Odezwę się niedługo na maila.no to pisz na 1481788 --> dam Ci adresBędę jedynie potrzebował adresu jedej osoby z każdego miasta, na który mają pójść plakaty.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Odezwę się niedługo na maila.no to pisz na 1481788 --> dam Ci adresBędę jedynie potrzebował adresu jedej osoby z każdego miasta, na który mają pójść plakaty.
ale strzezesz tego swojego numeru ggOdezwę się niedługo na maila.no to pisz na 1481788 --> dam Ci adresBędę jedynie potrzebował adresu jedej osoby z każdego miasta, na który mają pójść plakaty.
No to jeżeli można to z chęcią i nie ukrywaną przyjemnością wezmę Kraków na siebie a moją prawą ręką zrobię MichciaBędę jedynie potrzebował adresu jedej osoby z każdego miasta, na który mają pójść plakaty.
no i superja chce :] no może ze 100 być. się zbierze bande
wszystkie miejsca obstawioneja sie chetnie pisze na promowanie koncertu w Łódzi
[ prawą ręką zrobię Michcia
No ba.ale strzezesz tego swojego numeru gg
no to dobra --> czekam :beer
Ok. Dam Tobie znać. :beerJakoś byśmy się skontaktowali prywatnie okej Wicker?
:rocx
Spróbuj namówić choćby naszego Kinga - Mayera!Ja też bym chciała dostać plakatyale widzę,że to jest możliwe,bo Lublin jakoś jest mało aktywny
ale postaram się jeszcze namówić kogoś
Kto wie...moze zrobimy konkurs?
Taaa, jasne.Wicker bedzie jezdzil po wszystkich miastach i bedzie sprawdzal
No ja myślę, bo sam na pewno nie rozkleiłbyś 50, a co dopiero 100 plakatów więc pomoc na pewno się przyda. Poza tym musimy wiedzieć, że nie zakosisz 99 plakatów dla siebie...wszystkie miejsca obstawioneja sie chetnie pisze na promowanie koncertu w Łódzi![]()
zartowałem
Postaram się tego dowiedzieć...a mam jeszcze takie pytanko, może głupie, ale nie rozklejałem nigdy plakatów, więc nie wiem
chodzi o to, czy jakieś barany w rodzaju straży miejskiej się nie czepiają o zaklejanie miasta 'bez zezwolenia'?? liczę że nie
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość