Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Re: Księga Skarg i Wniosków

Post autor: johnny_o »

To jest krok na który jestem gotów, nażarłem się ;)
U mnie nie ma żadnego kolesiostwa ani swoich - nikt mi się nie dorzuca do paliwa :lol: Uroczyście deklaruję że wszyscy będą równi, a nugzowe i inne skargi rozpatrywać będę z należytą uwagą i starannością.
Obiecuję że nie będzie już bandyctwa, antysemityzmu ani wjazdów na rodzinę... Coś pominąłem? ;)
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Tak, na pewno jeszcze kilka się znajdzie, w tym: życzenie śmierci, homofobia, mizoginia itakdalej :|
Nie wiem, czemu tak Ci zależy na zielonym stołku, ale powiedzmy, że wstępnie miałbyś mój głos ;)
Jeszcze napisz swoje stanowisko w sprawie perma dla michała, za całokszałt twórczości. Byłbyś na dziś za, czy jednak relacje z koncertów przykrywają wszystko? :P Przeprowadzam Twoją rozmowę kwalifikacyjną, nie będąc Kolorowym XD
Awatar użytkownika
Shin
-#Invader
-#Invader

Post autor: Shin »

Wydaje mi się że nie na miejscu byłoby dawanie perma komukolwiek świeżo po objęciu stołka. To raczej powinno leżeć w rękach modów ze stażem, a jeśli tego nie zrobili, to trudno. Nowy mod powinien moim zdaniem czekać na kolejne przewinienia, a nie wymierzać karę ze skutkiem wstecznym.
nugz
SMERF MARUDA

Nie mógłby i tak, tu są wspólne decyzje Zarządu, no... prawie wspólne :)
Pytam o stronę, po której by stanął, mając doskonałą świadomość tego kejsu, pewnie lepszą niż ktokolwiek tutaj.
To już wiemy, że temat został przegłosowany, a i tak jest jak jest, right?
Ostatnio zmieniony wt wrz 01, 2026 11:25 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Frank Drebin »

Zostawcie wszystko jak jest. Na forum musi być trochę kłótni i bydła, inaczej wszyscy umrą z nudów. Perm dla Józka to też głupi pomysł.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Awatar użytkownika
Shin
-#Invader
-#Invader

Tak czy inaczej na takie rzeczy nie ma miejsca świeżo po zmianie/poszerzeniu grona moderatorów. To nie polityka, gdzie stołki się dostaje jako produkt obietnic. Johnny powinien dostać posadkę, a my zobaczymy czy i jaki wpływ będzie to miało na "czystość" Sanatorium. Uważam, że głupim ruchem byłoby zabieranie głosu w sprawie banowania kogokolwiek od razu po objęciu stołka, a co dopiero przed.
nugz
SMERF MARUDA

Nie widzę w tym nic głupiego, nie jest tutaj nowy i naczytał się tego więcej niż ktokolwiek inny tutaj, przecież ma swoje zdanie ;)
johnny, może być na pw ;)

Żeby nie było - ja wiem, że nie będzie perma, ja tylko piszę to, co uważam za słuszne :)
Awatar użytkownika
johnny_o

Całą resztę też wyplenię, i nie będzie niczego :lol:
Rzecz w tym że zupełnie mi nie zależy, tym bardziej że straciłbym unikatową Rangę na rzecz bycia jednym z kilku. Doceniam jednak wsparcie i postanowiłem wykorzystać swoje 5 minut w sposób ciut mniej urągający godności niż Invader ;)
Nie, nie dałbym Michałowi perma nawet gdybym jednoosobowo mógł. Nie jestem zwolennikiem usuwania kogokolwiek na stałe, ale zdecydowanie częściej korzystałbym z banów na 24h czy tygodniowych.
Rzeczą oczywistą jest że nie karałbym nikogo wstecz - wszyscy zaczynają z czystą kartą.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
Awatar użytkownika
Zajzajer
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Zajzajer »

johnny_o pisze: wt wrz 01, 2026 11:53 am wykorzystać swoje 5 minut w sposób ciut mniej urągający godności niż Invader ;)
chyba ciut bardziej właśnie
Zajzajer on the Road 2026:
nugz
SMERF MARUDA

Doceniam transparentność.

#johnny2026
#SilneRamięPrawa
Awatar użytkownika
johnny_o

Trochę inaczej definiujemy godność ;)

Koniec świata, my work here is done ;)
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
Awatar użytkownika
Shin
-#Invader
-#Invader

johnny_o pisze: wt wrz 01, 2026 11:53 am Nie, nie dałbym Michałowi perma nawet gdybym jednoosobowo mógł. Nie jestem zwolennikiem usuwania kogokolwiek na stałe, ale zdecydowanie częściej korzystałbym z banów na 24h czy tygodniowych.
Rzeczą oczywistą jest że nie karałbym nikogo wstecz - wszyscy zaczynają z czystą kartą.
Gdybym Cię gdzieś rekrutował, miałbyś robotę po tej wiadomości.
#Johnny2026 #SilneRamięPrawa
Awatar użytkownika
Zajzajer
-#The Alchemist
-#The Alchemist

A ja nie popieram kandydatury na johnny_0, koleś sporo spamuje, całe forum będzie zielone. zresztą za krótki staż na forum jak dla mnie, ja mam dłuższy staż niż nugz i johnny razem wzięci + jeszcze kilka lat od kogoś innego, proponowałbym jakiegoś innego weterana jak np. Gumbyy, ja nie jestem zainteresowany jakby ktoś pytał, bo wolę działać w ankietach, i nie mam czasy na takie rzeczy. Zresztą przyjdzie Pz to pogadamy. Grunt żeby był ktoś uczciwy a nie cenzorował wszystko jak leci i dawał bany. I też jestem za tym żeby się odczepić od Dzosefa, bo te wpisy nugza są już nudne. Powinno zostać wszystko tak jak jest, jak pisał Frank. Plus może nowy moderator, ale nie spamer i z głową ;)
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Caracalized »

Zgoda, że wpisy nugza są nudne.
Śmiesznie to wygląda, kiedy największy spamer na tym forum kogoś innego oskarża o spamowanie.
Dżony jest tu osiem lat, więc wystarczająco na bycie modem, poza tym liczy się jakość, a nie ilość czy długość. Poza tym Blackcocker widzę, że pół roku po nim się zarejestrował, więc jakie to ma znaczenie tak naprawdę?

No i masz u mnie minusa za nazywanie johnny'ego "kolesiem", bo to nie jest byle jaki "koleś" czy "koleżka", a dusza i dobry przyjaciel tego forum. Powinieneś lepiej dobierać słowa i nie zaniżać bardziej lub mniej świadomie wartości tak dobrych ludzi.

No i nikt na tym forum nie upokarza się tak jak Ty, nawet chyba ja nie doszedłem do takiego poziomu.

#Johnny2026
#SilneRamięPrawa
Awatar użytkownika
Zajzajer
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Tu jest zbyt dużo spamerów, by stwierdzić kto jest największym spamerem.

Koleś - tak się napisało i nie zamierzam za to przepraszać
nugz
SMERF MARUDA

A co ma do tego staż, pz, Sardi czy bcc nie mają wielkiego stażu. Tak, czytam San jakoś od końcówki 2006, to dajcie mi kierownicę - super argument ;)

Invader, już pisałem - zostawiam w temacie to, co JA uważam za słuszne, Twoje, czy kogokolwiek innego zdanie mi wisi w tej sprawie, dlatego nadal to robię i nie zanosi się na zmiany :)

Caracal, najlepsza e-gała, zaraz po Keva na dzosefie ;)
Ostatnio zmieniony wt wrz 01, 2026 12:26 pm przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
johnny_o

Zajzajer pisze: wt wrz 01, 2026 12:08 pm A ja nie popieram kandydatury na johnny_0, koleś sporo spamuje, całe forum będzie zielone. zresztą za krótki staż na forum jak dla mnie, ja mam dłuższy staż niż nugz i johnny razem wzięci + jeszcze kilka lat od kogoś innego, proponowałbym jakiegoś innego weterana jak np. Gumbyy, ja nie jestem zainteresowany jakby ktoś pytał, bo wolę działać w ankietach, i nie mam czasy na takie rzeczy. Zresztą przyjdzie Pz to pogadamy. Grunt żeby był ktoś uczciwy a nie cenzorował wszystko jak leci i dawał bany. I też jestem za tym żeby się odczepić od Dzosefa, bo te wpisy nugza są już nudne. Powinno zostać wszystko tak jak jest, jak pisał Frank. Plus może nowy moderator, ale nie spamer i z głową ;)
Jestem oł, a nie ziroł ;) Nie masz pojęcia czym jest spam, ale już to wiele razy przerabialiśmy - belka i drzazga.
Mam o kilka miesięcy dłuższy staż niż Cocker, a forum czytam dwa razy dłużej niż minęło od czasu mojej rejestracji. Swoją drogą ponad 8 lat to kawał czasu, a poza tym liczba postów, wkład w społeczność, predyspozycje i bycie jedynym który czyta całe forum... Wspominałem że jestem wysoki i przystojny? :lol:
Nie, nikt nie pyta - wszyscy wiemy :lol:
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
Awatar użytkownika
Zajzajer
-#The Alchemist
-#The Alchemist

spoko nugz, ja tylko wyraziłem co myślę na ten temat
Awatar użytkownika
Zajzajer
-#The Alchemist
-#The Alchemist

johnny_o pisze: wt wrz 01, 2026 12:24 pm
Zajzajer pisze: wt wrz 01, 2026 12:08 pm A ja nie popieram kandydatury na johnny_0, koleś sporo spamuje, całe forum będzie zielone. zresztą za krótki staż na forum jak dla mnie, ja mam dłuższy staż niż nugz i johnny razem wzięci + jeszcze kilka lat od kogoś innego, proponowałbym jakiegoś innego weterana jak np. Gumbyy, ja nie jestem zainteresowany jakby ktoś pytał, bo wolę działać w ankietach, i nie mam czasy na takie rzeczy. Zresztą przyjdzie Pz to pogadamy. Grunt żeby był ktoś uczciwy a nie cenzorował wszystko jak leci i dawał bany. I też jestem za tym żeby się odczepić od Dzosefa, bo te wpisy nugza są już nudne. Powinno zostać wszystko tak jak jest, jak pisał Frank. Plus może nowy moderator, ale nie spamer i z głową ;)
Jestem oł, a nie ziroł ;) Nie masz pojęcia czym jest spam, ale już to wiele razy przerabialiśmy - belka i drzazga.
Mam o kilka miesięcy dłuższy staż niż Cocker, a forum czytam dwa razy dłużej niż minęło od czasu mojej rejestracji. Swoją drogą ponad 8 lat to kawał czasu, a poza tym liczba postów, wkład w społeczność, predyspozycje i bycie jedynym który czyta całe forum... Wspominałem że jestem wysoki i przystojny? :lol:
Nie, nikt nie pyta - wszyscy wiemy :lol:
Jak obiecasz, że forum nie bedzie zielone, to może się przychylę do Twojej kandydatury, tylko, że na razie jest gadanie, a Administratora głównego nie ma na forum.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Zajzajer pisze: wt wrz 01, 2026 12:08 pm proponowałbym jakiegoś innego weterana jak np. Gumbyy,
Dzięki.

Spoko, jeśli ADM uzna, że potrzebują pomocy w porządkowaniu forum (przenoszenie postów, pilnowania nadmiernych oftopów, gaszenia pożarów pomiędzy userami itp.) to nie widzę problemu. Przez lata dziobałem na forum MetalSajdowym jako admin i znam temat dosyć dobrze.
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ