Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Koncertowe przewidywania
Na solówę bym nie liczył na razie. Najbliższa trasa w ogóle omija PL... Ten gig na Simulation był kurewsko drogi jak na tamte czasy, nie chcę myśleć ile kosztowaliby teraz
na razie wystarczy mi gig na Openerze 2025
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
10: Hallas, Hallas(?), Misthyrming, Wolvennest, She Past Away
11: Messa(?), Messa(?), Carpenter Brut, Imperial Triumphant, Niechęć
12: Lady Pank(?), Psychonauts(?), Lebanon Hanover
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
10: Hallas, Hallas(?), Misthyrming, Wolvennest, She Past Away
11: Messa(?), Messa(?), Carpenter Brut, Imperial Triumphant, Niechęć
12: Lady Pank(?), Psychonauts(?), Lebanon Hanover
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Dlatego wtedy odpuściłem. Cena była, delikatnie mówiąc, zaporowa. Obok Coopera to największa "duża" gwiazda której nie widziałem, a bardzo chcę.
Choć nie na tyle bardzo, żeby się wybrać na Opener
Choć nie na tyle bardzo, żeby się wybrać na Opener
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ja Muse widziałem na Orendżu w '15 i bardzo chętnie bym powtórzył, ale nie kosztem milionów monet i/lub wybrania się na Open'era 
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Też byłem na tym Orendżu, Muse był wtedy fajny. Tylko to było po Dronach, która jak dla mnie zamyka czas fajnej muzyki w tym zespole. Kolejne płyty zupełnie do mnie nie trafiają.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Słuchałeś tegorocznej? IMO znakomita, powiedziałbym że najlepsza od BH&R.Recit The Thornographer pisze: ↑czw wrz 17, 2026 4:09 pmTeż byłem na tym Orendżu, Muse był wtedy fajny. Tylko to było po Dronach, która jak dla mnie zamyka czas fajnej muzyki w tym zespole. Kolejne płyty zupełnie do mnie nie trafiają.
Ja się kompletnie do tego zespołu nie mogę przekonać, mam w domu z 4-5 oryginalnych kiedyś kupowałem po 19,99 pln jak jeszcze media markt sprzedawało płyty, kupiłem, bo pomyślałem, że się wkręce, każdej płyty po 3 razy posłuchałem, ale nie moja bajka. Raz byli w Tauronie miałem iść z ciekawości zobaczyć jak live wypadaja, ale chyba biletów nie było czy coś już. I raz jeszcze pamietam na lotnisku grali tam gdzie sie juwenalia odbywały coke live festival czy jakos tak to sie nazywało, tam były bilety, miałem isć, ale ostatecznie wylądowałem na jakiejś imprezie z której nic nie pamiętam, i tak to wygląda u mnie z muse.
Zajzajer on the Road 2026:
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Nie, położyłem na nich kompletnie lache po Will of the People ale po takiej rekomendacji muszę posłuchaćShin pisze: ↑czw wrz 17, 2026 4:21 pmSłuchałeś tegorocznej? IMO znakomita, powiedziałbym że najlepsza od BH&R.Recit The Thornographer pisze: ↑czw wrz 17, 2026 4:09 pmTeż byłem na tym Orendżu, Muse był wtedy fajny. Tylko to było po Dronach, która jak dla mnie zamyka czas fajnej muzyki w tym zespole. Kolejne płyty zupełnie do mnie nie trafiają.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- Saimon1995
- -#Moderator

W sumie, nie pamiętam ile wówczas bilety kosztowały, ale w ostatnim momencie pojechałem na ten koncert. Udało się wygrać bilety w konkursie chyba organizowanym przez Tidal. No i to był fantastyczny występ. Scena robiła wrażenie. Miałem trybuny, to mogłem całość podziwiać z dalszej odległości, co na pewno nie było minusem.