Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Wicker--> wiadomo juz co z Piwkiem??? 
O właśnie, skoro omówiliśmy już sprawy trzecioplanowe, przejdźmy do meritum. Mam nadzieję, że nie będzie prohibicji ja na mecie. Polak nie kaktus...
Pisał ktoś do Mystic może?
Pisał ktoś do Mystic może?
reaktywacja
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przeczytaj wyżej. Mystic nad tym pracuje...Miras pisze:Wicker--> wiadomo juz co z Piwkiem???
Wiem że pracujue ale mialem nadzieje ze juz cos wiadomo na ten temat....WICKER MAN pisze:Przeczytaj wyżej. Mystic nad tym pracuje...Miras pisze:Wicker--> wiadomo juz co z Piwkiem???
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze nie. To wcale nie jest takie łatwe. Jak będziemy wiedzieć coś więcej to oczywiście napiszemy na forum.Miras pisze:Wiem że pracujue ale mialem nadzieje ze juz cos wiadomo na ten temat....
Mystic pracuje nad tym?
Chyba, chcą założyć własny Browar "Mystic Strong 11,5%"
Ja tam metal lubię, ale żeby to ich nowe piwsko nie waliło taką puchą jak jakieś uryny z Kauflandu
Do każdego 24-paku opaska na sektor gratis...
Chyba, chcą założyć własny Browar "Mystic Strong 11,5%"
Ja tam metal lubię, ale żeby to ich nowe piwsko nie waliło taką puchą jak jakieś uryny z Kauflandu
reaktywacja
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

UPDATE:
- Z piwem jeszcze nic nie wiadomo.
- Raczej nie powinno być problemu z wniesieniem wody (w plastiku) czy jedzenia, ale wszystko zależy od ochrony z Fosy więc można przyjąć, że będzie podobnie jak rok temu na Mecie.
- Aparaty raczej będzie można wnosić (w komórkach i normalne - cyfrówek nie radzę) choć też wszystko może się zmienić w dniu koncertu, ale zawsze możecie go wnieść "na lewo" lub w najgorszym razie zostawić w depozycie.
- Z piwem jeszcze nic nie wiadomo.
- Raczej nie powinno być problemu z wniesieniem wody (w plastiku) czy jedzenia, ale wszystko zależy od ochrony z Fosy więc można przyjąć, że będzie podobnie jak rok temu na Mecie.
- Aparaty raczej będzie można wnosić (w komórkach i normalne - cyfrówek nie radzę) choć też wszystko może się zmienić w dniu koncertu, ale zawsze możecie go wnieść "na lewo" lub w najgorszym razie zostawić w depozycie.
-
szatanista
- -#Long distance runner

o nie tylko nie FOSA... A mialem nadzieje ze Mystic nauczyl sie czegos po ostatniej edycji MFWICKER MAN pisze:UPDATE:
ale wszystko zależy od ochrony z Fosy...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prawda jest taka: Fosa to jedyna agencja ochrony, która naprawdę ma doświadczenie w pracy przy tak gigantycznych imprezach. W zasadzie nie było wyboru. 
Wiadomo juz co z piwem (moze by osobny temat załozyc - Piwo na Mystic?
)
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ile razy można pytać?RBS pisze:Wiadomo juz co z piwem (moze by osobny temat załozyc - Piwo na Mystic?)
Nie wiadomo. Mystic naprawdę stara się to załatwić, ale uwierzcie mi, że nie jest to łatwe! Jak tylko będzie coś wiadomo to dam Wam znać.
no powinni sie ostarać, bo na Metalmanii były z tego ogromne pieniądze 
- Slav The Great
- -#Prisoner

Na Mecie z FOSĄ były ładne przekrety.Jedni mogli wnosic aparaty,a drudzy nie mogli.To samo z wodą i kanapkami.
BTW--->Bierzecie kostke?(w sensie plecak)
BTW--->Bierzecie kostke?(w sensie plecak)
w jakim sensie to pytanie?Slav The Great pisze: BTW--->Bierzecie kostke?(w sensie plecak)
czy jeżeli biorę plecak to czy kostkę czy inny?
nie skumałem, sory
- Slav The Great
- -#Prisoner

chodzi o to czy bierzesz jakikolwiek plecak,torbe itp.
no to nie pytaj o kostke tylko o plecak, bo np. ja nie mam kostki
ja nie biorę, ale po co to bpytanie wogóle?
ja nie biorę, ale po co to bpytanie wogóle?
- Slav The Great
- -#Prisoner

nie wiem czy wziasc,a pewnie przydałaby sie na jedzenie itp. rzeczy.
Nigdy nie byłem na koncercie z plecakiem i nie wiem czy da sie z tym wytrzymac czy bedzie bardzo przeszkadzał.Mam zamiar byc pod samą sceną.
Nigdy nie byłem na koncercie z plecakiem i nie wiem czy da sie z tym wytrzymac czy bedzie bardzo przeszkadzał.Mam zamiar byc pod samą sceną.
Jak chcesz być pod sceną to lepiej nie bierz, zwykle to przeszkadza tym za tobą...
Chyba, że będziesz przy barierce i sobie go położysz przed nią...
jak chcesz to bierz - Twoja sprawa tylko i wyłącznie, tymi za Toba sie nie przejmuj
na koncercie każdy sobie musi radzić - takie życie
no chyba, że dziewczyna - to jest inna sprawa, im nalezy pomagać, raz na jakiś czas trochę nonszalancji nie zaszkodzi
na koncercie każdy sobie musi radzić - takie życie
no chyba, że dziewczyna - to jest inna sprawa, im nalezy pomagać, raz na jakiś czas trochę nonszalancji nie zaszkodzi
1 A reklamówkę z kanasiami można ziąć?? Bo po zjedzeniu bym się jej pozbył
2 Jak myślice(kierując się metą) czy np godzinę po otwarciu (13) będą jeszcze opaski??
2 Jak myślice(kierując się metą) czy np godzinę po otwarciu (13) będą jeszcze opaski??