Wnoszenie aparatów fotograficznych
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych
Dla mnie ten temat czy wolno czy nie wolno jest już wyczerpany.
Wiadomo ,że nie wolno , a i tak każdy będzie coś kombinował
na boku.
Koniec.Kropka.
Wiadomo ,że nie wolno , a i tak każdy będzie coś kombinował
na boku.
Koniec.Kropka.
jak nie wolno?? idioten kamere chyba każdy będzie mógł "przemycić"....
oraz babcie jańcie pod kataną i wujka jurka w nogawceKea pisze:jak nie wolno?? idioten kamere chyba każdy będzie mógł "przemycić"....
z całym szacunkiem ale pieprzysz.
W katowicach w 2003 roku wnieslismy 3 aparaty w jednym plecaku. Co prawda pani ktora przeszukiwala plecaki znalazla wszsytkie, ale powiedziala ze to nie jest profesjonalny sprzet i nas wpuscila. Szkoda tylko ze zadne zdjecia nie wyszly
We wrocku juz sie nie bawilismy w zadne chowanie itp poszlismy na przypal i nikt nas nie przeszukiwal. Patent mojego znajomego na wnoszenie aparatu na koncerty jest taki ze wiaze bluze w pasie a tam gdzie supel wklada aparat, pozniej na to wypuszcza koszulke.
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
-
_Sand_man_
- -#Invader

Wszystkie metody przedstawione przez Was mogą być dobre. To czy uda się wnieść aparat zależy od:
- na kogo trafimy na bramce
- szczęście
Może się przydarzyć że wniesiemy aparat w ręku, innym razem będą kazali nawet buty zdjąć :rocx
- szczęście
Może się przydarzyć że wniesiemy aparat w ręku, innym razem będą kazali nawet buty zdjąć :rocx
czyli tylko od szczęścia_Sand_man_ pisze:To czy uda się wnieść aparat zależy od:
- szczęście
-
_Sand_man_
- -#Invader

nie koniecznie bo możesz trafić na jakiegoś wieśniaka i tu liczy się szczęście że nie zauważy gdzieś dobrze schowanego, możemy trafić na kogoś spoko i wtedy wniesiemy bez kłopotu nawet jak ten ktoś będzie wiedział, że masz aparat :rocxMiKi pisze:czyli tylko od szczęścia_Sand_man_ pisze:To czy uda się wnieść aparat zależy od:
- szczęście
no ale to na kogo trafimy zależy od szczęście 
-
_Sand_man_
- -#Invader

No faktMiKi pisze:no ale to na kogo trafimy zależy od szczęście
Myślę ,że każdy odpowiada za własne decyzję.
Ja nie zabieram aparatu ,ale życzę powodzenia.
Ja nie zabieram aparatu ,ale życzę powodzenia.
NO Stranger wtedy w Pradze miales poprostu wyjatkowego pecha
Życie chłoszcze jak to mowia 
Z Pepikami to nigdy jednak nie wiadomo - Tak sobie teraz uswiadomilem ze jezeli bedziemy wchodzic osobnym wejsciem na stani u podia i wsumie nie bedzie nas za wiele to moga ze tak powiem nie ladnie trzepac. Ile takich osob bedzie 2 tys?? Wiadomo ze sie te 2 tys na raz nie zwala, wiec beda mogli spokojnie kazdego skontrolowac.
Rozwiazanie widze nastepujace: Dac aparaty, kamery, sprzet nagrywajacy osobom, ktore maja bilety tansze
Jeszcze czasami sie tak zastanawiam czy ten bilet stani u podia to nie bedzie g warty. Moze byc tak ze i tak nie beda kontrolowac wewnatrz ludzi i Ci z tanszymi biletami i tak wleza na stani u podia. Z drugiej strony znajac mentalnosc Czechow to oni w pierwszej kolejnosci zajmuja miejsca siedzace
Z Pepikami to nigdy jednak nie wiadomo - Tak sobie teraz uswiadomilem ze jezeli bedziemy wchodzic osobnym wejsciem na stani u podia i wsumie nie bedzie nas za wiele to moga ze tak powiem nie ladnie trzepac. Ile takich osob bedzie 2 tys?? Wiadomo ze sie te 2 tys na raz nie zwala, wiec beda mogli spokojnie kazdego skontrolowac.
Rozwiazanie widze nastepujace: Dac aparaty, kamery, sprzet nagrywajacy osobom, ktore maja bilety tansze
Jeszcze czasami sie tak zastanawiam czy ten bilet stani u podia to nie bedzie g warty. Moze byc tak ze i tak nie beda kontrolowac wewnatrz ludzi i Ci z tanszymi biletami i tak wleza na stani u podia. Z drugiej strony znajac mentalnosc Czechow to oni w pierwszej kolejnosci zajmuja miejsca siedzace
Istna niesprawiedliwość nie moge sobie pamiątki zrobic że byłem na koncercie 
Do Mobile Areny aparatu nie wnosze. Mam ochote szalec przy barierkach a aparat wtedy by tylko przeszkadzal. Na pewno bedzie tak ze wiele osob wejdzie do snake pitu z tanszymi biletami, zapewne przeskakujac przez barierki z tylu. Chyba ze faktycznie olewaja to, ja ciagle pamietam co bylo na Torwarze. Spokojnie setka-dwie sobie w ten sposob przeszla.
zebym kamere miał małą to bym nagrał ale aparat raczej wezmę Zwykły oczywiscie no i dyktafon jak na poprzednie koncerty zobocymy
Ja tam nie będę miała czasu zdjęć robić!
Będę szaleć
Ale z tego co wiem to mój starszy chce wziąść aparat. To niech bierze 
Ja wezme aparat. Takie wydażenie trzeba jakoś uwiecznić!!! Niewiadomo czy kiedyś jeszcze Iron nas zaskoczy tak wielkim koncertem (mam nadzieje, że tak). W każdym razie chce mieć pamiątke 
to mozna wchodzic z aparatami ?_? ja bym wziela, bo zdjecia zrobic trzeba, tylko co zrobie z aparatem, jezeli na pogo sie skusze? ...
-
Jack
EeBe pisze:to mozna wchodzic z aparatami ?_? ja bym wziela, bo zdjecia zrobic trzeba, tylko co zrobie z aparatem, jezeli na pogo sie skusze? ...
Zawsze tak jest napisane , ale zawsze tez nic sobie ochrona z teog nie robi ......... To musisz byc grzecznym chłopcem , sta i robic fotki ewntualnie poklaskiwac ale ostroznie
przykro mi, ale grzecznym chlopcem byc nie moge, jako iz jestem dziewczynka 
a z tym grzeczna tez bywa roznie, ale sie postaram i namowie Slayera, by byl grzecznym chlopcem
a z tym grzeczna tez bywa roznie, ale sie postaram i namowie Slayera, by byl grzecznym chlopcem
Ostatnio zmieniony śr maja 04, 2005 8:06 pm przez EeBe, łącznie zmieniany 1 raz.