PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

El Dorado

Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!

Post autor: El Dorado »

tom_azs pisze:
WICKER MAN pisze:
tobink pisze:a jaki wzor bedzie plakatów??
Przekonasz się już niedługo. ;)
Poza tym podpadłeś Tobink, bo nie mówiłeś, że Ty też uprosiłeś od Mystic'a plakaty dla siebie... :twisted: Oczywiście liczę, że rozlepisz je razem z innymi. :D
O to się nei pochwalił zę uprosił plakaty
Nie ładnie z jego strony bardzo nie ładnie.
Tobink a dużo tych plakatów uprosiłeś??
sam nie wiem ile! powiedzieli mi ze jakas tam mala partie wysłali ... ;)
...
ja nie mam co robic w domu i to dlatego! dlatego chce rozwieszac nie 20 a 70 plakatów!!
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

tobink pisze:
WICKER MAN pisze:
tobink pisze:a jaki wzor bedzie plakatów??
Przekonasz się już niedługo. ;)
Poza tym podpadłeś Tobink, bo nie mówiłeś, że Ty też uprosiłeś od Mystic'a plakaty dla siebie... :twisted: Oczywiście liczę, że rozlepisz je razem z innymi. :D

:shock:
ja? co? emm.. hmm.. ermm... ze co?? ... ... ... nie podziele sie swoimi!! LOL .. :D moge wziac z paczki od was na łodz mniej :P
No to najwyżej weźmiesz właśnei mniej z naszej paczki żebyśmy mieli mniej więcej równo do rozklejenia
I też nei ładnie że się nie chcesz podzielić
UP THE IRONS!! :solo
El Dorado

tom_azs pisze:
tobink pisze:
WICKER MAN pisze: Przekonasz się już niedługo. ;)

:shock:
ja? co? emm.. hmm.. ermm... ze co?? ... ... ... nie podziele sie swoimi!! LOL .. :D moge wziac z paczki od was na łodz mniej :P
No to najwyżej weźmiesz właśnei mniej z naszej paczki żebyśmy mieli mniej więcej równo do rozklejenia
I też nei ładnie że się nie chcesz podzielić
a Wy czekaliscie na gotowe!! ja sam wszystko ustaliłem juz z mysticiem zanim jeszcze ta akcja sie tutaj pojawiła!!
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Ja mam to samo też wole więcej porozklejać
bo bez problemu znajde na to czas i im więcej będe miał tym więcej rozkleje
więc czekam na możliwie jak największą partie plakatów
Im ich będzie więcej tym wiecej miejsc w Łodzi zakleje :D
El Dorado

tom_azs pisze:Ja mam to samo też wole więcej porozklejać
bo bez problemu znajde na to czas i im więcej będe miał tym więcej rozkleje
więc czekam na możliwie jak największą partie plakatów
Im ich będzie więcej tym wiecej miejsc w Łodzi zakleje :D
no własnie ja tak samo!! dlatego wyzuliłem od Mystica dla siebie jakas tam partie (na pewno wieksza niz bym miał tutaj) + jeszcze ta mała jak dla mnie partia! ja z gory wiedziałem ze bedzie duzo chetnych na lodz i ze moje niepochamowane ambicje nie zostana spełnione! :)
El Dorado

poza tym moja partia co ja niebawem dostanę nie bedzie szła tylko na Łódź ale takze na miasta oscienne .. bo ja nie mieszkam dokładnie w Łodzi tylko niedaleko niej... wiec ja musze miec WIECEJ plakatów :lol:
Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkos »

tobink pisze:poza tym moja partia co ja niebawem dostanę nie bedzie szła tylko na Łódź ale takze na miasta oscienne .. bo ja nie mieszkam dokładnie w Łodzi tylko niedaleko niej... wiec ja musze miec WIECEJ plakatów :lol:
przyznaj sie, ze poprostu chcesz sobie nimi pokoj wytapetowac :?
El Dorado

Ironkos pisze:
tobink pisze:poza tym moja partia co ja niebawem dostanę nie bedzie szła tylko na Łódź ale takze na miasta oscienne .. bo ja nie mieszkam dokładnie w Łodzi tylko niedaleko niej... wiec ja musze miec WIECEJ plakatów :lol:
przyznaj sie, ze poprostu chcesz sobie nimi pokoj wytapetowac :?
NIE! na serio bede jezdził po miastach osciennych. .taka wycieczka rowerowa!
podzielimy sie chyba dzielnicami.. i ja wezme małą dzielnice łodzi i reszta na oscienne .... !!
Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkos »

tobink pisze:(...)reszta na oscienne .... !!
wiedzialem, ze cos z tymi scianami bedziesz chcial zrobic :D:D
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Najwyżej tak zrobimy Tobink
Albo Ty zajmiesz się ościennymi ze swojej partii a Łódź zostawisz w cąłości nam
Jeszcze zobaczymy ile tych plakatów dostaniemy
Ale ja sobie z nimi dam rade w Łodzi zwłaszcza ze mam znajomych którzy mi na pewno pomogą no i tu jedna koleżanka chjętna była :D
:beer
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Natalia pisze:
tobink pisze:
a jaki wzor bedzie plakatów??
Chyba taki:
Obrazek
:shock: O Boże! :roll: :P No comment. ;)

Czy wysłać Tobie około 50 plakatów na Trójmiasto czy nie poradzisz sobie z nimi/nie znasz nikogo kto mógłby pomóc?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Bartdeath pisze:A co z mniejszymi miastami takimi jak Leszno ?
Tam też mieszkają fani metalu. :solo
Wszędzie mieszkają fani metalu. Jednak bądźmy realistami - trzeba celować tylko w największe miasta/skupiska ludności, gdyż nie ma co się "bić" o jednego potencjalnego widza. Więcej to będzie kosztować niż jeden bilet. ;) Więc na razie tylko największe miasta, potem ewentualnie pomyślimy...
tobink pisze:NIE! na serio bede jezdził po miastach osciennych. .taka wycieczka rowerowa!
podzielimy sie chyba dzielnicami.. i ja wezme małą dzielnice łodzi i reszta na oscienne .... !!
Tobink - nie ukrywam, że nie podoba mi się to. Po jakiego grzyba chcesz rozklejać plakaty w mniejszych miastach skoro zwerbowałyby one góra 2 osoby? :roll: ;) Zamiast tego oplakatujcie centrum Łodzi - miejsca, gdzie naprawdę rzucałyby się one w oczy! I naklejajcie obok siebie po 4-8 plakatów, a nie jeden - wtedy lepiej to wygląda!
Co do tych miast ościennych to rozumiem, że możesz wziąć sobie jeden plakat na pamiątkę, ale jeśli dowiemy się, że ktoś z Was rozdał lub rozkleił u siebie w pokoju połowę plakatów to będziecie mieli problem... Więc radzę uważać. :twisted:
Ponieważ dostaniesz porcję plakatów (rozklej je z resztą Sanktuarian w centrum Łodzi) to tom_azs dostanie od Mystic'a 50 plakatów... Tak powiedział Mystic. Więc liczę, że się one nie zmarnują i rzeczywiście zawisną w Łodzi. :)
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Wicker jasne ze się nie zmarnują
Ale powiem szczerze ze spodziewałem się większej partii
Łódź to dość duze miasto
A w momencie gdy będziemy przyklejać nawet załóżmy te 4 koło siebie to daje raptem jakieś 12 miejsc
to na dobrą sprawe oplakatowanie jednej dzielnicy
Nie da rady załatwić więcej plakatów rzyby były w Łodzi jeszcze bardziej widoczne?
Czaro
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Czaro »

rozklejenie plakatów w 12 dobrych i często uczęscczanych przez ludzi miejscach jest lepsze niż rozklejenie w 50 słabych i nie odwiedzanych :twisted:
Vansyk
-#Invader
-#Invader

Post autor: Vansyk »

Witam, dawno nie zagladalem na forum - ciesze sie ze w koncu cos ruszylo ;]

jesli bedize taka potrzeba moge zajac sie stalowa wola tarnobrzegiem i sandomierzem. polecam sie 8)
Pijesz? Nie pisz.
Awatar użytkownika
Rogaś
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Rogaś »

Ja biorę na siebie Wrocław :twisted: Tylko mógł by się ktoś jeszcze zgłosić bo samej będzie ciężko :roll:
Co do słupów ogłoszeniowych to podobno trzeba mieć pozwolenie bo inaczej kara.
A przyklejać na kropelke :lol:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

tom_azs pisze:Wicker jasne ze się nie zmarnują
Łódź to dość duze miasto
A w momencie gdy będziemy przyklejać nawet załóżmy te 4 koło siebie to daje raptem jakieś 12 miejsc
Nie da rady załatwić więcej plakatów rzyby były w Łodzi jeszcze bardziej widoczne?
To przez tobinka, który na własną rękę negocjował z Mystic'iem i wyżebrał dla siebie partię plakatów. ;) W przeciwnym wypadku Łódź dostałaby 100 na jeden adres, czyli na Twój, tak jak planowaliśmy...
Czaro pisze:rozklejenie plakatów w 12 dobrych i często uczęscczanych przez ludzi miejscach jest lepsze niż rozklejenie w 50 słabych i nie odwiedzanych :twisted:
Dokładnie. :)
Przyklejajcie plakaty w centrum lub przy większych ulicach, skrzyżowaniach, rondach itp. Co najmniej 4 obok siebie. Jeśli Tobink nie weźmie sobie połowy plakatów lub nie zmarnuje ich rozklejając je w jakichś małych miasteczkach to powinniście i tak mieć 100 plakatów na Łódź. :twisted:
Rogaś pisze:Ja biorę na siebie Wrocław :twisted: Tylko mógł by się ktoś jeszcze zgłosić bo samej będzie ciężko :roll:
Super! :)
Kto pomoże Rogasiowi? :D
Wyślij mi adres na priv. Mystic podeśle Ci 50 plakatów. Później spróbuję Cię skontaktować choćby z ludźmi z Overkill'a, którzy mają już doświadczenie w takich akcjach i oferowali tu kiedyś swoją pomoc...

Co do kleju to niech ktoś nam coś doradzi. :)
El Dorado

WICKER MAN pisze:
tom_azs pisze:Wicker jasne ze się nie zmarnują
Łódź to dość duze miasto
To przez tobinka, który na własną rękę negocjował z Mystic'iem i wyżebrał dla siebie partię plakatów. ;) W przeciwnym wypadku Łódź dostałaby 100 na jeden adres, czyli na Twój, tak jak planowaliśmy...
Czaro pisze:rozklejenie plakatów w 12 dobrych i często uczęscczanych przez ludzi miejscach jest lepsze niż rozklejenie w 50 słabych i nie odwiedzanych :twisted:
Dokładnie. :)
Przyklejajcie plakaty w centrum lub przy większych ulicach, skrzyżowaniach, rondach itp. Co najmniej 4 obok siebie. Jeśli Tobink nie weźmie sobie połowy plakatów lub nie zmarnuje ich rozklejając je w jakichś małych miasteczkach to powinniście i tak mieć 100 plakatów na Łódź. :twisted:
Rogaś pisze:Ja biorę na siebie Wrocław :twisted: Tylko mógł by się ktoś jeszcze zgłosić bo samej będzie ciężko :roll:
Super! :)
Kto pomoże Rogasiowi? :D
Wyślij mi adres na priv. Mystic podeśle Ci 50 plakatów. Później spróbuję Cię skontaktować choćby z ludźmi z Overkill'a, którzy mają już doświadczenie w takich akcjach i oferowali tu kiedyś swoją pomoc...

Co do kleju to niech ktoś nam coś doradzi. :)
tak jasne to wszystko moja wina ... poza tym skad wiesz ze sobie załatwilem sam? to jest zlamanie ochrony danych osobowych.. moge sie z nimi sadzic :lol: albo odlaczyc sie od Waszej akcji :p

EDIT...
poza tym i tak nie dostane wejsciowki od Was pod sektor bo nie jestem w fanklubie i te sprawy wiec mi juz nie zalezy na tym aby rozklejac z Sanktuarium
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

tobink pisze:tak jasne to wszystko moja wina ... poza tym skad wiesz ze sobie załatwilem sam? to jest zlamanie ochrony danych osobowych.. moge sie z nimi sadzic :lol: albo odlaczyc sie od Waszej akcji :p

EDIT...
poza tym i tak nie dostane wejsciowki od Was pod sektor bo nie jestem w fanklubie i te sprawy wiec mi juz nie zalezy na tym aby rozklejac z Sanktuarium
Mogłeś nas poinformować o sytuacji - wtedy wszystkie plakaty oficjalnie poszłyby do Ciebie.
Widzę, że Tobie zależy tylko na osiągnięciu jakiejś korzyści z tej akcji (darmowy bilet, opaska itp.) - skoro nie robisz tego dla Maiden to faktycznie możesz działać na własną rękę. Z tym, że powiem Mystic'owi, iż wysyła Tobie plakaty na własną rękę i nie masz naszej rekomendacji. :twisted: :P :D Więc jak chcesz...
Co do opasek to już mówiłem - jeszcze nie wiadomo ile ich dostaniemy, ale postaramy się nagrodzić nimi kilku najlepszych "wolontariuszy" spoza FC...
Ostatnio zmieniony czw kwie 21, 2005 3:43 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
El Dorado

WICKER MAN pisze:
tobink pisze:tak jasne to wszystko moja wina ... poza tym skad wiesz ze sobie załatwilem sam? to jest zlamanie ochrony danych osobowych.. moge sie z nimi sadzic :lol: albo odlaczyc sie od Waszej akcji :p

EDIT...
Mogłeś nas poinformować o sytuacji - wtedy wszystkie plakaty oficjalnie poszłyby do Ciebie.
Widzę, że Tobie zależy tylko na osiągnięciu jakiejś korzyści z tej akcji (darmowy bilet, opaska itp.) - skoro nie robisz tego dla Maiden to faktycznie możesz działać na własną rękę. Z tym, że powiem Mystic'owi, iż wysyła Tobie plakaty na własną rękę i nie masz naszej rekomendacji. :twisted: :D :P
Co do opasek to już mówiłem - jeszcze nie wiadomo ile ich dostaniemy, ale postaramy się nagrodzić nimi kilku najlepszych "wolontariuszy" spoza FC...
juz to widze :P
poza tym nie robie tego dla korzysci materialnych bo i tak nie mam zadnych ...
ODPOWIEDZ