Kto ma już bilet?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Son Of A Gun
- -#Prodigal son

Re: Kto ma już bilet?
16510
I know what I want
And I say what I want
And noone can take it away.. (!!)
19707 w warszawskim Empolu
no widac ze bilety mniej wiecej ida w kolejnosci, zapewne da sie kupic takie co maja numer bardzo niski, ale to moze wynikac z tego ze poprosstu nie zeszla gdzies pierwsza partia biletow. Mysle ze Mystic mogl wypuscic w Polske 25-30 tys biletow a ile zeszlo to nie sa wstanie narazie okreslic. Czekaja az zejdzie cala partia i beda dosylac ewentualnie. To ze nikt tu biletu powyzej 20tys nie oglosil to nic nie znaczy. Na forum zapisanych jest 1400 osob z czego moze sie jakies 10% udziela i wiekszosc kupila bilety z pierwszego rzutu. 29 maja o godzinie 21 bedziemy wiedziec jak poszla sprzedaz 
Właśnei też tak pomyślałem z ewiększość kupiłą bilety z pierwszego rzutuSzymon pisze:no widac ze bilety mniej wiecej ida w kolejnosci, zapewne da sie kupic takie co maja numer bardzo niski, ale to moze wynikac z tego ze poprosstu nie zeszla gdzies pierwsza partia biletow. Mysle ze Mystic mogl wypuscic w Polske 25-30 tys biletow a ile zeszlo to nie sa wstanie narazie okreslic. Czekaja az zejdzie cala partia i beda dosylac ewentualnie. To ze nikt tu biletu powyzej 20tys nie oglosil to nic nie znaczy. Na forum zapisanych jest 1400 osob z czego moze sie jakies 10% udziela i wiekszosc kupila bilety z pierwszego rzutu. 29 maja o godzinie 21 bedziemy wiedziec jak poszla sprzedaz
wiec i tu się też musze zgodzić przekonamy sie w maju
:rocx :beer
UP THE IRONS!!
:solo
-
Deleted User 1309
A moze juz w kwietniu , jak Mystic poda ze zostały wyprzadane wzsystkie bilety 
To by było dla mnei bardzo miłe zaskoczenieMareq555 pisze:A moze juz w kwietniu , jak Mystic poda ze zostały wyprzadane wzsystkie bilety
UP THE IRONS!!
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ha, nikt nie ma powyzej 20000 tys. ? Jak to nie, ja mam :rocx Wlasnie dzis przyslali - numer 22064 
to więcej niż ja - 21045
ale nie byłeś pierwszy 
no to teraz czekamy aż ktoś się pochwali ze ma bilet powyżej 30000

UP THE IRONS!!
Nareszcie odebrałem bilecik :rocx numer 20435 oczywiście płyta :rocx Bilet z Mystica zamówiony w połowie marca, wysłany w dzien wiosny.
Coraz więcej posiadaczyCybul pisze:Nareszcie odebrałem bilecik :rocx numer 20435 oczywiście płyta :rocx Bilet z Mystica zamówiony w połowie marca, wysłany w dzien wiosny.
a ty jesteś szczęśliwym wiosennym hehe
UP THE IRONS!!
Ja juz dość długo mam 7538 
Odebrałem kolejny bilecik na płytę, otrzymany 25 marca tym razem z http://www.fan.pl numerek 10477
Bilet kupiłem zaraz po wprowadzeniu ich do sprzedaży, w sklepie muzycznym.Numer 0001183
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
Ja wyslalem kolege aby kupil, zadzwonie do niego i spytam jaki mamy nr.
Niestety zobacze go dopiero dwa dni przed koncertem.
Chyba sobie zdjencie wydrukuje
Niestety zobacze go dopiero dwa dni przed koncertem.
Chyba sobie zdjencie wydrukuje
Ostatnio zmieniony pn kwie 11, 2005 9:38 pm przez Dyers_eve, łącznie zmieniany 1 raz.
sory za podwójny post 
- Ghost Of The Navigator
- -#Charlotte

Ja wymieniłem swój bilet na Judas Priest
na bilet na Mystic o numerze 0023034 
ROCK HARD RIDE FREE
zapomniałem się podzieliś szczęsną nowiną, że kupiłem sobie dziś bilet!
jakby kogoś intersowało to acid shop z poznania organizuje autobus
jakby kogoś intersowało to acid shop z poznania organizuje autobus