Zlot po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zlot po koncercie
No co jak Algieria to trza czarnuchow pogonic 
Ponieważ to muj pierwszy post, witam wszystkich!!!!!!
Chciałem sie dowiedzieć czy ten zlot obejmuje tylko fanklubowiczów czy takich ludzi co jak ja narazie niemaja kasy aby sie zapiasać też to dotyczy. Jeżeli tak to ja z ekipą chętnie sie dołączymy
:rocx
Chciałem sie dowiedzieć czy ten zlot obejmuje tylko fanklubowiczów czy takich ludzi co jak ja narazie niemaja kasy aby sie zapiasać też to dotyczy. Jeżeli tak to ja z ekipą chętnie sie dołączymy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej nie. Nasz forumowy Leon już organizował przejazd autokarami na zlot po koncercie w Spodku w 2003 roku więc może i teraz mógłby się tym zająć... Zobaczymy.tom_azs pisze:Może jak by się zorganizowąło dojazd spod stadionu to by nie wyszło tak drogo nie?
To zależy od Was, śląscy Sanktuarianie.ironBIDDAF pisze:a co z Alergią przy stadionie?
Zlot byłby dla wszystkich - każdy musiałby jednak zapłacić kilka złotych za bilet wstępu. :rocxBeast_666 pisze:Ponieważ to muj pierwszy post, witam wszystkich!!!!!!
Chciałem sie dowiedzieć czy ten zlot obejmuje tylko fanklubowiczów czy takich ludzi co jak ja narazie niemaja kasy aby sie zapiasać też to dotyczy. Jeżeli tak to ja z ekipą chętnie sie dołączymy:rocx
- Slav The Great
- -#Prisoner

Co do Alergi to byłem tam dwa razy i było zamkniete.Pojade tam jeszcze w najblzszym wolnym czasie.Jednak ten budynek jest mały i szczerze nie lubie tam przebywac.
Wiadomo już coś nowego o tym zlocie, czy nadal cisza?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pracujemy nad tym. W najbliższych dniach podamy Wam szczegóły i koszt biletu (w okolicach 10-15 PLN - w tym prawdopodobnie piwo gratis). Musimy jeszcze ustalić ewentualny transport ludzi spod Stadionu do lokalu (za dodatkową opłatą więc czekamy na info)... Jeśli będzie duże zainteresowanie to impreza się odbędzie.Beast_666 pisze:Wiadomo już coś nowego o tym zlocie, czy nadal cisza?
Ja już mówie, że jestem zainteresowany
Nie ma nic lepszego niż piwko po koncercie z fanami Irona 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wypowiadajcie się TUTAJ.