Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Ile biletów sprzedano?
To dalej, przekażcie dalej moje nauki - Judas Priest zagrają w Polsce za kilka miesięcy!!!

czy nauke to nie wiemWICKER MAN pisze:To dalej, przekażcie dalej moje nauki - Judas Priest zagrają w Polsce za kilka miesięcy!!!![]()
Skąd to wiadomo jeśli zapytać wolno? I na ile jest to pewne? Samo Odysey podobno sie przyznaje że jest odwołany a nie przełożony.WICKER MAN pisze:To dalej, przekażcie dalej moje nauki - Judas Priest zagrają w Polsce za kilka miesięcy!!!![]()
Ja również wybieram się mystic bo mi Judasów zabrali
Ok, już znalazłem odpowiedź na forum, sorry za głupie pytanie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A co tam piszą?Iwan pisze:Ok, już znalazłem odpowiedź na forum, sorry za głupie pytanie.
Koncert jest przełożony i odbędzie się najprawdopodobniej w sierpniu (ewentualnie może we wrześniu lub w drugiej połowie sierpnia, bo wątpię, aby Priest przyjechali do Katowic w środku wakacji) kiedy Judas Priest wrócą do Europy. Zapewinili mnie o tym Glenn Tipton i Scott Travis.
WICKER MAN pisze:A co tam piszą?Iwan pisze:Ok, już znalazłem odpowiedź na forum, sorry za głupie pytanie.
na stronie Mystica nie ma już tych biletów za 200 dla VIPów. Oby tak dalej się kończyły te bileciki.
To i tak tylko plota a nie oficjalne info ale też mam nadzieje że ten koncert będzie.WICKER MAN pisze:A co tam piszą?Iwan pisze:Ok, już znalazłem odpowiedź na forum, sorry za głupie pytanie.
Koncert jest przełożony i odbędzie się najprawdopodobniej w sierpniu (ewentualnie może we wrześniu lub w drugiej połowie sierpnia, bo wątpię, aby Priest przyjechali do Katowic w środku wakacji) kiedy Judas Priest wrócą do Europy. Zapewinili mnie o tym Glenn Tipton i Scott Travis.
Up The irons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O tym dyskutujmy w dziale Inne Zespoły.Diabeł pisze:To i tak tylko plota a nie oficjalne info ale też mam nadzieje że ten koncert będzie.
Zapewniam Cię, że koncert się odbędzie...
A czy ktoś orientuje się ile będą kosztowały bilety na miejscu w dniu koncertu? O ile jeszce będą...
w dniu koncertu droższe o dwie dychy - i na 100% jeszcze będą
To nawet nie tak dużo drożejsobota pisze:w dniu koncertu droższe o dwie dychy - i na 100% jeszcze będą
Czy ja wiem... 20 zł = 10 piw nienajgorszej jakości... A 10 piw to już dużoIronka :) pisze:To nawet nie tak dużo drożejsobota pisze:w dniu koncertu droższe o dwie dychy - i na 100% jeszcze będą
-
_Sand_man_
- -#Invader

Tak chyba jakiś z biedronkisobota pisze:Czy ja wiem... 20 zł = 10 piw nienajgorszej jakości... A 10 piw to już dużoIronka :) pisze:To nawet nie tak dużo drożejsobota pisze:w dniu koncertu droższe o dwie dychy - i na 100% jeszcze będą![]()
Piwa z bieronki nie są złe... przynajmniej nie wszystkie_Sand_man_ pisze:Tak chyba jakiś z biedronkisobota pisze:Czy ja wiem... 20 zł = 10 piw nienajgorszej jakości... A 10 piw to już dużoIronka :) pisze: To nawet nie tak dużo drożej![]()
A za dwa złote z groszami można już dostać Lecha butelkowego
- likipiki
- -#Lord of the flies

pfff.. lecha....
Tatra to max
Tatra to max
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
No i niech będzie nawet Tatra... Czy to takie złe?świnka666 pisze:pfff.. lecha....
Tatra to max
A za 2 dychy to lechów może nie 10, ale 8 na pewno. I też będzie fajnie.
za 1,25 zl. w biedronce jest piwo glob...stosunek cena/jakosc - nie mam pytan 
na shortcut.pl została wstrzymana sprzedaż biletów za 120zł...może się kończą
:rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie off-topujcie o :beer ...
Wątpię... Pewnie po prostu skończyła im się partia. Bilety za 120 PLN (na sektory bo bokach) raczej na pewno się nie skończą, bo to względnie najsłabsze miejsca na całym stadionie...Pink pisze:na shortcut.pl została wstrzymana sprzedaż biletów za 120zł...może się kończą:rocx