a dzisiaj jak JAjco wieszał plakat przy rondzie mogilskim < chyba najwieksze rondo w krakowie> to jakas babcia ktora przechodzila obok czepiala sie co za diabły wieszamy
p.s obudzilem sie jakies 15-20 minut temu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

To uświadamiaj ich!Żelazny pisze:A będą plakaty dla mniejszych miast(JG?)Bo z tego co widzę to wielu ludzi nie mających dostępu do netu nie wie nawet o DVD Early Days a co dopiero o gigu
Ty leniu.Michcio pisze: a dzisiaj jak JAjco wieszał plakat przy rondzie mogilskim < chyba najwieksze rondo w krakowie> to jakas babcia ktora przechodzila obok czepiala sie co za diabły wieszamy![]()
![]()
i dziwnym trafem straaasznie duzo zakonnic przechodzilo obok nas
![]()
No jasne-12 maja mam ostatnią maturę więc po tym czasie się to rozkleiWICKER MAN pisze:To uświadamiaj ich!Żelazny pisze:A będą plakaty dla mniejszych miast(JG?)Bo z tego co widzę to wielu ludzi nie mających dostępu do netu nie wie nawet o DVD Early Days a co dopiero o gigu![]()
Jeszcze nie wiem do jakich miast pójdą kolejne plakaty, ale jakby co to chciałbyś z max. 50 plakatów na JG?
![]()

Chyba włąśnei tak nei jestAscot pisze:Słuchajcie, była poruszana sprawa kontroli i czepiania się przez niebieskich i miejskich. Skąd dostaliśmy plakaty? Od Mystica? W takim razie rozwieszanie ich jest legalne, bo działamy z ramienia firmy chyba... nie?
Jak to jest?
[WICKER, co z tym klejem?]

jak tylko bede miał wiecej kasy to mozemy robic,a narazie to mozemy jechac jutro na koncert TSA i Pefectu :rocxMiKi pisze:kiedy robimy popijawę w Katowicach?
nieKea pisze:miki mouse ---> a stawiasz?? :>

Dostaliśmy je od Mystica choć wątpię, żeby płacili oni za zezwolenia na rozwieszanie ich na słupach ogłoszeniowych w poszczególnych miastach. Wobec tego pozostają płoty, mury, wiadukty itp.Ascot pisze:Słuchajcie, była poruszana sprawa kontroli i czepiania się przez niebieskich i miejskich. Skąd dostaliśmy plakaty? Od Mystica? W takim razie rozwieszanie ich jest legalne, bo działamy z ramienia firmy chyba... nie?
Jak to jest?
To prawda. Na dniach będę miał szczegółowe informacje.Yogi pisze:Ej kiedy będzie druga seria nowych plakatów bo Wicker Men mówił że początkiem maja to prawda?????
Nie wiem. Dowiem się za kilka dni.S1MON pisze:i czy WOGÓLE beda te z zapisanymi supportami
Nie off-topujcie. Gadajcie w swoim temacie.MiKi pisze:kiedy robimy popijawę w Katowicach?