Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
kurde, wiesz, nie rób ze mnie debila, bo raczej na poważnie textu o kowbojach na koncercie nie biorę
i w tym momencie to wogóle kończymy dyskusję, bo tych Twoich bredni o UE nie będę słuchał a tym bardziej w tym temacie
i w tym momencie to wogóle kończymy dyskusję, bo tych Twoich bredni o UE nie będę słuchał a tym bardziej w tym temacie
W sumie dziwna ta sytuacja z sektorem będzie. Tak naprawde to nie wiem co on wnosi, poza wkur#@%! pozostałych uczestników koncertu, którzy bezpowrotie stracili szansę dotarcia bliżej sceny.
Już widzę ten czarny rynek opasek w trakcie koncertu. Ciekawe jaką cenę osiągną??
Ps. Ma ktoś może wzór takiej opaski, albo wie jak będzie ona wygladac?

Już widzę ten czarny rynek opasek w trakcie koncertu. Ciekawe jaką cenę osiągną??
Ps. Ma ktoś może wzór takiej opaski, albo wie jak będzie ona wygladac?
jak ktos mi kupi oficjalna koszulke to spoxDab pisze: Już widzę ten czarny rynek opasek w trakcie koncertu. Ciekawe jaką cenę osiągną??
Ps. Ma ktoś może wzór takiej opaski, albo wie jak będzie ona wygladac?![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak. W USA nic takiego by nie przeszło, bo tam jest nie do pomyślenia, żeby każdy mógł sobie normalnie dopchać się pod scenę. Największe obiekty koncertowe takie jak amfiteatry mają tylko numerowane miejsca (nawet pod sceną), a koniki oczywiście wykupują (dzięki układom) wszystkie bilety powiedzmy w pierwszych 10-15 rzędach i sprzedają je po np. 500 czy 1000 dolców od sztuki. I potem ludzie się dziwią czemu np. Maiden nie lubią grać w USA - nic dziwnego skoro pod sceną nie widać prawdziwych fanów tylko nadzianych dziadków z popcornem i colą - jak w kinie. Nawet w halach płyta jest pokryta krzesełkami - bardzo rzadko zdarzają się duże imprezy gdzie każdy może przepchać się pod scenę. Więc zastanów się nim coś napiszesz, bo akurat w USA jest o wiele gorzej niż w Europie!RycerzHeavyMetalu pisze:jedno jest pewne w USA coś takiego by było nie do pomyślenia,to tylko w Europie mają takie durne pomysły
Nie wiadomo jak będą wyglądać.Dab pisze:W sumie dziwna ta sytuacja z sektorem będzie. Tak naprawde to nie wiem co on wnosi, poza wkur#@%! pozostałych uczestników koncertu, którzy bezpowrotie stracili szansę dotarcia bliżej sceny.
Ps. Ma ktoś może wzór takiej opaski, albo wie jak będzie ona wygladac?![]()
Przestańcie narzekać na te opaski! To normalna praktyka na tak dużych imprezach! Na całym świecie koncerty stadionowe mają ze względów bezpieczeństwa wydzielone sektory stojące pod sceną. Poza tym sektor ten mieści 4000 osób więc tyle co płyta w Spodku.
- New_better_satan777
- -#Charlotte

To ja chce sie zapisac:PVansyk pisze:czyli jakby nie bylo, lepiej zapisac sie do FC za te 35 zl i byc 'zrzeszonym' :]WICKER MAN pisze:UWAGA!!
Chciałem sprostować informacje, że sprzedajemy opaski pod scenę za 35 PLN! Opaski dostają od nas TYLKO członkowie Fan Klubu. Jest to bezpłatna niespodzianka dla Klubowiczów. Nikt nie sprzedaje opasek!
"God is dead"-Nietzsche
"Nietzsche is dead"-God
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Proszę bardzo.New_better_satan777 pisze:To ja chce sie zapisac:P
Ja osobiscie nie widze w sektorze nic złego...
Po pierwsze : sektor wydzielony zwieksza bezpieczenstwo.
Po drugie: nie ma w tym dyskryminacji, przeciez kazdy kto chce załapac się na miejsce pod sceną wie doskonale że trzeba zjawić pod stadionem odpowiednio wcześniej, a wtedy i na opaskę powinien się załapać.
Po trzecie: w wypadku braku wydzielonego sektora, szanse na dostanie się pod scenę ma nie "prawdziwy fan" ale ten kto jest silniejszy, wiekszy i odpowiednio chamski.
Jak zdobyć opaske: Być odpowiednio wcześniej pod stadionem.
Być może będzie tak że opaski dostaną pierwsze 4 tysiąc,e które będą wchodzic na stadion, potem sektor zostanie zamkniety....
Po pierwsze : sektor wydzielony zwieksza bezpieczenstwo.
Po drugie: nie ma w tym dyskryminacji, przeciez kazdy kto chce załapac się na miejsce pod sceną wie doskonale że trzeba zjawić pod stadionem odpowiednio wcześniej, a wtedy i na opaskę powinien się załapać.
Po trzecie: w wypadku braku wydzielonego sektora, szanse na dostanie się pod scenę ma nie "prawdziwy fan" ale ten kto jest silniejszy, wiekszy i odpowiednio chamski.
Jak zdobyć opaske: Być odpowiednio wcześniej pod stadionem.
Być może będzie tak że opaski dostaną pierwsze 4 tysiąc,e które będą wchodzic na stadion, potem sektor zostanie zamkniety....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie. Raczej tak jak na Metallice będzie można z niego wyjść i następnie wrócić (jeśli przepchasz się przez tłumKristos pisze:Być może będzie tak że opaski dostaną pierwsze 4 tysiąc,e które będą wchodzic na stadion, potem sektor zostanie zamkniety....
ale wtedy juz widzisz wzrok pożadania na nadgarstku
dzeez dzisiaj do mnie kumpel esemesowal i sie pyta czy Sanktuarium ma te opaski a jesli tak to czy po znajomosci itp. jaki 
:beer najbliższa okazja już w Pradze ...albo jeszcze przed wyjazdem w KatowicachWICKER MAN pisze:Tobink - ale przywaliłeś.tobink pisze:chyba gubisz sie w zeznaniach. "sprzedajemy opaski pod scenę za 35 PLN (...) Nikt nie sprzedaje opasek"
to w końcu jak?
Tylko i wyłącznie fanklubowicze dostaną?![]()
![]()
![]()
ironpacy - thx za wyjaśnienie!:beer
A co do sektora pod sceną to jak najbardziej jest potrzebny właśnie ze względu na bezpieczeństwo właśnie tych co będą pod sceną. Łatwiej przeżyć koncert w dobrym zdrowiu w sektorze mającym 3-4 tyś. ( chociaż ci co byli pod sceną w Spodku w 2003 mogą mieć inne zdanie ) ludzi niż 20 - 25 tyś. ,a tyle spokojnie wejdzie na płytę stadionu .
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
o której godzinie fan klub będzie rozdawał te opaski pod stadionem ?
dowiesz się odpowiednio wcześnie
ja od jakiegoś czasu miałem się zapisać do FC, ale kasa zawsze była na potrzebna na coś ważniejszego...a teraz to koncert jest najważniejszy, więc w końcu w FC
ja od jakiegoś czasu miałem się zapisać do FC, ale kasa zawsze była na potrzebna na coś ważniejszego...a teraz to koncert jest najważniejszy, więc w końcu w FC
juz 100x Wicker chyba mówił, ze DOKLADNIE nie wiadomo o jakiej porze to nastapi....mozemy tylko spekulowac, ze kolo 12 ... im blizej gigu tym bardziej konkretnych info sie dowiemy 
Miałem na myśli, że pierwsze 4000 dostają opaski, upoważniające ich do bycia w sektorze, a więc także do wchodzenia i wychodzenia.WICKER MAN pisze:Nie. Raczej tak jak na Metallice będzie można z niego wyjść i następnie wrócić (jeśli przepchasz się przez tłumKristos pisze:Być może będzie tak że opaski dostaną pierwsze 4 tysiąc,e które będą wchodzic na stadion, potem sektor zostanie zamkniety....).
- likipiki
- -#Lord of the flies

Czy te 4k to liczba pewna? Czy może być wiećej lub mniej?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Ja tam myślę, że jakoś tak, ale pewnie Wicker wie najlepiej.

ja dostałem maila od mystica jakoś miesiac temu apropo tego sektora i tam m napisali że będzie on na 4 tys ludzi
na Metallice było właśnie 4 tys.
A czy ludzie rozdający opaski będą mieli jakis wzór karty członkowskiej Sanktuarium, czy to rozdaje ktoś z tego fanclubu, a ludzie rozdający opaski rozdają je zwykłym wyjadaczom chleba??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Umówimy sie z Klubowiczami na konkretną godzinę i miejsce, ale trochę bliżej koncertu. Szczegóły zamieścimy na Fan-Klubowym forum i w mailowym newsletterze.-Piccol+ pisze:A czy ludzie rozdający opaski będą mieli jakis wzór karty członkowskiej Sanktuarium, czy to rozdaje ktoś z tego fanclubu, a ludzie rozdający opaski rozdają je zwykłym wyjadaczom chleba??
Sektor pod sceną mieści 4.000 osób (czyli mniej więcej tyle co płyta w Spodku więc nie narzekajcie