Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów - Video???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów - Video???
Wiem, że to nierealnie brzmi ale cóż - pocieszać się trzeba. A co do bootlega to jakakolwiek by nie była jego jakość i tak będzie dla mnie super bo będą tam małe plamki na scenie, które w rzeczywistości były MAIDENAMI
. Może realizatorzy nagrają obraz z telebimów tak jak na wspominanym już przeze mnie bootlegu Black Sabbath z Halfordem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej nie, bo wtedy ktoś "podpiął" się do deski mikserskiej i nagrał koncert bezpośrednio z niej. Wątpię, żeby u nas to przeszło...MOKULSKI pisze:Może realizatorzy nagrają obraz z telebimów tak jak na wspominanym już przeze mnie bootlegu Black Sabbath z Halfordem.
Za to dosłownie kilka dni po Chorzowie Maiden grają na niemieckim festiwalu Rock Am Ring, który będzie w całości transmitowany w necie i TV więc jakaś pamiątka z tej trasy w dobrej jakości na pewno będzie. :rocx
Wątpię natomiast, żeby Maiden wydali DVD dokumentujące tę trasę... Jak na razie mają w planach DVD z trasy DOD (ponoć październik br.), a potem kolejne części "History of Iron Maiden". IMHO możemy liczyć na kilka kawałków na singlach itp.
WICKER MAN pisze:Raczej nie, bo wtedy ktoś "podpiął" się do deski mikserskiej i nagrał koncert bezpośrednio z niej. Wątpię, żeby u nas to przeszło...MOKULSKI pisze:Może realizatorzy nagrają obraz z telebimów tak jak na wspominanym już przeze mnie bootlegu Black Sabbath z Halfordem.
Za to dosłownie kilka dni po Chorzowie Maiden grają na niemieckim festiwalu Rock Am Ring, który będzie w całości transmitowany w necie i TV więc jakaś pamiątka z tej trasy w dobrej jakości na pewno będzie. :rocx.
W Niemczech to zawsze nagrywany jest koncert a u nas to wiadomo Polska rządzi sie swoimi prawami :/
Hm... posiada ktoś akumulatorek do kamer analogowych firmy Samsung? Obawiam się, że mój nie wytrzyma całego występu Iron`ów - a zoom`owanie totalnie odpadnie bo ta czynność zżera najwięcej energii :/ - proszę o info na PW, cya.
Ty nagrasz koncert?mawpa pisze:Hm... posiada ktoś akumulatorek do kamer analogowych firmy Samsung? Obawiam się, że mój nie wytrzyma całego występu Iron`ów - a zoom`owanie totalnie odpadnie bo ta czynność zżera najwięcej energii :/ - proszę o info na PW, cya.
na sektorze siedziesz?
- Metalophil
- -#Moonchild

to jest madryt nie wrocław a ten sprzedawca to oszust :gunsMaYeR pisze:To nie jest koncert z Wroclawia - nie daj sie zrobic w koniaMOKULSKI pisze:Bootleg z Wrocławia jest na Allegro po 10 PLN, jakosć ponoć bardzo dobra. Jeszcze tego nie kupiłem ale jak pisałem do sprzedającego to mówił, że jest to 80minut koncertu bo nie mieścił się na płycie. Z tego co mi powiedział to powycinał gadki Bruce'a (i to jest właśnie powód dlaczego jeszcze tego bootlega nie kupiłem). Mały offtop się zrobił ale może nam wybaczą jak to o Wrocław chodzi![]()
![]()
Jeszcze odnosnie bootlegow nagrywanych przez "podpiecie sie do deski mikserskiej" to odnosze wrazenie ze dosc duzo osob sie do niej "podpina". Czy aby nie robia tego sami dzwiekowcy, w zamian za winyla LAD albo cos w tym stylu? 
-
sic_knot
- -#Wrathchild

no plecaczek to raczej mozesz, aparacików i innych, jak piszą na bilecie nie mozna!.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: X
Plecak - można.Celestial pisze:ludzie ja pytanie mam w tej materii bo jo prosty chop ze wsi co by na ironow jedzie raz pierwszyjak jest z wnoszeniem czegokolwiek? aparat, plecak?
Aparaty - na własną odpowiedzialność.
-
sic_knot
- -#Wrathchild

a no własnie, jak to jest z tymi plecakami. Można wnosić żarcie i picie?. Bo jak sie dowiedziałem co mi moja znajoma na opowiadała, że nic nie można było nawet picia i jedzienia rok temu na Metallice. Przestraszyłem się że zemdleje tam albo umre.
To jak to jest? Mozna własne jedzenie albo picie wnieść?.
To jak to jest? Mozna własne jedzenie albo picie wnieść?.
żarcie tak, picie nie
nawet żadnej mineralki? tylko u tych ździerców kupować?
no niestety tak jest !! Zresztą tak i tak większość próbuje i przynosi a potem zostawia przed bramką a po koncercie jest darmowe picie ^^ 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie off-topujcie!!! 
A właśnie w telefonie można aparaty ???? Ja mam dołanczany więc ja wnosze telefon a kumpel aparat 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie powinno być z tym problemu!Yogi pisze:A właśnie w telefonie można aparaty ???? Ja mam dołanczany więc ja wnosze telefon a kumpel aparat
Acha dzięki Wicker
~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeszcze 4 dni do koncertu
~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeszcze 4 dni do koncertu