Kea to musisz zrobić liste tych których lubisz zeby każdy wiedział czy sie załapie heheKea pisze:opaski dostaną tylko ci, których lubię![]()
Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
UP THE IRONS!!
:solo
no to ja sie zalapie mimo ze nie jestem w fanklubie

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Każdy Fan-Klubowicz powinien dostać opaskę. Pracujemy jeszcze nad systemem ich przyznawania. Więcej info bliżej koncertu w fanklubowym newsletterze. Ci z Was, którzy nie są jeszcze w FC mają czas, aby się zapisać i załapać na opaskę. 
Okej Wicker fajnei to słyszeć
To będe czekał na tą informacje
Z neicierpliwością rzecz jasna
Ale supe rtak załapać sie pod scene
To będe czekał na tą informacje
Z neicierpliwością rzecz jasna
Ale supe rtak załapać sie pod scene
UP THE IRONS!!
Widziałem Newsa na stronie głównej sanktuarium
niezwykle sie ciesze że udało sie z tymi opaskami. Odbieranie na nazwisko to dobry pomysł :beer Oczywiście nie ma mozliwości wzięcia dwóch opasek, dla towarzyszki??
Też widziałem to info na stroie głównej sanktuarium,org
Wicker a jak to będzie trzeba będzie jakiś dokument pokazać tak?
Bo skoro na nazwisko
I jasne ze chcemy
Wicker a jak to będzie trzeba będzie jakiś dokument pokazać tak?
Bo skoro na nazwisko
I jasne ze chcemy
UP THE IRONS!!
oczywiscie pod warunkiem ze trzeba bedzie machnac jakims dokumentem, dane osobowe kilku osob sa dostepne szerszemu gronu a chyba nikt niechcialby aby powtorzyla sie sytuacja taka jak z Mayer'owym biletem na prage gdy ktos na jego nazwisko kupil bilet i pozniej byla 'zabawa'Pink pisze:Odbieranie na nazwisko to dobry pomysł
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze nie ustaliliśmy czy na pewno będziecie je odbierać na nazwisko (wtedy rozdawalibyśmy je z Mayer'em w umówionym punkcie pod stadionem o wyznaczonej godzinie), czy też wymyślimy inny sposób... Więc poczekajcie chwilkę na konkrety. Jak będziemy je znać to dostaniecie Fan-Klubowego newslettera z wyjaśnieniami co i jak. 
Limit to jedna opaska dla Klubowicza... Ale zawsze można zdobyć drugą "oficjalnie" od ochrony.
Limit to jedna opaska dla Klubowicza... Ale zawsze można zdobyć drugą "oficjalnie" od ochrony.
ja mam pytanie ile jest osób w tym waszym fan clubie czy zostanie jeszcze pare opasek dla tych co nie sa w fan clubie bo sie nie bede teraz nigdzie zapisywał
- Slav The Great
- -#Prisoner

Jest nas ok.100,a jezeli nie zapiszesz sie do FC to opaski od Wickera nie dostaniesz.Musisz sprobowac od ochrony wyciagnac 
yyyyy ja chyba slepy jestem , bo dzis sie dowiedzialem , ża MAMY opaski
moja starsza mowila ` co to za fan club jesli czegos takiego wam nie zalatwia`
ale skoro są to veeeeeeeery good
Wow O_o
Nie spodziewałem się, że wyjdzie coś z tych opasek
Pytanie tylko, czy wystarczy ich dla wszystkich fanklubowiczy (zapewne teraz znajdzie sie tłum chętnych)...
Nie spodziewałem się, że wyjdzie coś z tych opasek
ale jest ich kolo 130...troche wogole nie jedzie....troche na sektor idzie...ktos nie bedzie chcial kumpli zostawic .... 
... czemu trzeba nalezec do fan klubu zeby dostać opaske :/ to jest troche głupie , komu zalezy na opasce powinien o nią walczyć przed wejściem , osoby które nie są w fan klubie teraz juz prawie nie mają szans zeby dostać opaske , znając zycie reszte opasek będzie sprzedawała ochrona za 50 zł tak jak na metallicy ....

Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
jest tez sposob zdobycia ich zwyczajnie od ochroniarzy...
Jazz is not dead, it just smells funny.
niby czemu?tanhi pisze:... czemu trzeba nalezec do fan klubu zeby dostać opaske :/ to jest troche głupie , komu zalezy na opasce powinien o nią walczyć przed wejściem , osoby które nie są w fan klubie teraz juz prawie nie mają szans zeby dostać opaske
dla fanklubowiczów pójdzie ok. 100 opasek a sektor mieście kilka tysięcy
- Slav The Great
- -#Prisoner

ja nie jestem w FC, ale popieram takie rozwiznie tzn zamówione opaski dla czonków FC- proste i tak powino byc, jestes zrzeszony to i sa przywileje, fajnie ze udało sie cos takiego zroganizowactanhi pisze:... czemu trzeba nalezec do fan klubu zeby dostać opaske :/ to jest troche głupie , komu zalezy na opasce powinien o nią walczyć przed wejściem , osoby które nie są w fan klubie teraz juz prawie nie mają szans zeby dostać opaske , znając zycie reszte opasek będzie sprzedawała ochrona za 50 zł tak jak na metallicy ....![]()
![]()
Ciekawe czy mój kolega sie na takie cudo załapie 
Ja na szczęście sie załapie na tą opaske z tego co widzie
Jak fajnie że udało sie to załatwić z Mystic
A swoją drogą Ciekawe ile osób sie jeszcze teraz do fan klubu zapisze
:rocx
Ja na szczęście sie załapie na tą opaske z tego co widzie
Jak fajnie że udało sie to załatwić z Mystic
A swoją drogą Ciekawe ile osób sie jeszcze teraz do fan klubu zapisze
:rocx
UP THE IRONS!!
- zelazny_kurek
- -#Charlotte

strasznie sie podniecacie tymi opaskami ze macie juz załatwione ja bede o nią walczyl zreszta i tak ja zdobede