Wasz kochany

Idźcie za moim przykładem i do roboty!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

kiedy?! o ktorej jak!?Jack pisze:Ja juz widziałem zapowiedz koncertu w Teleexpressie !! zapowiadajac puscili fragmetn koncertu Maiden England .... .. !!! :rocx
heheh A kilka dni temutobink pisze:kiedy?! o ktorej jak!?Jack pisze:Ja juz widziałem zapowiedz koncertu w Teleexpressie !! zapowiadajac puscili fragmetn koncertu Maiden England .... .. !!! :rocx
Wybacz za puznoS1MON pisze:Jack odp. mu gdzie indziej.... Wicker - czy dopiero na dniach sie dowiemy, czy nowe plakaty beda juz z supportami czy takowych nie bedzie wogole

Nowa partia raczej na pewno będzie z supportami.S1MON pisze:wieczorową porąa wogóle beda plakaty z supportami czy nie
Jak nam zalatwisz u tomka zubilewicza dobra prognoze to mozemy bracWICKER MAN pisze:Do poznańskiej ekipy --> wierzę Wam. Dobrze się spisaliście. :beer Chcecie więcej plakatów?
no a wiadomo, że fani maiden itp. to bardzo wierzący ludziebobek pisze:Kraków - rozwieście przy Kopernika na wysokości wiaduktu, tam jest miejsce na plakaty, a dużo osób chodzi (np. do kościoła)