dokładnieVlad Tepes pisze:Stawiam na The Clansman.Dynamiczny, świetnie wypadający na koncertach.Ma dużego kopa,świetną aranżację i wpada w ucho.Dla mnie numer 1.
Najlepszy utwór z lp. Virtual XI
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. Virtual XI
Clansman bo tak 
Ja stawiam nz Clansmana.swietny dynamiczny utwor,swietnie sprawdzajacy sie na koncertach(np.na Rock in Rio) :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
The Clansman wymiata na koncertach, live jest świetny
Up The irons
no oczywiscie ze Don`t Look To The Eyes Of A Stranger...bardzo fajny kawalek. Lubie go za bardzo dobry wstęp, swietny wokal Balyea i bardzo rytmiczny refren
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

The Clansman
Lighting strike twice jest jednym z najlepszych kawałków z blaze'a wokalem moim zdaniem ofkorz.
Up the IRONS;]
Como Estais Amigos zdecydowanie. to pierwsza pisoenka IM jaka slyszalem i nadal jedna z najlepszych dla mnie:) co do reszty pisoenek z tego albumu to calkowicie zgadzam sie z Sim0nem:) The Angel and the Gambler nie slucham bo ma ponad 9 minut i ogolnie do mnei nie przemawia:) fajne ejst tez futrereal ale Como....jest zdecydowanie najlepsze:) na tej plycie:)
Janick jest the best:)
Najbardziej z tej płyty podoba mi sie utwór Don`t Look To The Eyes Of A Stranger, chodż tak naprawdę nie potrafie uzasadnić swojego wyboru.
Futureal. Za to że już na samym początku daje zajebistego kopa.
I am the clansman... :rocx :rocx :rocx
- Educated Fool
- -#Prodigal son

W sumie wybrałem " Don't look to the eyes of a Stranger" Dlaczego?? ze względu na riff, który mi osobiście kojarzy się bardzo przyjemnie
..co do "The Clansman"-zdaje mi sie ze mimo wszystko Bruce lepiej to zaśpiewał
The Clansman- doskonale pasuje do Blaze'a, a z Bruce'm jeszcze lepiej wychodzi. Bajka.
The Clansman - za klimat.
-
krzysiek88
- -#Charlotte

dla mnie jedyny utwór który przypadł do gustu to When Two Worlds Collide... kiepskawy album chociaż ostatnio sobie nuce The Angel Of The Gambler
gitara, gitara, gitara, gitara, gitara....
Don't Look To The Eyes Of The Stranger- fajny refren i ogólnie niezły kawałek
szkoda tylko że Blaze zaciął się w jedny miejscu.... można by to skrócić o dobre 30sek. ale co tam
i tak jest nieźle
Lubię też Clansmana no ale wolę go w wersji z brucem (RiR) więc nie głosuję na niego
Lubię też Clansmana no ale wolę go w wersji z brucem (RiR) więc nie głosuję na niego
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jeszcze zanim zagłosowałem, to już wiedziałem co zwycięży 
A tak poza tym to Futureal ze względu na to, że to pierwsza piosenka ironów jaką usłyszałem
A tak poza tym to Futureal ze względu na to, że to pierwsza piosenka ironów jaką usłyszałem
The Angel And The Gambler - fajny, wpada w ucho, wesoły, fajny teledysk, jedna z lepszych piosenek z Blaze'm na wokalu.
The Clansman - za "Freedom!!", za cudny klimat, za energię, za wykonanie Bruce'a które potwierdza, że to rewelacyjny utwór, za piękne solówki.