Teraz tylko pozostaje czekać , az na dniach numerki na biletach zaczną przekraczać 30 tysnumer to 29 tysięcy coś tam
Kto ma już bilet?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1309
Re: Kto ma już bilet?
no teraz to jest już ostatnia prosta, czyli może być też duży przyrost
początek i koniec sprzedaży to zawsze największe naloty ludzi
bo najpier kupują najwięki napaleńcy
a na końcu zbieracze kasy
a te dwie grupy to najliczniejsze są
początek i koniec sprzedaży to zawsze największe naloty ludzi
bo najpier kupują najwięki napaleńcy
a te dwie grupy to najliczniejsze są
ja własnie jade na poczte odebrac bo zamawiałem telefoncznie w mytic
To daj znac jaki masz numerekdanko pisze:ja własnie jade na poczte odebrac bo zamawiałem telefoncznie w mytic
mój numer to 25380 a siostry 25379
awizo było 29 04 2005 ale teraz odebrałem
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

Mam i ja:) A numerek to 24997
numer 10010 i 9 innych okolicznych numerów. Zamawiane bardzo dawno temu, gdzieś pod koniec stycznia.
reaktywacja
czyli 25000-30000 osób będziedanko pisze:mój numer to 25380 a siostry 25379
bobek pisze:A jest osobna numeracja na płytę i sektory?
raczej nie....
hmm jeszcze 3 tyg, moze do 35-40k dobijemy...
Pijesz? Nie pisz.
Coraz wyższe te numery
Może naprawde do ładnych 40 tys sie dobije
Fajnei by było
Może naprawde do ładnych 40 tys sie dobije
Fajnei by było
UP THE IRONS!!
:solo
jesli mystic ostatnio naprawde zrobi reklame to 35 moze byc 
tak naprawde to zabraknie biletow, zobaczycie
ludzie sobie mysla ze na chorzow duzo ludzi wejdzie, i ze nie ma co zamrazac kasy kupujac bilet
w dzien koncertu bedzie nawet ponad stan, a bilety u konikow beda chodzi 5x drozej
maarzeniaaaa te duze i te malutkie
ludzie sobie mysla ze na chorzow duzo ludzi wejdzie, i ze nie ma co zamrazac kasy kupujac bilet
w dzien koncertu bedzie nawet ponad stan, a bilety u konikow beda chodzi 5x drozej
maarzeniaaaa te duze i te malutkie
Pijesz? Nie pisz.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Panowie co wy mowicie... Priest przez 4 miechy nie wyprzedalo calego spodka, a wy liczycie na 10 tysiecy w 3 tygodnie? NIEREALNE!
Myśłe że wiele osób które chcą jechać jeszcze nei mają biletów
A i wiele pewnie będzie jechało bez biletu i kupowało dopiero na miejscu w dniu koncertu
A i wiele pewnie będzie jechało bez biletu i kupowało dopiero na miejscu w dniu koncertu
UP THE IRONS!!
:solo
-
Jack
wszystkim sie wydaje ze najwiecej ludzi kupuje bilet odrazu po wypuszczeniue ich do sprzedazy , ale włąsnie na takie wielkie imprezy najweicej ludzi decyduje sie juz pod koniec promocji koncertu . Tak jak juz ktos tu napisał tylko tacy manjacy zucilki sie na bilety na samym poczatku
:P:P:P mysle ze jeszcze dzieki naszym akcjom Plakatowaniua da sie zachecic jeszcze tych nie zdecydowanych i wachajacych sie :beer
ja mysle z jeszcze troche sie tych biletów sprzeda bo rzczywiście ludzie beda teraz dopier kupowac . Na JP moze nie schodziły tak szybko ale JP ma mniejsze grono fanów w polsce i jest mniej znane sam znam wielu ludzi co słuchaja iron maiden a o JP albo nie słuszeli albo nie słuchaja ni i to festiwal a za taka kase ktos sie napweno skusi na tyle zespołów pojechac no i wielu własnie fanów priest pojedzie na iron maiden z powodu odwołania koncertu JP ( jak ja sam )
mi sie wydaje że liczba ludzi dobije do 30 tys. (chociarz bardzo bym chciał żeby było ich więcej) - co nie będzie fajnym widokiem, bo jednak Stadion Śląski jest duży i troche ze smutkiem sie patrzy na puste miejsca. Miejmy nadzieje że zejdzie jeszcze troche tych biletów 
ochrona twierdzi że spodziwaja się 35 tyś. Ciekawi mnie tylko czy to ich wyliczenia, czy raczej info na podstawie naszych gdybań
Awizo: 4maja nr biletu: 25699
- Iron Marcin
- -#Invader

Mi sie wydaje, ze bedzie wiecej niz 35 tys. ludzi. Mysle, ze gdyby grali tylko Maideni to mogloby byc 35 tys. a jezeli gra jeszce Najtłisz i Kreator to znajda sie ludzie, ktorych na koncercie Maiden nie byloby i ktorzy przyjda na ktorys z wyzej wymienionych zespolow lub np. na Primal fear.