jestem za, tylko koledzy muszą klej załatwić
PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
yaaqb myślę, że chcemy! pora była dobra, jak będzie cieplej to może nawet bezczelniej zaatakujemy słupy ogłoszeniowe
- ironBIDDAF
- -#Trooper

my w ulwiestym rzesistym deszczu z narazeniem życia i zdrowia pracujemy, a Wy czekacie na lepsza pogode? wstytdźcie sie...
Wypraszam sobie!ironBIDDAF pisze:my w ulwiestym rzesistym deszczu z narazeniem życia i zdrowia pracujemy, a Wy czekacie na lepsza pogode? wstytdźcie sie...
Jurasowi chodzilo o nastepna porcje plakatow
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Warszawa zdążyła wczoraj - przed deszczem.
Być może już jutro będę miał szczegółowe info odnośnie drugiej serii...
Być może już jutro będę miał szczegółowe info odnośnie drugiej serii...
Wicker byles na kontroli?? zakleili juz? a moze ktos pozdzieral?
dzis jechalem przez centrum katow i
nowe plakaty juz wisza
nie wiem kto i jak , ale slicznie z tymi supportami wygladają ... juz mi sie lapy trzęsły 
Ja sie chetnie przyłączę najlepiej jakby to było w Piatek nie za późno.Yaaqb pisze:Wypraszam sobie!ironBIDDAF pisze:my w ulwiestym rzesistym deszczu z narazeniem życia i zdrowia pracujemy, a Wy czekacie na lepsza pogode? wstytdźcie sie...Zmoklem i zmarzlem dzisiaj jak porabany rozklejajac te plakaty
Jurasowi chodzilo o nastepna porcje plakatow
UpTheIrons
-
El Dorado
Łódz oczywiscie sie pisze na nastepna partie.
Ja juz dzisiaj połowe rozkleiłem (zabrakło mi kleju)
przedstawię raport
W szkole spotkałem sie z JMMem i postanowilismy isc roziweszac. Na jednej przerwie nudziło mi sie wiec wyskoczyłem z kumplem i rozkleilem pierwszy plakat w miejscu odpowiednim przy szkole.
Potem z JMM wyruszylismy na miasto. Rozwieszalismy głównei w okolicach dworca Łódz Kaliska (bardzo duzo ludu tam chodzi).. Wszyscy sie dziwnei na nas patrzyli ale co tam
Na szczescie nie napatoczył sie zaden patrol strazy ani policji wiec LAJT 
Podbiegł do nas jeden kolo (punk z wielka naszywka KULTU na kostce) i ładnie poprosił o plakat.. ja jako ze mam mieciutkie serce zadałem mu pytanie kontrolne: "jedziesz na ten koncert?" na co odpowiedział, że jedzie no to byłem zmuszony dac mu plakat. Wzamian dał nam kilka porad gdzie ustawic sie czego nie brac na koncert i takie tam pierdoły.
Potem poszedłem do kiosku z Heavy rzeczami i zostawiłem połowe ulotek ktore dostałem od Wickera. Pan się bardzo ucieszył i ja tez byłem szczesliwy. Spytał czy to ja rozwieszałem na kilinskiego (tam jest drugi sklep z metalowymi rzeczami tego samego kolesia) bo bardzo fajnie wygladały ale jakies brudy je zerwały. Powiedziałem, że to nie ja tylko druga ekipa. Potem udałem się w strone sklepu Kopernika aby zakupic wafelki KONCERT
Po drodze nagle usłyszałem znajome dzwieki. U nas na pietrynie wystawiaja głosniki ze sklepów i tam sobie radyjko gra... zwykle RMF FM albo jakies inne szity. w kazdym razie usłyszałem .. THE UNFORGIVEN Metallici... stanąłem w miejscu na 2 minuty. JMM zaczął uciekac (chyba nie lubi metallici) a ja byłem w szoku. Potem doszlismy do sklepu. Ja kupiłem 5 wafelków, JMM 6 wafli
dowiedziąłem się również, że w jednym pudle sa 74 sztuki wafli. Wiec chyba 3 pudla mi wystarczą 
Reszte plakatów rozwieszę w środe albo w najgorszym wypadku w sobotę
czekam na nastepne 
Ja juz dzisiaj połowe rozkleiłem (zabrakło mi kleju)
przedstawię raport
W szkole spotkałem sie z JMMem i postanowilismy isc roziweszac. Na jednej przerwie nudziło mi sie wiec wyskoczyłem z kumplem i rozkleilem pierwszy plakat w miejscu odpowiednim przy szkole.
Potem z JMM wyruszylismy na miasto. Rozwieszalismy głównei w okolicach dworca Łódz Kaliska (bardzo duzo ludu tam chodzi).. Wszyscy sie dziwnei na nas patrzyli ale co tam
Podbiegł do nas jeden kolo (punk z wielka naszywka KULTU na kostce) i ładnie poprosił o plakat.. ja jako ze mam mieciutkie serce zadałem mu pytanie kontrolne: "jedziesz na ten koncert?" na co odpowiedział, że jedzie no to byłem zmuszony dac mu plakat. Wzamian dał nam kilka porad gdzie ustawic sie czego nie brac na koncert i takie tam pierdoły.
Potem poszedłem do kiosku z Heavy rzeczami i zostawiłem połowe ulotek ktore dostałem od Wickera. Pan się bardzo ucieszył i ja tez byłem szczesliwy. Spytał czy to ja rozwieszałem na kilinskiego (tam jest drugi sklep z metalowymi rzeczami tego samego kolesia) bo bardzo fajnie wygladały ale jakies brudy je zerwały. Powiedziałem, że to nie ja tylko druga ekipa. Potem udałem się w strone sklepu Kopernika aby zakupic wafelki KONCERT
Po drodze nagle usłyszałem znajome dzwieki. U nas na pietrynie wystawiaja głosniki ze sklepów i tam sobie radyjko gra... zwykle RMF FM albo jakies inne szity. w kazdym razie usłyszałem .. THE UNFORGIVEN Metallici... stanąłem w miejscu na 2 minuty. JMM zaczął uciekac (chyba nie lubi metallici) a ja byłem w szoku. Potem doszlismy do sklepu. Ja kupiłem 5 wafelków, JMM 6 wafli
Reszte plakatów rozwieszę w środe albo w najgorszym wypadku w sobotę
zobaczymy, teraz byliśmy w niedzielę rano i to chyba optymalna poraEol_Eddie pisze:Ja sie chetnie przyłączę najlepiej jakby to było w Piatek nie za późno.Yaaqb pisze:Wypraszam sobie!ironBIDDAF pisze:my w ulwiestym rzesistym deszczu z narazeniem życia i zdrowia pracujemy, a Wy czekacie na lepsza pogode? wstytdźcie sie...Zmoklem i zmarzlem dzisiaj jak porabany rozklejajac te plakaty
Jurasowi chodzilo o nastepna porcje plakatow![]()
ale jeszcze zobaczymy, w każdym razie my też czekamy, bo w sumie mieliśmy mało plakatów
juras pisze:zobaczymy, teraz byliśmy w niedzielę rano i to chyba optymalna poraEol_Eddie pisze:Ja sie chetnie przyłączę najlepiej jakby to było w Piatek nie za późno.Yaaqb pisze: Wypraszam sobie!Zmoklem i zmarzlem dzisiaj jak porabany rozklejajac te plakaty
Jurasowi chodzilo o nastepna porcje plakatow![]()
ale jeszcze zobaczymy, w każdym razie my też czekamy, bo w sumie mieliśmy mało plakatów
Dla mnie srednio optymalna bo mam 1h drogi busem. Wiem, że było mało jakby było wiecej. Tak ,żebym mógł wziąć troche do Śremu przyjechałbym na pewno
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak to w Wawie - część już zaklejona, ale dużo się ostało.Nitek pisze:Wicker byles na kontroli?? zakleili juz? a moze ktos pozdzieral?
Tobink --> Lepiej jakieś foty zapodaj.
-
El Dorado
Foty sie robią. W kazdym razie dobra rada: nie naklejajcie plakatów na innych aktualnych plakatach bo miałem dzisiaj przesrane przez toWICKER MAN pisze:Jak to w Wawie - część już zaklejona, ale dużo się ostało.Nitek pisze:Wicker byles na kontroli?? zakleili juz? a moze ktos pozdzieral?![]()
Tobink --> Lepiej jakieś foty zapodaj.
p.s. ciekawe skad miał moj numer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może czyta to forum. 
Zaklejajcie najlepiej plakaty nieaktualnych imprez, ale jak już trzeba to możecie tak jak warszawiacy zakleić postery reklamujące 1 maja (SDPL) czy LPR (oby Młodzież Wszechpolska tego nie czytała
). 
Zaklejajcie najlepiej plakaty nieaktualnych imprez, ale jak już trzeba to możecie tak jak warszawiacy zakleić postery reklamujące 1 maja (SDPL) czy LPR (oby Młodzież Wszechpolska tego nie czytała
Tak staramy sie robićWICKER MAN pisze:Może czyta to forum.
Zaklejajcie najlepiej plakaty nieaktualnych imprez, ale jak już trzeba to możecie tak jak warszawiacy zakleić postery reklamujące 1 maja (SDPL) czy LPR (oby Młodzież Wszechpolska tego nie czytała![]()
).
ale w niektórych miejscach jest to nei możliwe
Jak plakaty jakieś są w całym mieście na każdym wolnym miejscu
Wtedy ewentualnie zalepimy tylko część z nich
Ale jak będzie możliwość zęby nei zaklejać to oczywiście nie obkleimy
A polityczne plakaty to nei ukrywając zalepie z przyjemnoscią
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, nie bawcie się w sentymenty. 
W końcu to wielka impreza i należy się jej duża promocja więc luz. :rocx
Włąśnei WickerWICKER MAN pisze:Ok, nie bawcie się w sentymenty.
Nie ma miejsca na sentymenty
A poza tym oni ostatnio nasze plakaty też zalepiali
WIęc co to ma być
układ działa tyl;ko w jedną strone?
Tu nie ma mijsca na sentymenty
To jest wojna
A Mystic to właśnie duża impreza i miejsce na ścianach płotach itp. miast sie należy
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

tom_azs pisze:To jest wojna
Dokładnie. Należy nam się miejsce więc bez przesady. Działajmy kulturalnie, ale stanowczo.
No dobra to będziemy walczyćWICKER MAN pisze:tom_azs pisze:To jest wojna:rocx :solo :guns
![]()
Dokładnie. Należy nam się miejsce więc bez przesady. Działajmy kulturalnie, ale stanowczo.
Oczywiście z kulturą i stanowczo
UP THE IRONS!!
Podczas naklejania pierwszej partii patrzyłem co jest juz nie aktualne i zaklejałem jak było parę plakatów przyszłych imprez koło siebie to połowe zalepiałem ale jak teraz zobaczyłem ze po tygodniu 3/4 z tego juz ktoś pozaklejał to mówie otwarcie WOJNA!!! Wicker czekam na plakaty może ich byc duuuużo 
-
El Dorado
własnie? jak z nastepną partią?