Szkoda... Ale i tak ich lubieNikki Rebel pisze: chyba juz nie grają, w jakims wywiadzie Tuomas powiedział, ze mają juz dość tej piosenki na koncertach
Support - NIGHTWISH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - NIGHTWISH
"But now it seems, I'm just a stranger to myself"
No ja sie ciesze że Nightwish gra ale jestem ciekaw ile minut zagra??
Pewnie ponad godzinie więc Iron Maiden zagra koło godz 22:00 lub 23:00
UP THE IRONS :beer :solo
Pewnie ponad godzinie więc Iron Maiden zagra koło godz 22:00 lub 23:00
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czemu koło 22/23?Yogi pisze:No ja sie ciesze że Nightwish gra ale jestem ciekaw ile minut zagra??
Pewnie ponad godzinie więc Iron Maiden zagra koło godz 22:00 lub 23:00UP THE IRONS :beer :solo
Festiwal zacznie się pewnie dość wczesnym popołudniem, a Maiden wyjdą na scenę standardowo koło 21. :rocx Co do Nightwish to pewnie zagrają około godzinki - jeśli nie będzie większych gwiazd to może ciut ponad.
hmmmm calkiem niezly ten cover `symphony (...) `
moze bedzie mozna przy tym poskakac jak zagraja 
i tylko przy tym...
A neich grają w sumie można ich nawet posłuchaćWICKER MAN pisze:Czemu koło 22/23?Yogi pisze:No ja sie ciesze że Nightwish gra ale jestem ciekaw ile minut zagra??
Pewnie ponad godzinie więc Iron Maiden zagra koło godz 22:00 lub 23:00UP THE IRONS :beer :solo
![]()
Festiwal zacznie się pewnie dość wczesnym popołudniem, a Maiden wyjdą na scenę standardowo koło 21. :rocx Co do Nightwish to pewnie zagrają około godzinki - jeśli nie będzie większych gwiazd to może ciut ponad.
A skoro bramy otwierają o 13 to koncerty nei powinny się zbyt późno zacząć
więc zgadzam się ze IM wyjdzie na scene koło 21
też tak myśle
:solo
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze chyba nie wiadomo, o której otwierają bramy.tom_azs pisze:A neich grają w sumie można ich nawet posłuchać
A skoro bramy otwierają o 13 to koncerty nei powinny się zbyt późno zacząć
więc zgadzam się ze IM wyjdzie na scene koło 21
też tak myśle
A co z Sacraments of Wilderness i She is my sin?
Był bym za tym żeby bramy otworzyli jak na metallice czyli o 15:00 a zespoły zaczey by grać 17:00 18:00 i iron maiden wyszli by koło 22 fajnie by było.Na metallice dopiero na four horseman ciemno sie zrobiło UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
dopiero?
to było chyba drugie
to było chyba drugie
-
_Sand_man_
- -#Invader

3 - drugie było fuelMiKi pisze:dopiero?![]()
to było chyba drugie
no racja_Sand_man_ pisze:3 - drugie było fuelMiKi pisze:dopiero?![]()
to było chyba drugie
nie zmienia to jednak faktu, że nie jest to "dopiero"
- zelazny_kurek
- -#Charlotte

ciesze se ze jest ta kapala w Polsce, gdyz finowie zbytnio u nas nie grają i kazdy z tych albumów jest inny i kazdy jest swietny
Dokładniezelazny_kurek pisze:ciesze se ze jest ta kapala w Polsce, gdyz finowie zbytnio u nas nie grają i kazdy z tych albumów jest inny i kazdy jest swietny
ten festval bedzie troche urozmaicony muzą
-
Deleted User 1309
Posiadam koncert Nightwisha z Bukaresztu ktory został nagrany w ubiegłym roku i zespół jakoś specjalnie nie powala , dają przeciętny show(jedynie podczas Symphony of Destruction to prawie wyglada tak jak powinno
). Ale podobał mi się jeden moment jak cały zespół ciągnął Finlandię ( nie wiem czy to była zwykła woda w butelce po wódce czy wódka ale w kazdym razie wygladało śmiesznie
)
Widzę, że wiele osób narzeka a wiele się cieszy. Ja należę do tych drugich. Fajnie, że wreszcie przyjadą do Polski. Jeśli ktoś chce zobaczyć koncert Nightwisha to polecam From Wishes To Eternity - bardzo fajna atmosfera mam nadzieję, że w Chorzowie też tak będzie. A po Nightwishu MAIDEN!!!!!
P.S. Na From wishes to eternity nie piją Finlandii tylko szampana :-), ciekawe co wypiją w Chorzowie :-)
P.S. Na From wishes to eternity nie piją Finlandii tylko szampana :-), ciekawe co wypiją w Chorzowie :-)
no jako, że to Polska to wypada pić tylko Wyborową
ewentualnie tanie wińsko
ewentualnie tanie wińsko
tak na nich nawalcie
a jak zagraja symphony(...) to sie pol stadionu ruszy 
Ja sie cieszę bo zobaczę MAIDENÓW i NIGHTWISHA za jednym zamachem. Obstawiłem wiele zespołów jak support ale o NIGHTWISH mi się nawet nie śniło :-) Z tego co mówili to Polska raczej nie była w ich planach, tyle razy byli w Czechach a do Polski przyjadą dopiero pierwszy raz - mam nadzieję, że jeszcze tu wrócą i zagraja w hali :-). Może ktoś zrobi bootlega video z ich występu???
wińska raczej nie zarzucą 
MiKi pisze:no jako, że to Polska to wypada pić tylko Wyborową![]()
ewentualnie tanie wińsko