25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
w sumie ta wada w wypadku pierwszego nie jest taka wielka, 2,5h to nie jest jakąś masakrą, poza tym jest metro 
no w wypadku jak masz wracac 2,5 h gdzies nie wiadomo na jakie zadupie po koncercie po godzinie 23 to juz nie jest taki dobry pomysl. A ja wlasnie raczej bede chcial spac tylko druga noc. Wiadomo ze sie po koncercie od razu nie pojdzie do hotelu, wiec zakladajac ze dotzresz tam o 3 w nocy to placisz 70 praktycznie tylko za przechowanie bagazu i ewentualnie wziecie prysznica. Pospac nie pospisz :/ Z drugiej strony lepiej zaplacic 70 niz 100
Trza to jeszcze przemyslec, ja sie moze postaram jeszcze czegos poszukac.
Potrzebna jest Wasza decyzja dot. hotelu. Miejsca trzeba zarezerwowac duzo wczesniej bo potem moze byc klopot!
Ja zdecydowanie jestem za tym tanszym (wolalbym jedna noc tylko, ale jak sie nie bedzie dalo to te 130 zeta sie chyba wyloze). Wlasnie popatrzylem w ktorym to jest miejscu dokladnie i to wcale nie jest tak daleko
Przynajmniej jak na Paryz 
....wlasnie sprawdzalem bookowanie na 24/25 czerwca i wyskakuje ze nie ma wolnych miejsc
....wlasnie sprawdzalem bookowanie na 24/25 czerwca i wyskakuje ze nie ma wolnych miejsc
Mi właściwie nie robi żadnej różnicy, w którym hotelu będziemy nocować. Jak dla mnie może być i ten i ten. Podejmijcie decyzję, a ja się zgadzam na każdy wybór. 
What ever.
ROCK IN FRANCE !!! :rocx
Najważniejszy jest koncert!!!
ROCK IN FRANCE !!! :rocx
Najważniejszy jest koncert!!!
Wiekszosc osob odpowiedziala mi ze chca ten pierwszy hotel
http://tinyurl.com/7z3h3
Jezeli nic sie nie zmieni to prosze Was o okreslenie w jakich pokojach chcecie spac - 2-3-4 osobowych.
W weekend postaram sie zarezerwowac miejsca
http://tinyurl.com/7z3h3
Jezeli nic sie nie zmieni to prosze Was o okreslenie w jakich pokojach chcecie spac - 2-3-4 osobowych.
W weekend postaram sie zarezerwowac miejsca
Mi tam bez różnicy w jakim pokoju bede spał więc mnie można wrzucic gdziekolwiek
.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
zakochani do dwójek, a reszta bez różnicy. :rocx
mi obojetnie.. mozecie mnie wrzucic do dwuosobowego pokoiku z jakas ladna niewiasta 
- nomad85
- -#Prisoner

ludzie ale ja wam zazdroszcze, zobaczyć Ironów w Paryżu ,to musi być wspaniałe
SPAMnomad85 pisze:ludzie ale ja wam zazdroszcze, zobaczyć Ironów w Paryżu ,to musi być wspaniałe
co ten post wnosi do tematu...
- likipiki
- -#Lord of the flies

czepiasz sięMiKi pisze:SPAMnomad85 pisze:ludzie ale ja wam zazdroszcze, zobaczyć Ironów w Paryżu ,to musi być wspaniałe
co ten post wnosi do tematu...
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
no trochę...
ale ja lubię się czasem kogoś czepiać, nie ma to jak czepianie się popołudniowe...ahhhh
ale ja lubię się czasem kogoś czepiać, nie ma to jak czepianie się popołudniowe...ahhhh
Mi też nie robi różnicy w jakim pokoju będę spała, a raczej siedziała, bo jak znam siebie, to pewnie nie będę mogła zasnąć z wrażenia 
Mnie tez obojetne, byle jak najtaniej. Ten hotel to i tak jak dla mnie przechowalnia bagazu i mozliwosc wziecia prychola, dlatego nie do konca jestem pewien czy chce bulic za 2 noclegi
Jak sie 2 noce zamkna w cenie do 150 zeta to chyba jednak zaszaleje 
Ups.. Wygląda na to że trochę przespałem temat. No coż, ja poobnie jak Szymon - jest mi to bez różnicy, byle by jak najtaniej
Dostosuję się do każdych warunków.
Dostosuję się do każdych warunków.
Niestety online nie dalo sie zarezerwowac tego hotelu. Pojutrze sprobuje wyslac do nich fax z rezerwacja. Moze w ten sposob sie uda.
W kazdym badz razie na chwile obecna lista chetnych jest zamknieta.
Zglosilem 13 osob. 3 pokoje trzy-osobowe i 2 pokoje dwu-osobowe
Jak tylko dostane odpowiedz z hotelu czy mamy zarezerwowane miejsca to sie odezwe
Namiar na nasz hotel:
http://membres.lycos.fr/tambrothers/com ... -index.htm
W kazdym badz razie na chwile obecna lista chetnych jest zamknieta.
Zglosilem 13 osob. 3 pokoje trzy-osobowe i 2 pokoje dwu-osobowe
Jak tylko dostane odpowiedz z hotelu czy mamy zarezerwowane miejsca to sie odezwe
Namiar na nasz hotel:
http://membres.lycos.fr/tambrothers/com ... -index.htm
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do Paryża poszło już ponad 30.000 biletów. W zeszłym roku Metallicę i Slipknot oglądało około 40.000 fanów (stadion mieści max. 50-tys.) więc na Maiden będzie podobnie. :rocx 
Już sam obiekt wzbudzi podziw, nie mówiąc o Show, które będzie nam dane tam przeżyć.
Przy okazji zobaczymy jak bawią się Francuzi przy tego typu imprezach i ewentualnie damy dowód swego uwielbienia dla zespołu :rocx
Przy okazji zobaczymy jak bawią się Francuzi przy tego typu imprezach i ewentualnie damy dowód swego uwielbienia dla zespołu :rocx