio za coś takiego Dżosef ma zostać zbanowany? Wy dla Epsteina i Mossadu pracujecie, że tak bardzo Was to oburza?
- Caracalized
- -#Moonchild

Jemu chyba nie chodziło o cały naród tylko ten bardziej zionistyczny i naprawdę wpływowy sort żydów. A przynajmniej tak odczytałem to.