Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Podobno opasek nie ma 
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
Kto tak powiedzial ? :> dobrze by byloRBS pisze:Podobno opasek nie ma
-
Jack
niech ktoś to potwierdzi albo zdementujeRBS pisze:Podobno opasek nie ma
No właśnie bo po co mam wyjeżdżać ze swojej miejscowości o 7-8 na koncert jak mogę ok. 10-11 np.MiKi pisze:niech ktoś to potwierdzi albo zdementujeRBS pisze:Podobno opasek nie ma
UpTheIrons
a ja mam takie pytanie, i oczekuje krotkiej aczkolwiek tresciwej informacji, byc moze juz to było setki razy mówione ale wybaczcie moje lenistwo
otoz co z telefonami z aparatami? Bedzie mozna wniesc na stadion taki telefon? z goty dzieki za odp
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dementuję.MiKi pisze:niech ktoś to potwierdzi albo zdementujeRBS pisze:Podobno opasek nie ma
Postaram się dowiedzieć choć obawiam się, że wszystko zależy od ochrony... Ponoć na Metallice bywały z tym problemy. Ale Maiden raczej nie mają nic przeciwko więc powinien być większy luz. W razie czego chyba można oddać je na przechowanie.Bonzo pisze:a ja mam takie pytanie, i oczekuje krotkiej aczkolwiek tresciwej informacji, byc moze juz to było setki razy mówione ale wybaczcie moje lenistwootoz co z telefonami z aparatami? Bedzie mozna wniesc na stadion taki telefon? z goty dzieki za odp
-
El Dorado
wezmie Cie na strone, zdejmie spodnie i zacznie pojezdzac w odbytbobek pisze:A jak przelecę przez barierki to co uczyni ochrona ze mną
-
El Dorado
ale jest rada! zakorkuj odbytbobek pisze:Chciałbym uniknąć takiej sytuacji, więc pytam, bo różnie to bywa.tobink pisze:wezmie Cie na strone, zdejmie spodnie i zacznie pojezdzac w odbytbobek pisze:A jak przelecę przez barierki to co uczyni ochrona ze mną:lol::lol:
tobnik ---> masz jakieś problemy natury seksualno-[od]bytowej??
i zamknij już twarz bo pierdzisz na czczo.
i zamknij już twarz bo pierdzisz na czczo.
- likipiki
- -#Lord of the flies

te zdanie powinno być w cudzysłowiuKea pisze:i zamknij już twarz bo pierdzisz na czczo.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Z tego co pamietam na Metallice dostawalo sie kreske na opasce i wraclo na plyte. 3 kreska oznaczala koniec koncertu.bobek pisze:A jak przelecę przez barierki to co uczyni ochrona ze mną
tobink ---> piłeś - nie pisz 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To może przed koncertem rozdamy Wam opaski z dorysowanymi 3 kreskami?Cymor pisze:Z tego co pamietam na Metallice dostawalo sie kreske na opasce i wraclo na plyte. 3 kreska oznaczala koniec koncertu.
Tobink --> uważaj, bo możesz wylecieć z forum...
- deadly_sin
- -#Prisoner

Dwa pytania:
1. Jaka jest wstępna godzina rozpoczęcia festiwalu (czy jest już znana)?
2. Niech ci, co byli na Metallice w zeszłym roku powiedzą: czy można się przedostać z trybuny na płytę?
Z góry dziękuję.
2. Niech ci, co byli na Metallice w zeszłym roku powiedzą: czy można się przedostać z trybuny na płytę?
Z góry dziękuję.
W którym miejscu są kasowane bilety? Byłam na Metallice rok temu ale coś mi się miesza i nie mogę sobie dokładnie przypomnieć
Kasują przy wejściu na TEREN stadionu, czy bezpośrednio przy wejściu na sektory/płytę?
1. Mają wpuszcząc od 12 (pewnie sie przesunie)deadly_sin pisze:Dwa pytania:
Z góry dziękuję.
2. NIe można.
Piewrsza bramka - przeszukują cię, zabieraja napoje itp. Idziesz kawałek dalej i druga bramka na której sprawdzają ci bilet. jest to teren wokół stadionu.amaZona pisze:W którym miejscu są kasowane bilety? Byłam na Metallice rok temu ale coś mi się miesza i nie mogę sobie dokładnie przypomnieć Kasują przy wejściu na TEREN stadionu, czy bezpośrednio przy wejściu na sektory/płytę?
- Slav The Great
- -#Prisoner

Są sposoby,niezbyt zgodne z prawem.Jak cos to PW.deadly_sin pisze: 2. Niech ci, co byli na Metallice w zeszłym roku powiedzą: czy można się przedostać z trybuny na płytę?
- deadly_sin
- -#Prisoner

Czy wpuszczają z biletem na trubunę na płytę?