Mi się wydaje, że mając tę opaskę można wchodzić i wychodzić z tego sektora kiedy się chce, ale mogę się mylić.tobink pisze:ojj chyba nieVansyk pisze:question:
jesli zdobede ta opaske, moge sie ulotnic ze stadionu i wbic samym wieczorem na ten sektor? to by bylo optymalne.. : ]
Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Raczej będziesz mógł, jeśli będą rozdawać przed stadionem, tak jak na początku czynili na Metallice... Dopóki Ci bileciku nie podrą możesz być poza stadionem... 
EDIT:
A z sektora możesz wychodzić i wchodzić ile chcesz, byle opaska była w dobrym stanie, bo jak uznają, że była zrywana to Ci zabiorą i pozostaje zwykły sektor...
I lepiej nie wchodź z opaską na zwykły sektor, bo żądni opaski fani dziwnie się będą na Ciebie patrzyli...
EDIT2:
W gruncie rzeczy ze stadionu też możesz wyjść... tylko potem trzeba drugi bilecik zakupić...
EDIT:
A z sektora możesz wychodzić i wchodzić ile chcesz, byle opaska była w dobrym stanie, bo jak uznają, że była zrywana to Ci zabiorą i pozostaje zwykły sektor...
I lepiej nie wchodź z opaską na zwykły sektor, bo żądni opaski fani dziwnie się będą na Ciebie patrzyli...
EDIT2:
W gruncie rzeczy ze stadionu też możesz wyjść... tylko potem trzeba drugi bilecik zakupić...
Tak hehe w sumie to sie może zdarzyć
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Radzę uważać, bo ochrona może zamknąć sektor pod sceną jeśli uzna, że jest pełny, a ludzie nie powinni już wychodzić...Vansyk pisze:question:
jesli zdobede ta opaske, moge sie ulotnic ze stadionu i wbic samym wieczorem na ten sektor? to by bylo optymalne.. : ]
No ale co z ludxmi którzy wychodzą z niego na chwilke, (kibelek)?? przecież musza wrócić??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tym chyba nie będzie problemu, ale ochrona może nie wpuścić "nowych" dopiero przed samym koncertem. Zresztą wtedy już ciężko jest się przecisnąć do wejścia do pitu.Pink pisze:No ale co z ludxmi którzy wychodzą z niego na chwilke, (kibelek)?? przecież musza wrócić??
Hmm... na Metallice nie było z tym problemu. Wszedłem sobie na koncercik Vadera, po nim od razu wyszedłem, wróciłem dopiero jak Slipknot skończył grać, a po mnie jeszcze dużo osób doszło...
to ja dla bezpieczenstwa bede na wszystkim
o ktorej zamierzacie byc na stadionie? :>
o ktorej zamierzacie byc na stadionie? :>
Pijesz? Nie pisz.
-
Deleted User 1309
Ja się własnie zastanawiam czy wystarczy byc troszke przed 11.00 zeby sie załapać na ten sektor przed scena hmm...o ktorej zamierzacie byc na stadionie? :>
Właśńei właśnie jak myślicie o której trzeba być zeby załapać się na sektor pod sceną??
UP THE IRONS!!
Ja będe raczej dopiero na 12, więc licze na opaski dla fan-clubu
.
Wicker, byłes w tym sektorze na Metallice??, własnie jak to jest z wejściami do niego?? są gdzieś po bokach?? trzeba się przepchnąć przez cały ten tłum na zewnątrz sektora??Zresztą wtedy już ciężko jest się przecisnąć do wejścia do pitu.
[quote="Pink"]Ja będe raczej dopiero na 12, więc licze na opaski dla fan-clubu
.
O właśnie właśnei fajnei ze przypomniałaś o tym
Też mam nadzieje że będą opaski dla fanklubowiczów
Oby były
O właśnie właśnei fajnei ze przypomniałaś o tym
Oby były
UP THE IRONS!!
Ja byłem...Pink pisze:Wicker, byłes w tym sektorze na Metallice??, własnie jak to jest z wejściami do niego?? są gdzieś po bokach?? trzeba się przepchnąć przez cały ten tłum na zewnątrz sektora??
Ja też na to liczę, na Metallice opaskę zdobyłem bardzo fartownie (koleś, który rozdawał podnosił wysoko do góry i tylko dzięki wzrostowi i długim rękom zdobyłem, bo przede mną były ze 3 osoby jeszcze...tom_azs pisze:O właśnie właśnei fajnei ze przypomniałaś o tym
Oby były
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że koło 11-12 wystarczy...tom_azs pisze:Właśńei właśnie jak myślicie o której trzeba być zeby załapać się na sektor pod sceną??
Nie wiem dokładnie, bo w nim nie byłem więc polegajcie raczej na opinii innych.Pink pisze:Wicker, byłes w tym sektorze na Metallice??, własnie jak to jest z wejściami do niego?? są gdzieś po bokach?? trzeba się przepchnąć przez cały ten tłum na zewnątrz sektora??
Raczej będą.tom_azs pisze:O właśnie właśnei fajnei ze przypomniałaś o tym
Oby były
No luzik, jestem dobrej mysli co do tych opasek bo o 11 bede na stadionie ;] mam nadzieje ze nie ma az tyyyylu maniakow zebym o tej porze nie mogl zagrzac sobie miejsca pod scena
Wicker: jak bedziesz wiedzial co i jak z browarem na stadionie pisz szybko bo nieliczac opasek to jest sprawa priorytetowa :beer
Wicker: jak bedziesz wiedzial co i jak z browarem na stadionie pisz szybko bo nieliczac opasek to jest sprawa priorytetowa :beer
Pijesz? Nie pisz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli o 11 przybędziesz pod stadion to pewnie dostaniesz opaskę i bez pomocy Fan Klubu.Vansyk pisze:No luzik, jestem dobrej mysli co do tych opasek bo o 11 bede na stadionie ;] mam nadzieje ze nie ma az tyyyylu maniakow zebym o tej porze nie mogl zagrzac sobie miejsca pod scena![]()
Ok, dowiem się o browar. Masz rację.
-
Adrian Borgnine
- -#Wrathchild

Wie ktoś jaka jest mniej więcej odległość między tymi środkowymi sektorami a sceną ???
Wicker, załatwcie jedną dla mnie 
Będę dopiero koło 16.
Będę dopiero koło 16.
Nienależę do klubu , ale sądze że opaskę może uda mi się zdobyć , z Kraka autokarem wyjeżdżamy o ok.8:00 więc na ok.10:20 powinniśmy być pod stadionem - do taje większy % na zdobycie opaski.