Nomad mógłby zostać. A ty?? Najwyższy czas.HeavyHeart pisze:w czarnej księdze za capsa? <lol>, nomad zwijamy stąd?
Ulubiony utwór Bruca Dickinsona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zbukuś Kupatek
Re: Ulubiony utwór Bruca Dickinsona
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

widze zmiane taktyki...załosny jesteśZbukuś Kupatek pisze:Nomad mógłby zostać. A ty?? Najwyższy czas.HeavyHeart pisze:w czarnej księdze za capsa? <lol>, nomad zwijamy stąd?
Boże widzisz i nie grzmisz
skoro jestescie tacy madrzy to zastopujcie ta dyskusje bez sensu 
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

zgadzam się z Tobą, koniec jałowej dyskusjiS1MON pisze:Boże widzisz i nie grzmiszskoro jestescie tacy madrzy to zastopujcie ta dyskusje bez sensu
-
Zbukuś Kupatek
Najlepszy jest King In Crimson bo jest pożywny i zdrowy. Nie szczypie w oczy ani w pupę. Nie przecieka i działa przez 24godziny. A tak na poważne świetny , potężnie brzmiący numer. W tej tonacji przy przestrojonych o kwartę w dół gitarach głos Bruce`a brzmi wyjątkowo potężnie. Doskonała kompozycja.
PS. Taktyka jest taka, że nomad jakąś tam indywidualnością jest a ty robisz tylko słabe chórki.
PS. Taktyka jest taka, że nomad jakąś tam indywidualnością jest a ty robisz tylko słabe chórki.
- nomad85
- -#Prisoner

nie czuje sie żadną indywidualnością ,jestem skromnym ,szeregowym fanem Iron Maiden i nikim wiecej
-
Zbukuś Kupatek
ja nie powiedziałem że wybitną indywidualnością. Powiedziałem, że jakiś tam charakterek masz w odróżnieniu od tego klakiera.nomad85 pisze:nie czuje sie żadną indywidualnością ,jestem skromnym ,szeregowym fanem Iron Maiden i nikim wiecej
PS. Lubię też Laughing In The Hiding Bush
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

ty za to jesteś stary a głupi, nie masz sie czym chwalić
- nomad85
- -#Prisoner

Vlad nie skłocaj nas ,przez komplementowanie mnie ,bo i tak ci sie nie uda.
-
Zbukuś Kupatek
Mi tam zwisa czy się kochacie czy nie. Na tego drugiego się po prostu zaszczepię i zacznę ignorować.nomad85 pisze:Vlad nie skłocaj nas ,przez komplementowanie mnie ,bo i tak ci sie nie uda.
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

Zbukuś Kupatek pisze:Mi tam zwisa czy się kochacie czy nie. Na tego drugiego się po prostu zaszczepię i zacznę ignorować.nomad85 pisze:Vlad nie skłocaj nas ,przez komplementowanie mnie ,bo i tak ci sie nie uda.
gosciu, ty masz 30.. pare lat, masz jakieś kompleksy czy podnieca cie taka rozmowa z młodszymi?
-
Zbukuś Kupatek
po prostu czasem się nudzę i lubię wytarmosić za pysk takich durniów. zwyczajna rozrywka na niedzielną nudę.
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

lepiej byś zarobił na rodzine bo w poniedziałek przychodzą i ci prąd odcinają
-
Zbukuś Kupatek
Ignore.
PS. Idź zobacz czy nie zostawiłeś klejnotów w desce klozetowej, bo coś cienko piejesz. Spadam na spacer bo znudziłeś mnie.
PS. Idź zobacz czy nie zostawiłeś klejnotów w desce klozetowej, bo coś cienko piejesz. Spadam na spacer bo znudziłeś mnie.
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

a idź i możesz ne powracać
posluchaj kolego... nikomu nie zrobisz krzywdy swoimi glupkowatymi i bezczelnymi wypowiedziami bo wszyscy je maja w glebokim powazaniu. jedyne co tym popsujesz to swoja opinie... chociaz moze na tym tez Ci nie zalezy... radzilbym wrzucic na luz bo to juz sie robi nudneHeavyHeart pisze:ty za to jesteś stary a głupi, nie masz sie czym chwalić
dobranoc
-
HeavyHeart
- -#Prodigal son

wiedziałem że wszystcy są ślepi na to co mówi vlad [ a może zlad
] ale nie wiedziałem że aż to takiego stopnia, ludzie przecież on wam nic nie zrobi, czego sie boicie?
- Metalophil
- -#Moonchild

niczego sie nie boimy - po prostu do sposobu wypowiadania się Tegoż trzeba sie przyzwyczaic. U mnie np. wzbudza imć Zbukuś sympatię i szacunek, pomimo ze i mnie sie chyba niegdyś odeń dostałoHeavyHeart pisze:wiedziałem że wszystcy są ślepi na to co mówi vlad [ a może zlad] ale nie wiedziałem że aż to takiego stopnia, ludzie przecież on wam nic nie zrobi, czego sie boicie?
-
Zbukuś Kupatek
Piękna pogoda. Oczywiście, że nic im nie zrobię. przecież nie jestem moderatorem. Sam się tego wątpliwego zaszczytu pozbyłem. Myślę , że się nie boją . A jeśli przytakują to może dlatego, że czasem jestem wyrazicielem ich myśli.HeavyHeart pisze:wiedziałem że wszystcy są ślepi na to co mówi vlad [ a może zlad] ale nie wiedziałem że aż to takiego stopnia, ludzie przecież on wam nic nie zrobi, czego sie boicie?
Heavy, na forum szkoły jakiejś_tam robiłeś jazdy jakich mało, sam się przy twoich docinkach zlewałem ostro, a teraz tutaj? Nie przebywam na tym forum dość długo i nie znam ludzi tutaj zbytnio, ale po tamtej akcji uważałem cię za kogoś ponadprzeciętnego w kwestii mózgu. To "35 lat" przy avatarku to chyba jakaś zmyła, bo po twoich tutaj niby_kontrach dałbym ci nie więcej niż 14.