Rodziny członków Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zbukuś Kupatek
Re: Rodziny członków Iron Maiden
A ja zorganizowałbym im ustawkę w klatce. Mogę się też zająć rozprowadzaniem biletów. Walka będzie z pewnością zażarta i atrakcyjna dla widza bo jest się o co bić.
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

WICKER MAN==ok, sorryZbukuś Kupatek pisze:A ja zorganizowałbym im ustawkę w klatce. Mogę się też zająć rozprowadzaniem biletów. Walka będzie z pewnością zażarta i atrakcyjna dla widza bo jest się o co bić.
Zbukuś Kupatek==powiedz ty raz coś mądrego człowieku, po co oni cie tu trzymają
-
Zbukuś Kupatek
Bo ja w przeciwieństwie do ciebie dodaję temu forum kolorytu i umiem to robić bezbarwna kukło. Poza tym lepiej żeby błaznem tutaj była doświadczona i odpowiedzialna osoba a nie taki sobie koleś z grubo ciosanym opancerzonym łbem. 
ja tu się staram nie wtrącać w te wszystkie kłótnie, ale takie coś:
ja rozumiem, że jestem młodszy, pewnie głupszy, ale na tym forum już jakiś czas jestem i teraz widzę, że dzieje się fatalnie
HeavyHeart nie pieprz głupot, bo zdecydowanie nie wiesz jak na forum było, kto tu kim jest czy był
i sam wreszcie napisz coś mądrego, bo ja na ten moment takiego czegoś nie znalazłem!
wyprowadza mnie powoli z równowagiZbukuś Kupatek==powiedz ty raz coś mądrego człowieku, po co oni cie tu trzymają
ja rozumiem, że jestem młodszy, pewnie głupszy, ale na tym forum już jakiś czas jestem i teraz widzę, że dzieje się fatalnie
HeavyHeart nie pieprz głupot, bo zdecydowanie nie wiesz jak na forum było, kto tu kim jest czy był
i sam wreszcie napisz coś mądrego, bo ja na ten moment takiego czegoś nie znalazłem!
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

ddobra, nen zbok ma u mnie ignora <kupatek> i już na ten temat sie nie wypowiadam bo widzę że robi sie niemiło 
- deadly_sin
- -#Prisoner

w każdym bądź razie rodzinki rządzą \m/
i była Harrisa
i była Harrisa
-
IvonMaiden
- -#Invader

Wzruszające!!!! Kurde te dzieci Harrisa takie słodkie...heh! Taaa...super mieć takiego tate...heh...mój też jest super...lubi Ironów i na gitarce gra...przynajmniej...hehe
Weźcie mnie na rzeź...
-
Deleted User 1499
a czy ktos ma moze fotki jak wygladaja domy czlonkow iron maiden?
hehe, mając taką fotkę i namiary, można by ich odwiedzić 
Ale chłopcy pewnie dużo domów mają...
A znaleźć momennt kiedy w nim są i jeszcze wiedzieć w którym to cud 
Chyba, że by rozbić namiot przed którymś z nich i czekać 
Aż Cie ochrona zgarnieMaidenman pisze:czekać...
Tak w ogóle to gdzie oni mieszkają? W Londynie? East Endzie
Nie wiem dokładnie. Słabo znam Londyn, byłem tam tylko raz.
teraz chłopcy rippuja świat, więc pewnie troche poczekasz pod domem 
\m/ Stay Heavy \m/
hehe, wiadomix, ale po trasie
Tak tylko sobie marzę. Ale czyż nie fajnie byłoby pogadać z którymś z muzyków chociaż przez godzinę, albo wogóle?
-
Deleted User 1499
nie no poprostu myslalem ze jest jakas stronka jak wygladaja chawiry chlopakow :beer
Ja o niczym innym nie marzę (w tej kwestii)Maidenman pisze:hehe, wiadomix, ale po trasieTak tylko sobie marzę. Ale czyż nie fajnie byłoby pogadać z którymś z muzyków chociaż przez godzinę, albo wogóle?
W RTTH bylo napisane o ile dobrze pamiętam, a pewnie już coś mi się pochrzaniło że Davey mieszka na Florydzie z Tamar? Zaraz pójdę sprawdzić do pokoju i poprawie się jak źle napisałam
Na Hawajach chyba raczejEvE pisze: W RTTH bylo napisane o ile dobrze pamiętam, a pewnie już coś mi się pochrzaniło że Davey mieszka na Florydzie z Tamar? Zaraz pójdę sprawdzić do pokoju i poprawie się jak źle napisałam
Aaaajjjjjjjj właśnie sprawdziłam
dam cytat
Dzisiaj mieszka na egzotycznej wyspie Maui wraz ze swoją pochodzącą z Kalifornii żoną - Tamar i ich piękną siedmioletnią córką Tashą."
No Maidenman ruszaj, gdziekolwiek to leży
. Ewentualnie też bym się zabrała.
Swoją drogą nie wiem co Mick miał na myśli pisząc "dzisiaj" bo to samo "dzisiaj" jest w wersji z roku '98 i '05. i ta siedmiolatka chyba dziś ma 14
. Szkoda, że takie niedopatrzenie.
dam cytat
Dzisiaj mieszka na egzotycznej wyspie Maui wraz ze swoją pochodzącą z Kalifornii żoną - Tamar i ich piękną siedmioletnią córką Tashą."
No Maidenman ruszaj, gdziekolwiek to leży
Swoją drogą nie wiem co Mick miał na myśli pisząc "dzisiaj" bo to samo "dzisiaj" jest w wersji z roku '98 i '05. i ta siedmiolatka chyba dziś ma 14