UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Jak dostane plakaty to porozwieszam je i zrobie sobie zdjęcie
Hm... jakaś partia dla okolic Opola i samego Opola będzie może?
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

chce powalczyc o jakies zaproszenie na Mystic tylko najpierw musze dostac plakaty!!!! Wicker czekam na plakaty! Moj adres znasz juz wczesniej pisalem ze chce pomoc itd. Z ulotkami nie zawiodlem i z plakatami tez nie zawiode 
Więcej miast....
Wicker a niedalo by się coś zrobić zeby w miejszycz miastach też mozna było rozwieszać plakaty?? Nie mówie że odrazu po 100 ale jakby rozdzielił po 50 na miejsze maista?? Ja mieszkam w lubinie to jest koło legnicy i jak by dać po 50 na lubin i legnice to by było super a troszke ludzi dowiedziało by się o koncercie na pewno....
- likipiki
- -#Lord of the flies

Racibórz ma 65tys mieszkańćów. Młodzież metalową mamy jednak liczną (teraz nawet są w większości nad innymi subkulturami) z 30-50 plakatów na pewno żadnej szkody by nie zrobiło 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Puławy- tez cos kolo 60 tys. sporo ludzi interesujacych sie taka muzyka, moge rozwiescic po troche plakatow, ktos sie moze zainteresowac. as you wish, ja moge pomoc 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Re: Więcej miast....
Juz pisalismy, ze decyzje o miejscu rozwieszania plakatow podejmuje MYSTIC a nie my. Podawalismy im ,ze mniejsze miasta tez sa chetne na rozwieszanie plakatowlucek pisze:Wicker a niedalo by się coś zrobić zeby w miejszycz miastach też mozna było rozwieszać plakaty?? Nie mówie że odrazu po 100 ale jakby rozdzielił po 50 na miejsze maista?? Ja mieszkam w lubinie to jest koło legnicy i jak by dać po 50 na lubin i legnice to by było super a troszke ludzi dowiedziało by się o koncercie na pewno....
Lublin już zaplakatowany
Dzięki pomocy Szarej i jej koleżanki Edi
ale jak przed chwilą widziałam,plakatów jest coraz mniej....
no trudno
Witam
Jesli jest coś do zrobienia w Chorzowie to jestem gotów mieszkam 10min pieszo od stadionu i od centrum tak że było by gdzie polepić co nie co...
W razie jak by co to GG 3699712 lub kom 604-504-067 i @ skrudlik.sebastian@wp.pl.
Pozdrawiam i do zobaczenia :-)
Jesli jest coś do zrobienia w Chorzowie to jestem gotów mieszkam 10min pieszo od stadionu i od centrum tak że było by gdzie polepić co nie co...
W razie jak by co to GG 3699712 lub kom 604-504-067 i @ skrudlik.sebastian@wp.pl.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jasne! Dzięki za fotki! Na razie dotarły do mnie zdjęcia z w/w Łodzi i z Krakowa. Czekam na więcej!tom_azs pisze:Wicker dasz nam szanse na zrobienie ciekawszych zdjeć przy rozlepianiu kolejnej partii??
Bo tych mamy mało i w słabej jakości (neistety)
Jeszcze nie wiem... Ale kto wie.mawpa pisze:Hm... jakaś partia dla okolic Opola i samego Opola będzie może?
Ok. Wielkie dzięki! Jak tylko będę coś wiedział to dam Ci znać! :beerIron_Simon pisze:chce powalczyc o jakies zaproszenie na Mystic tylko najpierw musze dostac plakaty!!!! Wicker czekam na plakaty! Moj adres znasz juz wczesniej pisalem ze chce pomoc itd. Z ulotkami nie zawiodlem i z plakatami tez nie zawiode
Rozumiem, że się zgłaszasz?świnka666 pisze:Racibórz ma 65tys mieszkańćów. Młodzież metalową mamy jednak liczną (teraz nawet są w większości nad innymi subkulturami) z 30-50 plakatów na pewno żadnej szkody by nie zrobiło
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Więcej miast....
Jest dokładnie tak jak mówi Mayer. Po prostu nie możemy zakleić wszystkich miast i miasteczek. Na początek wybraliśmy tylko te największe i najważniejsze, w których najwięcej jest potencjalnych osób zainteresowanych takim koncertem.MaYeR pisze:Juz pisalismy, ze decyzje o miejscu rozwieszania plakatow podejmuje MYSTIC a nie my. Podawalismy im ,ze mniejsze miasta tez sa chetne na rozwieszanie plakatowlucek pisze:Wicker a niedalo by się coś zrobić zeby w miejszycz miastach też mozna było rozwieszać plakaty?? Nie mówie że odrazu po 100 ale jakby rozdzielił po 50 na miejsze maista?? Ja mieszkam w lubinie to jest koło legnicy i jak by dać po 50 na lubin i legnice to by było super a troszke ludzi dowiedziało by się o koncercie na pewno....
Super! :rocx A macie może jakieś fotki do konkursu?toska pisze:Lublin już zaplakatowanyDzięki pomocy Szarej i jej koleżanki Edi
no trudno
Ok. Niedługo będę miał info w sprawie kolejnej partii plakatów...JIMBO76 pisze:Witam
- likipiki
- -#Lord of the flies

Wicker, szepnij tam w Mystic, że Racibórz to niezwykle ważna strategicznie miejscowość
I że wysłanie tu plakatów jest niezbędne do udanej akcji promocyjnej

O to to... U nas są setki metalczykowatej młodzieży w wieku 10-13 latświnka666 pisze:Wicker, szepnij tam w Mystic, że Racibórz to niezwykle ważna strategicznie miejscowośćI że wysłanie tu plakatów jest niezbędne do udanej akcji promocyjnej
![]()
- likipiki
- -#Lord of the flies

W ogóle Racibórz to miasto Sejtana..sobota pisze:O to to... U nas są setki metalczykowatej młodzieży w wieku 10-13 latświnka666 pisze:Wicker, szepnij tam w Mystic, że Racibórz to niezwykle ważna strategicznie miejscowośćI że wysłanie tu plakatów jest niezbędne do udanej akcji promocyjnej
![]()
Na pewno zasilą koncert
dokładna liczba ludności wynosi 61 600....
no, taki argument chyba do panów z Mystic dotrze, prawda?
- Metalophil
- -#Moonchild

a oto dowodytoska pisze:Lublin już zaplakatowanyDzięki pomocy Szarej i jej koleżanki Edi
no trudno

al.Racławickie

ul.Lipowa -1

ul.Lipowa -2

Krakowskie Przedmieście

ul.3 Maja/Pl.Litewski

Tośka i jej "dzieło" :solo Pl.Litewski

ul.Zielona/Deptak
oczywiscie te fotki przedstawiają tylko część oplakatowanych miejsc
brawa dla dziewczyn! :beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, ale rozumiem, że jeśli na koncert nie stawi się co najmniej połowa mieszkańców Raciborza to poproszę Mystic o wydanie zakazu wstępu na stadion wszystkim, którzy przyjechali z tego miasta?świnka666 pisze:Wicker, szepnij tam w Mystic, że Racibórz to niezwykle ważna strategicznie miejscowośćI że wysłanie tu plakatów jest niezbędne do udanej akcji promocyjnej
![]()
A na serio - ile plakatów chciałbyś rozlepić?
Metalophil --> cool! Mógłbyś podesłać mi te fotki także na maila, bo coś nie chcą mi się zapisać?
- likipiki
- -#Lord of the flies

Hm.. Rozwiesimy z Sobotą wszystko co dostaniemy 
Myślę, że tak od 20 do 40 byłoby w sam raz
(przynajmniej dwa
)
Myślę, że tak od 20 do 40 byłoby w sam raz
(przynajmniej dwa
Myśle że 20 by wystarczyło... Może byc trzydzieści...WICKER MAN pisze:A na serio - ile plakatów chciałbyś rozlepić?
-
Deleted User 357
Nom ja na Jelenią też ze 30....No chyba że ktoś mi pomoże to wtedy może być więcej

-
Jack
weim ze jestem nowy ALE PRZYPOMINAM ze w GDYNI tez było by miło rozlepic troszke ????